Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Φθινόπωρο 2015: Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια!
Φθινόπωρο 2015: Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια! thumbnail

Φθινόπωρο 2015: Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια!

Η εποχή των ευθυνών και των υποχρεώσεων είναι εδώ, το φθινόπωρο έχει κάνει την είσοδό του και επιβάλει ακόμα και στα αισθηματικά μας να κινηθούμε με σοβαρότητα, πρόγραμμα και ωριμότητα… Ταιριάζουν όμως αυτές οι έννοιες στο παιχνίδι του έρωτα; Θέλοντας και μη, όλα τα ζώδια θα αναγκαστούν αυτό το Φθινόπωρο να πάρουν αποφάσεις για το μέλλον της αισθηματικής τους ζωής.

 

Τα ευτράπελα, οι εντάσεις, οι χωρισμοί, αλλά και τα μπερδέματα δεν θα λείψουν, αφού από 21 Σεπτεμβρίου ως και 21 Δεκεμβρίου το πλανητικό σκηνικό θα φροντίσει να μη μας κάνει να βαρεθούμε. Η Έκλειψη Σελήνης στον Κριό (στις 28 Σεπτεμβρίου), ο ανάδρομος Ερμής στο Ζυγό ως τις 10 Οκτωβρίου, αλλά και το σκληρό τετράγωνο του Κρόνου από τον Τοξότη με τον Ποσειδώνα, θα κάνουν χαώδες το κλίμα των αισθηματικών σχέσεων. Εκεί που όλα μπορεί να φαίνονται χαμένα όμως, δεν θα λείψουν και οι επανασυνδέσεις, τα φλογερά πάθη και οι επισημοποιήσεις σχέσεων!

 

Ποια ζώδια ευνοούνται στα ερωτικά τους το φθινόπωρο 2015; Ποιες θα είναι οι προκλήσεις και ποιες οι αισθηματικές ευκαιρίες; Ποια ζώδια ταιριάζουν και ποια όχι κατά την φθινοπωρινή περίοδο; Διάβασε το ζώδιό σου και μάθε όλη την αλήθεια!

Τα ερωτικά των ζωδίων το Φθινόπωρο του 2015


ΚΡΙΟΣ

Το τρίμηνο του Φθινοπώρου συνεχίζει να σε αιφνιδιάζει ερωτικά, φίλε Κριέ, όπου οι αλλαγές, οι ανατροπές και τα ξαφνικά γεγονότα δεν λείπουν. Άλλοτε περνάς καλά και ενθουσιάζεσαι, υπάρχουν όμως και αυτές οι δύσκολες στιγμές, που σου αποδεικνύεται με κάθε τρόπο ότι τίποτα δεν είναι σίγουρο, σταθερό και δεδομένο! Η Έκλειψη Σελήνης που πραγματοποιείται στις 28 Σεπτεμβρίου στο δικό σου ζώδιο, σε κάνει να αλλάζεις τακτική και συναισθήματα. Συνειδητοποιείς ότι δεν πρέπει να σκύβεις πάντα το κεφάλι, αλλά ότι πρέπει να ακολουθείς το ρεύμα των αλλαγών, να παίρνεις πρωτοβουλίες και να προσαρμόζεσαι σε ό,τι προκύπτει αυτό τον καιρό, που σε βγάζει από την συνηθισμένη πορεία σου! Ο έρωτας αυτή την περίοδο δεν έχει σταθερότητα, δεν ξέρεις με σιγουριά τι θα προκύψει στο μέλλον, γκρινιάζεις, θυμώνεις, ρισκάρεις, ερωτεύεσαι, πετάς στα σύννεφα, αλλά και προσγειώνεσαι ανώμαλα… Όμως, γιατί όπως και να έχει, αυτό το φθινόπωρο, με έναν Κρόνο να συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιο του Τοξότη, βάζεις μυαλό, ωριμάζεις και αλλάζεις την κοσμοθεωρία σου! Επιπλέον, με τον Ερμή να είναι ανάδρομος απέναντί σου, στο Ζυγό, ως τις 10 Οκτωβρίου, μην παραξενευτείς αν ξαφνικά χτυπήσει το τηλέφωνο ή το κουδούνι σου από μία πρώην σχέση σου! Την περίοδο του Νοεμβρίου, με την Αφροδίτη και τον Άρη από το ζώδιο του Ζυγού, να αναμένεις ραγδαίες εξελίξεις ερωτικές, που πραγματικά θα σε ανταμείψουν και θα σε κάνουν να βρεις και πάλι τον παλιό καλό εαυτό σου! Ποιο πρόσωπο θα επιστρέψει στη ζωή σου; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο54529.

 

Ερωτική πρόκληση του Φθινοπώρου: Να μείνω ή να φύγω από αυτή τη σχέση; Να κάνω την επανασύνδεση ή να περιμένω για κάτι νέο; Τα άστρα σε προτρέπουν να γυρίσεις σελίδα…

 

Απόφυγε ερωτικά αυτό το Φθινόπωρο: Τον Καρκίνο, τον Αιγόκερω, αλλά και τον Τοξότη. Τα τρία αυτά ζώδια θα σε μπερδέψουν.

 

Πες "ναι" στον έρωτα αυτό το Φθινόπωρο: Στον Λέοντα, στον Δίδυμο και στον Υδροχόο.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Το φθινόπωρο, αγαπητέ Ταύρε, σε βρίσκει απαλλαγμένο από τα εμπόδια του χτες, αφού ο Κρόνος έχει φύγει επιτέλους από τον Σκορπιό και εσύ τώρα μπορείς να βάλεις τη σχέση σου ή γενικότερα τα αισθηματικά σου σε μία πιο σταθερή πορεία. Αυτή την εποχή, οι πλανήτες είναι οι προσωπικοί σου σύμμαχοι που σου δίνουν το χέρι βοηθείας για να ανανεώσεις τα ερωτικά σου! Ο Δίας συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιο της Παρθένου, συναντώντας τον Οκτώβριο τον Πλούτωνα σε τριγωνική όψη! Παράλληλα έχουμε την Αφροδίτη και τον Άρη στο ζώδιο της Παρθένου κατά την διάρκεια του Οκτωβρίου! Τι προβλέπεται λοιπόν για σένα; Νέος έρωτας, μεγάλες αισθηματικές ευκαιρίες, ανανέωση, γάμος, παιδί και ό,τι ποθεί η καρδούλα σου… Τα μαύρα σύννεφα εγκαταλείπουν μία για πάντα την αισθηματική σου ζωή και εσύ τώρα μπορείς να χτίσεις μία σχέση πάνω στις βάσεις που εσύ θέλεις! Εμπόδια δεν υπάρχουν, γι’ αυτό το μόνο που σου μένει να κάνεις, είναι να σκεφτείς τι είναι αυτό που θέλεις και να βάλεις στόχο…Έρχεται νέα σχέση το φθινόπωρο; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.

 

Ερωτική πρόκληση του Φθινοπώρου: Να εκφράσω αυτά που αισθάνομαι ή θα φάω ήττα; Να πω αυτά που θέλω; Να πάρω πρωτοβουλίες; Μην μένεις μόνο στα σχέδια και στα όνειρα, κάνε πράξη αυτό που θες και δεν θα χάσεις.

 

Απόφυγε ερωτικά αυτό το Φθινόπωρο: Τον Παρθένο, τον Ιχθύ, τον Δίδυμο και τον Κριό, γιατί θα σε κουράσουν!

 

Πες "ναι" στον έρωτα αυτό το Φθινόπωρο: Στον Σκορπιό (γιατί είστε στην ίδια φάση), στον Λέοντα (θα περάσετε καλά) και στον Αιγόκερω!

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι καταστάσεις δυσκολεύουν αυτό το φθινόπωρο για την αισθηματική σου ζωή και τα γεγονότα σε κάνουν να καταλάβεις ότι οι ανέμελες στιγμές στα ερωτικά σου δεν υπάρχουν πια! Ο Κρόνος έχει περάσει απέναντί σου, στο ζώδιο του Τοξότη, και σου επιβάλει να συγκροτηθείς και να δεις πιο σοβαρά το μέλλον μίας σχέσης. Ο Ποσειδώνας στο ζώδιο των Ιχθύων θολώνει το κλίμα στην σταθερή σχέση ή στο γάμο και γεμίζεις με αμφιβολίες. Το τετράγωνο που σχηματίζει ο Κρόνος με τον Ποσειδώνα στο τέλος του Νοεμβρίου κάνει αρκετά μπερδεμένη την προσωπική σου ζωή και τα διλήμματα σε κάνουν για λίγο να μπλοκάρεις. Είτε υπάρχει λοιπόν στη ζωή σου μία σχέση που σε μπερδεύει ψυχολογικά, είτε εσύ ο ίδιος δεν ξέρεις πλέον τι θέλεις από έναν σύντροφο ή τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου! Μπορεί όλα αυτά να σου φαίνονται δυσάρεστα, όμως να ξέρεις πως τα εμπόδια θα σου βγουν σε καλό. Το Φθινόπωρο 2015 θα αποφασίσεις πως η περίοδος που λειτουργούσες άστατα και ανώριμα έχει λάβει τέλος. Μπορεί να πάρεις την απόφαση να δεις πιο σοβαρά έναν άνθρωπο που κάποτε δεν του έδινες καμία ευκαιρία. Πιθανό είναι και το ενδεχόμενο να πάρεις την οριστική απόφαση να κλείσεις ένα ανοιχτό ερωτικό κεφάλαιο του παρελθόντος, το οποίο και σε παίδεψε, σε κούρασε και σε άφησε πίσω… Πότε θα σηκώσεις ανάστημα και θα περάσεις καλά στα αισθηματικά σου; Το τέλος της χρονιάς δεν θα σε αφήσει με παράπονο. Ποιες είναι η σωστές αποφάσεις που πρέπει να λάβεις για την αισθηματική σου ζωή; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.

 

Ερωτική πρόκληση του Φθινοπώρου: Δεν ξέρω τι θέλω, δεν ξέρω που πάω, δεν ξέρω τι με περιμένει…. Δίδυμε ξέρεις, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αναλάβεις τις ευθύνες σου!

 

Απόφυγε ερωτικά αυτό το Φθινόπωρο: Τα ζώδια που ανήκουν στον ίδιο σταυρό με εσένα… Δηλαδή τον Δίδυμο, τον Παρθένο, τον Τοξότη και τον Ιχθύ.

 

Πες "ναι" στον έρωτα αυτό το Φθινόπωρο: Στον Ζυγό και στον Υδροχόο, γιατί θα σε ανεβάσουν!

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το φθινόπωρο δεν είναι άσχημο για τα ερωτικά σου φίλε Καρκίνε! Είναι γνωστό ότι έχεις ταλαιπωρηθεί, αλλά έχεις συνηθίσει κιόλας τα ευτράπελα. Ο Δίας από την Παρθένο σε βοηθά να βελτιώσεις την διάθεσή σου! Το πιο σημαντικό είναι ότι αυτή την εποχή επιλέγεις να σκέφτεσαι αυτά που σε κάνουν να νιώθεις όμορφα, αποφασίζεις να διαμορφώσεις την καθημερινότητά σου με τρόπο που θα νιώθεις περισσότερη ηρεμία και πληρότητα και επιλέγεις να έχεις στο πλάι σου τους ανθρώπους που σε κάνουν να γελάς. Θετικό είναι το γεγονός ότι σου δίνονται και αρκετές ευκαιρίες για νέες γνωριμίες, ενώ ο έρωτας μπορεί να μπει εντελώς ξαφνικά στη ζωή σου και να σε μπερδέψει. Γιατί θα σε μπερδέψει; Γιατί δεν θα τον έχεις προγραμματίσει, γιατί μπορεί να είσαι ήδη σε μία σχέση που εδώ και καιρό σε έχει κουράσει ή γιατί το άτομο που θα σου προκύψει δεν είναι άμεσα διαθέσιμο για να ζήσετε ελεύθερα τον έρωτά σας. Ίσως το Φθινόπωρο να μην είναι η εποχή που "δένεις" την άγκυρά σου στο σταθερό ερωτικό λιμάνι, είναι όμως η εποχή που επιλέγεις να βάλεις προτεραιότητα τον εαυτό σου και τις ανάγκες σου, κάτι το οποίο δεν το κάνεις συχνά! Ποια απρόσμενη εξέλιξη έρχεται στην ερωτική σου ζωή; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.

  

Ερωτική πρόκληση του Φθινοπώρου: Δεν θέλω να αποφασίσω, μη με παιδεύεις, άσε με να περάσω καλά και βλέπουμε… Καρκίνε, η μόνη πρόκληση του Φθινοπώρου είναι ότι λειτουργείς με ασάφεια στα ερωτικά σου!

 

Απόφυγε ερωτικά αυτό το Φθινόπωρο: Τον Ζυγό, τον Αιγόκερω και τον Κριό γιατί σίγουρα θα τσακωθείς πολύ!

 

Πες "ναι" στον έρωτα αυτό το Φθινόπωρο: Στον Παρθένο, στον Ταύρο, στον Σκορπιό άντε και στον Ιχθύ που θα σε πλανέψει!

 

 

ΛΕΩΝ

Δεν γίνεται να έχεις παράπονο, φίλε Λέοντα… Εδώ και καιρό είχες την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, που σίγουρα σε βοήθησε να ανοίξει λίγο το παράθυρο της αισθηματικής σου ζωής… Το φθινόπωρο λοιπόν σε βρίσκει ανανεωμένο, αισιόδοξο και με την επιθυμία να κάνεις πλέον κάτι πιο σοβαρό στα αισθηματικά σου! Τι μπορεί να είναι αυτό το σοβαρό; Ένας γάμος, ένα παιδί, μία συμβίωση, μία σχέση που να έχει πορεία… Ακριβώς όλα αυτά σκέφτεσαι και σε απασχολούν την περίοδο του Φθινοπώρου! Ωστόσο, είναι αναμενόμενο ότι θα υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις στα "θέλω" σου! Αυτό το Φθινόπωρο θα συνειδητοποιήσεις ότι το πείσμα, η επιμονή και η εμμονή σου να πετύχεις εδώ και τώρα αυτά που θέλεις, σε κάνουν πολλές φορές να χάνεις τον πραγματικό σου στόχο! Η ερωτική εύνοια που δέχτηκες τους περασμένους μήνες συνεχίζεται, όμως οι ρυθμοί γίνονται πιο αργοί και εσύ πρέπει να αποφασίσεις αν ο άνθρωπος που υπάρχει ήδη δίπλα σου μπορεί να ταιριάξει στην δική σου τη ζωή. Αν δεν έχεις σχέση ή είσαι σε μία φάση που δεν ξέρεις με σιγουριά τι θα γίνει με το άτομο που σε ενδιαφέρει, απλά να ξέρεις ότι αυτό το Φθινόπωρο τα στάνταρντ σου αλλάζουν… Αρχίζεις να έχεις περισσότερες απαιτήσεις και να βλέπεις λίγο πιο ώριμα τα ζητήματα καρδιάς… Αυτό είναι κάτι που θα σου βγει σε καλό! Πως θα εξελιχθεί η ερωτική σου ζωή τους επόμενους μήνες; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.

 

Ερωτική πρόκληση του Φθινοπώρου: Μήπως επιμένω πολύ σε καταστάσεις που δεν προχωρούν; Μήπως θα έπρεπε να γυρίσω σελίδα; Το Φθινόπωρο του 2015, αγαπητέ Λέοντα, πρέπει να δεις πιο ώριμα και σοφά την αισθηματική σου ζωή!

 

Απόφυγε ερωτικά αυτό το Φθινόπωρο: Τον Δίδυμο, τον Τοξότη, τον Κριό και τον Ζυγό.

 

Πες "ναι" στον έρωτα αυτό το Φθινόπωρο: Στον Κριό, στον Λέοντα, στον Σκορπιό και στον Υδροχόο.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Δίας έχει κάνει το πέρασμά του στο δικό σου ζώδιο, φίλε Παρθένε, και αυτό το Φθινόπωρο αρχίζεις να αντιλαμβάνεσαι για τα καλά την παρουσία του! Άλλοτε σε πιάνουν οι υπερβολές σου και τολμάς να κάνεις σχέδια χωρίς να υπολογίζεις τον ξενοδόχο, αλλά λειτουργώντας με τόλμη και ρίσκο. Υπάρχουν όμως και αυτές οι μοναδικές στιγμές, που η τύχη σου χαμογελά στα ερωτικά σου και αφήνεσαι στα συναισθήματά σου, χωρίς να υπολογίσεις το κόστος ή τις συνέπειες. Την περίοδο του Οκτωβρίου η Αφροδίτη και ο Άρης θα κινούνται στο δικό σου ζώδιο, αυτό σημαίνει ότι τα ερωτικά σου γίνονται προτεραιότητα και εσύ τώρα μπαίνεις στην διαδικασία να διεκδικείς, να απολαμβάνεις, αλλά και να ξεκαθαρίζεις τα πάντα που σχετίζονται με την ερωτική σου ζωή! Αυτό το μήνα μπορείς πραγματικά να γευτείς στιγμές που σου είχαν λείψει, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου! Η Αφροδίτη, ο Άρης, αλλά και ο Δίας από το ζώδιό σου θα βρεθούν σε θετική τριγωνική όψη με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω και το γεγονός αυτό θα σε ευνοήσει αρκετά! Η ερωτική παγίδα του φθινοπώρου έρχεται την περίοδο του Νοεμβρίου, που ο Κρόνος από τον Τοξότη θα βρεθεί σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων. Τότε είναι που εσύ θα πρέπει να προσγειωθείς στην πραγματικότητα και να δεις κάποια πράγματα πιο καθαρά. Η προσωπική σου ζωή, η σταθερή σου σχέση ή ο γάμος, θα περάσουν από μία κρίση και εσύ θα πρέπει να ξεφύγεις από την ουτοπία και το όνειρο, για να πάρεις δραστικές αποφάσεις. Το τετράγωνο του Κρόνου με τον Ποσειδώνα θα επηρεάσει πολύ περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου!Τι πρέπει να προσέξεις στα ερωτικά σου; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.

 

Ερωτική πρόκληση του Φθινοπώρου: Νιώθω ό,τι νιώθει; Με παιδεύει, αλλά μου αρέσει… Δεν μπορώ να ξεκολλήσω με τίποτα! Παρθένε, αυτές ακριβώς είναι οι προκλήσεις του φθινοπώρου. Κολλάς με μία ερωτική ιστορία που σου αρέσει, την χαίρεσαι αλλά σε ταλαιπωρεί!

 

Απόφυγε ερωτικά αυτό το Φθινόπωρο: Τον Κριό, τον Τοξότη και τον Ιχθύ.

 

Πες "ναι" στον έρωτα αυτό το Φθινόπωρο: Στον Ταύρο, στον Αιγόκερω, στον Σκορπιό και στον Καρκίνο.

 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X