Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 14 ως 20 Σεπτεμβρίου
Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 14 ως 20 Σεπτεμβρίου thumbnail

Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 14 ως 20 Σεπτεμβρίου

Μετά από μία έντονη Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιο της Παρθένου, προσπαθούμε να ανασυντάξουμε τις δυνάμεις μας όμως τα πάθη, τα λάθη και οι αδυναμίες κάνουν τον ψυχισμό μας ευάλωτο, ενώ τα γεγονότα στην προσωπική μας ζωή συνεχίζουν και την εβδομάδα 14-20 Σεπτεμβρίου να έχουν καταλυτικό χαρακτήρα! Ποιες θα είναι οι αστρολογικές όψεις που θα μας απασχολήσουν; Πώς θα επηρεάσουν τις σχέσεις μας; Τι πρέπει να προσέξουμε και τι μπορούμε να αναμένουμε στα ερωτικά μας για την περίοδο που ανοίγεται μπροστά μας;

Ο Δίας από την Παρθένο σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα: Με ένα όνειρο τρελό, όνειρο απατηλό…


Ο Δίας συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιο της Παρθένου και στις 17 Σεπτεμβρίου βρίσκεται σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς!Αυτή η δυσαρμονική όψη, θα επιβαρύνει κυρίως την ψυχολογία μας και θα νιώσουμε ότι βρισκόμαστε σε ένα τούνελ, από το οποίο δεν μπορούμε να βγούμε! Η φαντασία μας παρασύρει σε όνειρα που δεν είναι υλοποιήσιμα, το μυαλό ξεφεύγει σε σκέψεις και σχέδια που προκαλούν πόνο, γιατί δεν είναι εφικτό να πραγματοποιηθούν! Το διάστημα αυτό λοιπόν, καλό είναι να μην υπολογίζουμε χωρίς τον ξενοδόχο, να λειτουργούμε προσγειωμένα, να περιορίζουμε την υπερβολή και να θυμόμαστε πως τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται… Τα ζώδια που επηρεάζονται από αυτή την όψη είναι τα ζώδια τουμεταβλητού σταυρού (ΔίδυμοιΠαρθένοιΤοξότεςΙχθείς) που γεννήθηκαν στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου τους!

Ο Κρόνος στον Τοξότη: Ένας νέος κύκλος μετ΄ εμποδίων ξεκινά!


Ο Κρόνος αυτή την εβδομάδα (στις 18 Σεπτεμβρίου) επιστρέφει στο ζώδιο του Τοξότη και αυτή τη φορά δεν θα έχει κανένα πισωγύρισμα, αλλά θα συνεχίσει ανενόχλητος την πορεία του σε αυτό το ζώδιο μέχρι και το τέλος του 2017. Ο Κρόνος στο ζώδιο του Τοξότη επιβάλει να δούμε πιο φιλοσοφημένα και ώριμα κάποιες καταστάσεις γιατί δεν υπάρχουν περιθώρια για επιπολαιότητες και ρίσκα. Ο Κρόνος από τον Τοξότη θα αλλάξει σκέψεις, ιδέες, θεωρίες, αλλά και την πορεία ζωής αρκετών ανθρώπων! Τα ζώδια που θα πιεστούν περισσότερο από τα εμπόδια και τους περιορισμούς του Κρόνου είναι οι μεταβλητοί ΔίδυμοιΠαρθένοιΤοξότες και Ιχθείς. Οι Δίδυμοι και οι Τοξότεςθα είναι τα ζώδια που θα αναγκαστούν να επωμιστούν τις ευθύνες των πράξεων και των επιλογών τους στις σχέσεις. Οι Λέοντες και οι Υδροχόοι είναι τα ζώδια που θα επιτύχουν την σταθεροποίηση στα ερωτικά τους, ενώ οι Κριοίθα νιώσουν πλέον πιο δυνατοί για να πάρουν καθοριστικές αποφάσεις για το μέλλον τους!

Ο Ερμής ανάδρομος στο Ζυγό: Άρχισαν τα όργανα…


Ο Ερμής γνωρίζουμε ότι δύο με τρεις φορές το χρόνο μας ταράζει με τις αταξίες του και με τα πισωγυρίσματά του! Από αυτή την εβδομάδα λοιπόν έχει βάλει γινάτι για μία ακόμα φορά να μας τρελάνει με τα τερτίπια του! Από τις 18 Σεπτεμβρίου ως και τις 10 Οκτωβρίου θα κινείται φαινομενικά ανάδρομος στο ζώδιο που εκπροσωπεί τις σχέσεις, δηλαδή στο Ζυγό! Με τονανάδρομο Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού είναι αναμενόμενο ότι θα υπάρξουν εντάσεις, διαφωνίες και καθυστερήσεις σε αισθηματικές επικοινωνίες και συναντήσεις! Πολλοί θα νιώσουν ότι μιλούν άλλη γλώσσα με το ταίρι τους, ενώ οι καβγάδες δεν θα λείψουν! Αρκετές και μάλιστα εντυπωσιακές θα είναι και οι επανασυνδέσεις που θα γίνουν αυτό το χρονικό διάστημα. Ποιοι θα είναι οι τολμηροί που θα γυρίσουν σε μία ερωτική αγκαλιά του παρελθόντος; Θα είναι οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Κριοί και οι Ζυγοί!

 

Ας αφήσουμε τη μουσική να μας ταξιδέψει μέσα από την μελωδία και τους στίχους της σε όλα τα γεγονότα που θα συμβούν την εβδομάδα 14-20 Σεπτεμβρίου στην προσωπική μας ζωή! Άκουσε το στίχο που σου ταιριάζει και ξεκίνησε τις αφιερώσεις και τις δημοσιεύσεις στο facebook! Και βέβαια, μην ξεχάσεις να διαβάσεις τις προσωπικές αστρολογικές προβλέψεις, με βάση τοναστρολογικό χάρτη σου.

Οι προβλέψεις της εβδομάδας με ένα τραγούδι


ΚΡΙΟΣ

«Μπες στην τρέλα μου – Ηλίας Καμπακάκης»

«Μπες στη τρέλα μου, χαμογέλα μου, αγαπησέ με, λύτρωσε με, μπες στις σκέψεις μου, άκου τις λέξεις μου, για σένα λένε, πόσο με καίνε. Μπες στη τρέλα μου, χαμογέλα μου, αγάπησέ με, λύτρωσε με, μπες στο είναι μου, και αγάπη δίνε μου, μονάχος είμαι, κράτησε με»! Αυτή την εβδομάδα, φίλε Κριέ, έχεις ένταση και άγχος… Αυτό το εκπέμπεις και ξεσπάς, αφού η αντίθεση του Δία με τον Ποσειδώνα σου προκαλεί μεγάλη ανησυχία! Ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του και εσύ αναζητάς τον έρωτα από τα παλιά που θα σου χαμογελάσει και θα ζήσετε μαζί και πάλι τρελές στιγμές….Αυτός ο έρωτας έρχεται! Για να μάθεις όλες τις καυτές εξελίξεις που έρχονται να αναστατώσουν την ερωτική σου ζωή, κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.


 


ΤΑΥΡΟΣ

«Πώς να την πεις την αγάπη – Πάνος Μουζουράκης»

«Πως να την πεις την αγάπη ψάχνω κι όμως,ψάχνω κι όμως πάντα περισσεύει κάτι. Τη διπλώνω,τη στενεύω και την κλείνω σε παρένθεση μα χάνω κατά γράμμα! Δε συγκρίνονται οι λέξεις με το θαύμα όλο πάω, όλο πάω,όλο πάω προσπαθώ όλο πάω κι όλο σπάω λίγο πριν να σου το πω»! Ο Δίας από την Παρθένο – στον τομέα των ερωτικών σου – βρίσκεται σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα και εσύ ονειροπολείς, ερωτεύεσαι, τα δίνεις όλα και υπερβάλεις… Αυτό είναι κάτι που το έχεις ανάγκη, όμως καλό είναι να λειτουργείς πιο προσγειωμένα, γιατί οι όψεις της εβδομάδας δείχνουν ότι για την ώρα το κλίμα της ερωτικής σου ζωής είναι ομιχλώδες! Για να μάθεις όλες τις καυτές εξελίξεις που έρχονται να αναστατώσουν την ερωτική σου ζωή, κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. 


ΔΙΔΥΜΟΙ

«Παίρνω την ευθύνη – Δημήτρης Καραδήμος»

«Θέλω να σε δω ξανά σαν και χθες για μια φορά! Θέλω τα δικά σου τα φιλιά μη μου πεις για πιο μετά! Η ζωή μας τρέχει σαν σταγόνα από νερό μην χαθείς, δεν θα αντέξω να το δω Η ζωή μας τρέχει σαν σταγόνα από κρασί είσαι εσύ, δύση μου κι ανατολή! Φίλα με και κλείσε με στην αγκαλιά σου σαν παιδί χάνομαι στον έρωτά σου μη ρωτάς πού θα πάει και τι θα γίνει αν το θες παίρνω όλη την ευθύνη»! Από αυτή την εβδομάδα αναλαμβάνεις τις ευθύνες σου, φίλε Δίδυμε! Ο Κρόνος απέναντί σου πλέον, από το ζώδιο του Τοξότη, σε πιέζει να πάρεις αποφάσεις και να ωριμάσεις στα αισθηματικά! Παράλληλα, υπάρχει μία αντίθεση του Δία με τον Ποσειδώνα, που δεν σου επιτρέπει για την ώρα να κάνεις πράξει όσα θέλεις… Ο ανάδρομος Ερμής από το Ζυγό, επαναφέρει στη ζωή σου ένα άτομο από το παρελθόν! Για να μάθεις όλες τις καυτές εξελίξεις που έρχονται να αναστατώσουν την ερωτική σου ζωή, κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. 


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Άστο τέλειωσε – Αμαρυλλίς»

«Άντεξα πολλά κοντά σου έσπασε η καρδιά μου φεύγω απ’τον έρωτα σου και κοιτάω μπροστά.. Σε έσβησα απ’το μυαλό μου κι απ’τα όνειρα μου, γιατι νιώθω η ζωή μου κάτι μου χρωστά… Δε σου πέφτει λόγος πως περνώ, μη ρωτάς, η αγάπη σου για μένα δεν υπάρχει πια, δε σου πέφτει λόγος τώρα, τίποτα μη ζητάς, δε θα ξαναπέσω στη φωτιά… Άστο τέλειωσε…» Πέρασες πολλά και άντεξες ακόμα περισσότερα, τώρα ήρθε η ώρα να σηκώσεις ανάστημα και να σκεφτείς τον εαυτό σου… Αυτή την εβδομάδα λοιπόν σκληραίνεις, βλέπεις πιο λογικά τις καταστάσεις στα αισθηματικά σου και παίρνεις τελικές αποφάσεις για την πορεία σου! Για να μάθεις όλες τις καυτές εξελίξεις που έρχονται να αναστατώσουν την ερωτική σου ζωή, κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. 


 

 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X