Αρχική / Υγεία / Παθολογία / Εκστρατεία ενημέρωσης “Έχω Λέμφωμα και Συνεχίζω να Ζω τη Ζωή μου”
Εκστρατεία ενημέρωσης “Έχω Λέμφωμα και Συνεχίζω να Ζω τη Ζωή μου” thumbnail

Εκστρατεία ενημέρωσης “Έχω Λέμφωμα και Συνεχίζω να Ζω τη Ζωή μου”

Τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά μηνύματα καθώς και διανομή ενημερωτικού υλικού για την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με τον 5ο πιο συχνό καρκίνο στην Ευρώπη και τη σημασία της έγκαιρης διάγνωσης, περιλαμβάνει η εκστρατεία «Έχω Λέμφωμα και ΣυνεχίΖω να Ζω τη Ζωή μου».


Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του Ομίλου Εθελοντών Κατά του Καρκίνου-ΑγκαλιάΖΩ με τη χορηγία της Roche Hellas και την υποστήριξη της Ελληνικής Αιματολογικής Εταιρείας.


Συνοδοιπόροι στην εκστρατεία για τη διανομή ενημερωτικού υλικού θα είναι οι Σύλλογοι Ασθενών που συνεργάζονται με τον Όμιλο Εθελοντών Κατά του Καρκίνου-ΑγκαλιάΖΩ ανά την Ελλάδα, Αντικαρκινικά και Αιματολογικά Νοσοκομεία, Πανεπιστήμια και Εκκλησίες, ενώ θα γίνεται ιδιαίτερη αναφορά για την εκστρατεία και σε ιατρικά Συνέδρια. Το ενημερωτικό έντυπο έχει τριπλούς αποδέκτες και απευθύνεται σε ασθενείς, σε φροντιστές ασθενών αλλά και στο ευρύτερο κοινό, το οποίο ενδιαφέρεται να μάθει περισσότερα για τη νόσο.


H Ολυμπία Χαλδαίου-Μπήτρου, Πρόεδρος του Ομίλου Εθελοντών κατά του Καρκίνου-ΑγκαλιάΖΩ δηλώνει σχετικά: «Ο Όμιλος ΑγκαλιάΖΩ, μέσα από ενημερωτικές δράσεις έχει ευαισθητοποιήσει και κινητοποιήσει χιλιάδες άτομα για την πρόληψη του καρκίνου. Στην εκστρατεία μας αυτή έχουμε βασικό σύμμαχο και υποστηρικτή την εταιρία Roche Hellas, με σκοπό να υλοποιήσουμε μια σειρά από δράσεις ώστε να ενημερωθούν όσο το δυνατό περισσότεροι συνάνθρωποί μας για τη σημασία της έγκαιρης διάγνωσης του λεμφώματος, μιας δυνητικά ιάσιμης νόσου».


Από την πλευρά της, η Δήμητρα Κιντώνη, Product Strategy Director της Roche Hellas τόνισε: «Η συνεχής έρευνα για το λέμφωμα έχει οδηγήσει σε αποτελεσματικές θεραπείες με επακόλουθο την αύξηση του χρόνου επιβίωσης των ασθενών και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους. H Roche Hellas, με κεντρικό γνώμονα τον ασθενή, αγκαλιάζει τέτοιες πρωτοβουλίες που ενημερώνουν και ευαισθητοποιούν την ελληνική κοινωνία».


Κατά τη διάρκεια της ενημερωτικής εκστρατείας θα μεταδίδονται ραδιοφωνικά και τηλεοπτικά κοινωνικά μηνύματα, με στόχο την ανάδειξη της σημασίας της έγκαιρης διάγνωσης του λεμφώματος. Το τηλεοπτικό μήνυμα προβάλλεται σε κινηματογραφικές αίθουσες του δικτύου Cine News τους μήνες Ιούλιο και Σεπτέμβριο, ενώ παράλληλα καθ’ όλη τη διάρκεια υλοποίησης της ενημερωτικής εκστρατείας προβάλλεται σε οθόνες επιλεγμένων φαρμακείων, αιματολογικών νοσοκομείων καθώς και σε ιατρικά συνέδρια.


Αρωγός στην εκστρατεία θα είναι και το κανάλι του Ομίλου Εθελοντών Κατά του Καρκίνου- ΑγκαλιάΖΩ στο YouTube, προβάλλοντας το ενημερωτικό βίντεο το οποίο παρέχει πληροφορίες σχετικά με τη διάγνωση και την αντιμετώπιση του λεμφώματος.


Περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με την ασθένεια υπάρχουν στην ενημερωτική ιστοσελίδα www.onlymphoma.gr, η οποία έχει δημιουργηθεί στο πλαίσιο της εκστρατείας και είναι ενσωματωμένη και στην επίσημη ιστοσελίδα του Ομίλου Εθελοντών Κατά του Καρκίνου-ΑγκαλιάΖΩ: www.agaliazo.gr/onlymphoma.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X