Αρχική / Σεξ / Γυναίκα / Θέμα ταμπού: Το ισπανικό σεξ και πώς το κάνεις στον άνδρα (+18)
Θέμα ταμπού: Το ισπανικό σεξ και πώς το κάνεις στον άνδρα (+18) thumbnail

Θέμα ταμπού: Το ισπανικό σεξ και πώς το κάνεις στον άνδρα (+18)

Χειρωνακτικό σεξ και ισπανικό: Δεν είναι λίγα τα ζευγάρια που το κάνουν. Πολλά δε το θεωρούν απαραίτητο συστατικό των προκαταρκτικών και χρήσιμο προκειμένου να ανάψει για τα καλά η σπίθα και να ακολουθήσει μια παθιασμένη συνουσία. Μιλάμε για τον αυνανισμό του ενός συντρόφου από τον άλλο. Ρίξαμε μια ματιά στα σεξουαλικά εγχειρίδια του εξωτερικού και σας παρουσιάζουμε τις τεχνικές εκείνες του αυνανισμού που περιγράφονται ως οι πιο ερεθιστικές. Το χειρωνακτικό σεξ είναι ένα ζήτημα ταμπού για πολλούς όμως το σεξ προσφέρει ένα μεγάλο πεδίο εξερεύνησης του εαυτού μας και του συντρόφου μας όπου όλα επιτρέπονται αρκεί να μη θίγουν ή προσβάλλουν κανέναν από τους δυο μας. 


Χειρωνακτικό και ισπανικό σεξ:


Καλό είναι να χρησιμοποιείτε λιπαντικό σε όλες τις τεχνικές.


Το κλασικό.


Τυλίξτε ένα ή δύο δάχτυλα γύρω από το στέλεχος του πέους και προσπαθήστε να κάνετε την πόσθη να ανεβοκατεβαίνει. Δεν είναι κακό να ζητήσετε από τον σύντροφό σας να σας δείξει που τοποθετεί εκείνος τα δάχτυλά του όταν αυνανίζεται για να του προσφέρετε μεγαλύτερη απόλαυση. Μπορείτε να σχηματίσετε ένα δαχτυλίδι με τον δείκτη και τον αντίχειρα του άλλου χεριού, γύρω από τη βάση του πέους. Καθώς σπρώχνετε το πέος του προς τα πάνω, κινήστε τα δάχτυλά σας προς τα κάτω.                                                                                     


Το αγαπημένο


Κρατήστε με το ένα σας χέρι το επάνω μέρος του πέους προς τα εσάς, με τον αντίχειρα προς τα κάτω. Με το άλλο κρατήστε τη βάση του πέους. Γλιστρήστε αργά κατά μήκος του πέους με μια αποφασιστική και συνεχή κίνηση και όταν φτάσετε στο σημείο της βαλάνου περάστε


την παλάμη σας επάνω από την κορυφή του πέους και κατεβείτε από την άλλη πλευρά. Επαναλάβετε με το άλλο σας χέρι την ίδια διαδικασία. Οι περιγραφές των ανδρών αναφέρουν πως είναι ένα από τα αγαπημένα τους προκαταρκτικά.


Το ισπανικό. 


Βάλτε λίγο λιπαντικό ανάμεσα από τα στήθη σας, και προσπαθήστε να δημιουργήσετε μια ψεύτικη κοιλότητα – κόλπο. Αφήστε τον να κάνει ωθήσεις ανάμεσά τους. Γιατί οι άνδρες αγαπούν τόσο πολύ το ισπανικό σεξ; Μα γιατί το στήθος είναι το αγαπημένο τους σημείο στο γυναικείο σώμα, για τους περισσότερους τουλάχιστον και η επαφή με αυτό τους διεγείρει πολύ. Από την άλλη δίνει την αίσθηση ότι η γυναίκα παραδίδεται στην κυριαρχία τους και είναι πρόθυμη να πειραματιστεί και να ξεπεράσει τα όριά της για την απόλαυση και τη δική σας και τη δική της. Αν νιώσετε ότι αυτό το στυλ ερωτικής επαφής δε σας ταιριάζει- σε πολλές γυναίκες όντως δεν αρέσει – μη διατάσετε να το πείτε και να σταματήσετε.


Σχηματίστε έναν κλοιό με τα δάχτυλα.


Πλέξτε τα δάχτυλα των χεριών σας προκειμένου να περάσει το πέος του άνδρα ανάμεσα. Κατεβάστε τα χέρια σας και ανεβοκατεβάστε δημιουργώντας με αυτό τον τρόπο έναν τεχνητό κόλπο. 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X