Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Τι παράπονα έκανε ο Λαφαζάνης για τον Κουτσούμπα;
Τι παράπονα έκανε ο Λαφαζάνης για τον Κουτσούμπα; thumbnail

Τι παράπονα έκανε ο Λαφαζάνης για τον Κουτσούμπα;

Ανοιχτά "παράπονα" προς το ΚΚΕ και τον Δημήτρη Κουτσούμπα εκφράζει η Λαϊκή Ενότητα του Παναγιώτη Λαφαζάνη.


Ειδικότερα, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Λαϊκή Ενότητα, “ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, τα δημοσιογραφικά όργανα του κόμματος και οι εκπρόσωποί του στην τηλεόραση συγκεντρώνουν σχεδόν όλη την πολεμική τους στη Λαϊκή Ενότητα, όχι σπάνια με εκφράσεις που δεν συνάδουν με το ήθος της Αριστεράς”.


Σε τόνο δυσαρέσκειας, η ΛΑΕ αναφέρει ότι “από την πρώτη στιγμή της ίδρυσής της, η Λαϊκή Ενότητα δήλωσε ότι επιδιώκει την κοινή δράση με το ΚΚΕ, προς όφελος των λαϊκών συμφερόντων, μιας και η ηγεσία του απέκλειε και αποκλείει την πολιτική συνεργασία με οποιαδήποτε άλλη, αριστερή πολιτική δύναμη”.


Αντί γι’ αυτό, όμως, όπως τονίζει, βλέπει την ηγεσία του ΚΚΕ να αναγορεύει σε κύριο αντίπαλό της -τελευταία, μάλιστα, σε αποκλειστικό αντίπαλό της- τη Λαϊκή Ενότητα.


“Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, τα δημοσιογραφικά όργανα του κόμματος και οι εκπρόσωποί του στην τηλεόραση συγκεντρώνουν σχεδόν  όλη την πολεμική τους στη Λαϊκή Ενότητα, όχι σπάνια με εκφράσεις που δεν συνάδουν με το ήθος της Αριστεράς” τονίζει.


Και συνεχίζει: “Δεν ωφελεί την ηγεσία του ΚΚΕ να αναζητά φαντάσματα και να συκοφαντεί τη Λαϊκή Ενότητα ως «ανάχωμα» του συστήματος απέναντί της. Τα «αναχώματα» που εμποδίζουν τον κόσμο να τους εμπιστευτεί τα έφτιαξαν οι ίδιοι, αρνούμενοι οποιαδήποτε εναλλακτική λύση για το σήμερα. Δεν διστάζουν μάλιστα να τροφοδοτούν την υστερική τρομοκρατία των συστημικών δυνάμεων για την προοπτική εξόδου από το ευρώ, την οποία απορρίπτουν. Γι αυτό ακριβώς δεν ενοχλούν τα κέντρα εξουσίας, τα οποία δεν χάνουν ευκαιρία να τους αναγνωρίζουν συνέπεια και σοβαρότητα”.


 


http://www.kontranews.gr/


 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X