Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Το ερωτικό ωροσκόπιο της ημέρας – Πώς θα επηρεάσει η Νέα Σελήνη στην Παρθένο – Ηλιακή έκλειψη τα ερωτικά σου;
Το ερωτικό ωροσκόπιο της ημέρας - Πώς θα επηρεάσει η Νέα Σελήνη στην Παρθένο - Ηλιακή έκλειψη τα ερωτικά σου;   thumbnail

Το ερωτικό ωροσκόπιο της ημέρας – Πώς θα επηρεάσει η Νέα Σελήνη στην Παρθένο – Ηλιακή έκλειψη τα ερωτικά σου;

ΚΡΙΟΣ


Ελεύθερος/η: Η τελευταία μέρα της εβδομάδας επιφυλάσσει μια Νέα Σελήνη με ταυτόχρονη Ηλιακή έκλειψη και όσο κι αν θες, δε γίνεται να μην επηρεαστείς ενώ πολλές σκέψεις, ίσως και δυσάρεστες, θα γεννήσουν ανάλογα συναισθήματα. Δεν αποκλείεται στο άμεσο μέλλον να σου προκύψει μια σχέση που θα διατηρηθεί κρυφή για κάποιους λόγους, κάτι που συχνά θα σε κάνει να αισθάνεσαι άβολα ή ότι καταπιέζεσαι.
Σε σχέση: Με την αίσθηση ότι πρέπει να βάλεις μια τάξη στην προσωπική αλλά και την επαγγελματική σου ζωή σύντομα θα αρχίσεις να θίγεις κακώς κείμενα, ξεκινώντας από το σύντροφό σου.


ΔΩΡΕΑΝ Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης: Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις ΔΩΡΕΑΝ από το Astrology.gr


 


ΤΑΥΡΟΣ


Ελεύθερος/η: Το να πιεστείς να δώσεις μια απάντηση ή να αναλάβεις μια δέσμευση στα ερωτικά σου δεν θα είναι καθόλου εύκολο. Θέλεις πρώτα να ψάξεις μέσα σου, να αναλύσεις και να βεβαιωθείς ότι αυτό που θα επιλέξεις, θα είναι και το σωστό. Εντούτοις, μην υποτιμήσεις τη δύναμη των συναισθημάτων που ενδεχομένως να νιώσεις για ένα άτομο γιατί μπορεί να σε βγάλει από τα πλάνα σου.
Σε σχέση: Πρέπει να βγείτε από το καβούκι σας και να κάνετε γνωριμίες με καινούργιους ανθρώπους. Αυτό θα βοηθήσει και τη σχέση σας αφού θα ενεργοποιηθείτε και θα μπείτε σε διαδικασία να συμμετάσχετε σε διάφορες εκδηλώσεις.


ΔΩΡΕΑΝ Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης: Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις ΔΩΡΕΑΝ από το Astrology.gr


 


ΔΙΔΥΜΟΙ


Ελεύθερος/η: Πιθανόν να πυροδοτηθεί μια σειρά καταστάσεων που θα φέρουν εξελίξεις τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα ερωτικά σου. Θα υπάρξουν στιγμές μεγάλης έντασης και εκνευρισμού αλλά θα έχεις και την ευκαιρία να «ξεφορτωθείς» αρκετά από αυτά που σε καταπιέζουν. Ανάμεσά τους ίσως είναι κι ένα άτομο που βλέπεις ότι δεν υπάρχει περίπτωση να τα βρείτε, όσο διαλλακτικός/η κι αν είσαι.
Σε σχέση: Απρόοπτα γεγονότα αλλά και μια τάση αμφισβήτησης των ικανοτήτων σου από ένα άτομο ιεραρχικά ανώτερό σου ίσως σε αναστατώσουν κι όλη αυτή την ψυχολογική φόρτιση θα τη μεταφέρεις και στη σχέση σου, μην έχοντας όρεξη για τίποτα.


ΔΩΡΕΑΝ Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης: Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις ΔΩΡΕΑΝ από το Astrology.gr


 


ΚΑΡΚΙΝΟΣ


Ελεύθερος/η: Ίσως πρέπει να αλλάξεις συμπεριφορά ή τον τρόπο που επικοινωνείς και συνδιαλέγεσαι αφού θα διαπιστώσεις ότι άλλα θα λες εσύ κι αλλιώς θα εκλαμβάνονται. Μπορεί να δημιουργηθούν προβλήματα και στην επαφή σου με ένα άτομο που θα γνωρίσεις αυτό το διάστημα, όπου μια θα είστε μια χαρά και μια θα παρεξηγείστε χωρίς σοβαρή αιτία κι είναι λογικό να μην πάει μακριά αυτή η βαλίτσα.
Σε σχέση: Πολλά ζητήματα πιθανόν να προκύψουν στο ευρύτερο συγγενικό σας περιβάλλον που και θα σας επηρεάσουν και θα σας αναγκάσουν κάποια στιγμή να αναλάβετε δράση και να κάνετε ένα γενναίο ξεκαθάρισμα.


ΔΩΡΕΑΝ Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης: Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις ΔΩΡΕΑΝ από το Astrology.gr


 


ΛΕΩΝ


Ελεύθερος/η: Είναι σημαντικό να μην παρασυρθείς από τις επιθυμίες ή τις αδυναμίες σου και χάσεις την ορθή σου κρίση και την επαφή σου με την πραγματικότητα. Η άμεση επικοινωνία με τον εσώτερο εαυτό σου είναι απαραίτητη και για να καλύψεις τις ανάγκες σου και να μην κάνεις λάθος επιλογή ατόμου, γιατί ευκαιρίες θα υπάρξουν στα ερωτικά σου και πρέπει να είσαι προσεκτικός/η στο που θα χαρίσεις την καρδιά σου.
Σε σχέση: Αρκετά σκαμπανεβάσματα αλλά και εντάσεις θα υπάρξουν στη σχέση σου, εξ αιτίας ενδεχομένως κάποιων οικονομικών θεμάτων που μπορεί να προκύψουν και ο κύριος λόγος να είναι η ανάληψη της ευθύνης τους.


ΔΩΡΕΑΝ Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης: Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις ΔΩΡΕΑΝ από το Astrology.gr


 


ΠΑΡΘΕΝΟΣ


Ελεύθερος/η: Η Νέα Σελήνη και ταυτόχρονα Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιό σου θα ενισχύσει την παρατηρητικότητα, την λεπτομερή σου ανάλυση, αλλά και κριτική σου διάθεση απέναντι σε όλους και όλα. Ενδεχομένως να καταπίεζες τον εαυτό σου για αρκετό καιρό και να έχεις την ανάγκη να πετάξεις από πάνω σου βαρίδια Εξ αιτίας αυτής της συναισθηματικής κατάστασης θα επηρεαστούν και τα ερωτικά σου γιατί θα λειτουργήσεις πιο απελευθερωμένα και διεκδικητικά.
Σε σχέση: Η σχέση σου μπορεί να περάσει μια μικρή κρίση γιατί θα έρθουν στην επιφάνεια διάφορα θέματα που θα σε αποσυντονίσουν. Όμως όταν επιλυθούν, θα είναι κατά τι πιο βελτιωμένη.
Διαβάστε τη συνέχεια στο: http://www.astrology.gr/EROTIKH-ASTROLOGIA/erotiko-oroskopio/item/79012-erotiko-oroskopio-13-9#ixzz3lcA9BT7k

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X