Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Ανεξαρτητοποιήθηκε από το ΣΥΡΙΖΑ η Σακοράφα
Ανεξαρτητοποιήθηκε από το ΣΥΡΙΖΑ η Σακοράφα thumbnail

Ανεξαρτητοποιήθηκε από το ΣΥΡΙΖΑ η Σακοράφα

Την απόφασή της να αποχωρήσει από τον ΣΥΡΙΖΑ και να ανεξαρτητοποιηθεί από την ευρωκοινοβουλευτική του ομάδα ανακοίνωσε η Σοφία Σακοράφα.


Όπως αναφέρει η κ. Σακοράφα στην επιστολή ανεξαρτητοποίησής της, δεν μπορεί να στηρίξει κυβέρνηση και πολιτικές αντιλαϊκών μέτρων, ενώ υποστηρίζει ότι ένας άλλος δρόμος είναι πολιτικά εφικτός.


"Στην κατεύθυνση αυτή αναλαμβάνω δράση και πρωτοβουλίες εντός της πατρίδας μας. Ο δρόμος είναι δύσκολος, αλλά θα τον περπατήσουμε με τις δυνάμεις που ανέδειξε το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου", σημειώνει η κ. Σακοράφα, προαναγγέλλοντας έτσι έμμεσα τη συμπόρευσή της με τη Λαϊκή Ενότητα του Παναγιώτη Λαφαζάνη.


 


Διαβάστε ολόκληρη την επιστολή της


 "Έγκαιρα αλλά και ειδικότερα μετά την υπογραφή του τρίτου μνημονίου τοποθετήθηκα με δημόσιο τρόπο. Είναι σαφές ότι δεν μπορώ να στηρίξω καμία κυβέρνηση και καμία πολιτική αντιλαϊκών μέτρων, να συναινέσω σε λογικές αναπόδραστου από το νεοφιλελευθερισμό. Ως εκ τούτου ανεξαρτητοποιούμαι από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ στην Ευρωβουλή.


Παραμένω σταθερή στις θέσεις μου και μετά λόγου γνώσεως πιστεύω ότι ένας άλλος δρόμος δεν είναι απλώς κοινωνικά αναγκαίος και ιστορικά επιβεβλημένος, αλλά είναι και πολιτικά εφικτός.


Αυτά που πρόκειται να ακολουθήσουν από την 21η του Σεπτέμβρη θα δοκιμάσουν ακόμη πιο σκληρά την ελληνική κοινωνία. Και πρέπει να προετοιμαζόμαστε.


Στην κατεύθυνση αυτή αναλαμβάνω δράση και πρωτοβουλίες εντός της πατρίδας μας. Ο δρόμος είναι δύσκολος, αλλά θα τον περπατήσουμε με τις δυνάμεις που ανέδειξε το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου".


koutipandoras.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X