Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Πώς θα περάσεις το τριήμερο;
Πώς θα περάσεις το τριήμερο; thumbnail

Πώς θα περάσεις το τριήμερο;

Κριός


Προσπαθείς να σπάσεις ένα κλοιό δύσκολων συναισθημάτων που ίσως βρίσκεσαι. Η διορατικότητα που έχεις αυτή την στιγμή σε ωθεί να προχωρήσεις σε ένα βαθύ ψυχολογικό θέμα που δεν είναι και πολύ εύκολο να διαχειριστείς αλλά θα τα καταφέρεις και θα αλλάξεις κάποιες δικές σου πεποιθήσεις που σε ταλαιπωρούν καιρό. Η δράση σου από το Σάββατο και μετά θα είναι πολύ δυναμική και θα δημιουργήσεις νέες προϋποθέσεις οι οποίες θα είναι ραμμένες στα μέτρα σου. Η σκέψη ενός Τοξότη θα σε αναστατώσει γιατί ξερεις ακριβώς τι θέλει από εσένα. Όσο πάντως και να προσπαθείς να μειώσεις την δράση σου από τις εξωτερικές συνθήκες, τόσο θα αντιστέκεσαι και θα βάζεις τον πήχη πολύ ψηλά γιατί το κέφι και η διάθεση σου θα είναι αμείωτα.


 


Ταύρος


Η σκέψη σου και οι ενέργειές σου θα σε φέρουν πολύ κοντά στα άλλα άτομα και θα σε βάλουν να ασχοληθείς περισσότερο με το πως θα βρεις εύκολες και πρακτικές λύσεις. Ένα κομμάτι σε γυρνάει πίσω και χρειάζεται να κάνεις μια γενναία προσπάθεια για να αποκοπείς τελείως από οτιδήποτε σε ενοχλεί και σε πονάει. Το καλό είναι ότι θα βάλεις σε μια τάξη τα οικονομικά σου και θα προσπαθήσεις να τα συμμαζέψεις. Θα ανεβάσεις ρυθμούς από το Σάββατο και μετά και απελευθερωμένος/η πλέον από την επίδραση του Κρόνου στον άξονά σου θα δοκιμάσεις να κάνεις κινήσεις πιο δυναμικές. Τίποτα πια δε θα σε κρατάει, οπότε θα έχεις δύναμη να ρισκάρεις σε πολλά θέματα. Η σκέψη του Τοξότη θα σε αναστατώνει και ίσως μαζί του να γίνεις περισσότερο τολμηρός/η.


 


Δίδυμοι


Θα γίνεις περισσότερο εσωστρεφής και σιωπηλός/η και θα προσπαθήσεις να δεις τι κρύβεται πίσω από όλα τα κλειστά παράθυρα. Χρειάζεται να διαφυλάξεις καλά ένα κρυμμένο μυστικό το οποίο ίσως κληθείς να το αποκαλύψεις και σίγουρα δεν θα είναι και τόσο εύκολο. Απλά βλέπεις ότι είναι αναγκαίο για να κρατήσεις τις αποστάσεις και να μην μπλεχτείς σε διάφορα παρατράγουδα. Από το Σάββατο και μετά θα κινηθείς περισσότερο και θα ανταλλάξεις πολλές απόψεις με κόσμο οι οποίες δεν θα παραμείνουν τελείως σταθερές γιατί ανά πάσα στιγμή θα επηρεάζεσαι και θα σκέφτεσαι κάτι καινούργιο. Αυτό που χρειάζεσαι και θα το δεις άμεσα είναι να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό σου απέναντι σε κάποια άτομα που δεν σου φέρονται καλά ή κατά την γνώμη σου δεν σε υπολείπτονται. Το χαμόγελό σου είναι αφοπλιστικό και με αυτό θα κερδίσεις τις εντυπώσεις αλλά και το να γίνεις το επίκεντρο.


*Μάθε τι λένε τα άστρα για σένα και όλα όσα θα σου συμβούν τους επόμενους 12 μήνες*


 


Καρκίνος


Μπορεί να σε πιάσει το παράπονο για κάποιες υποθέσεις που δεν πηγαίνουν όπως θα ήθελες αλλά τελικά θα τις ξεπεράσεις με ένα τρόπο πολύ δυναμικό γιατί όλα θα είναι για σένα πιο εύκολα πλέον και πιο έντονα συναισθηματικά. Οι φίλοι σε υποστηρίζουν για αυτό θα βρεθείς μαζί τους. Η δράση σου θα είναι εστιασμένη περισσότερο σε θέματα που θα σε κάνουν να φανείς και να ξεχωρίσεις. Δεν θα είναι εύκολο να περάσεις απαρατήρητος/η γιατί έχεις μια ιδιαίτερη λάμψη και εκπέμπεις μια εσωτερική ζεστασιά. Η σχέση με τον Υδροχόο θα ξεπεράσει κάθε εμπόδιο γιατί θα κάνετε κι οι δυο υπερβάσεις. Από το Σάββατο το μεσημέρι και μετά, μπορεί να κάνεις πολλές μετακινήσεις λόγω αρκετών υποχρεώσεων. Επίσης ένα μικρό ταξίδι θα βγει εύκολα, από εκεί που δεν το περίμενες γιατί θα βρεις και την ιδανική παρέα για να το κάνεις. Η σχέση με τον Τοξότη σε βγάζει έξω από τα ρούχα σου αλλά σου φαίνεται και συγχρόνως πολύ έντονη και ενδιαφέρουσα.


 


Λέων


Είσαι σε φάση που κρατάς τις δυνάμεις σου και περιμένεις να κάνεις μια κίνηση ματ. Και θα την κάνεις, αρκεί να μην αφήσεις μια δύσκολη προσωπική στιγμή να σε πάει λίγο πίσω. Οικονομικά θέματα και κληρονομικές υποθέσεις μπορεί να σε απασχολήσουν και να μεταθέσουν για αργότερα δικές σου τις δουλειές ή να παραμείνεις για ένα χρονικό διάστημα στο σπίτι και να νιώθεις ένα αποκλεισμό. Αλλά τελικά δεν θα αφήσεις να σε πάνε πίσω καταστάσεις που ενδεχομένως δε σε αφορούν άμεσα. Εσένα σε ενδιαφέρει περισσότερο να έχεις χρήματα για να μπορείς να είσαι καλυμμένος/η και με ασφάλεια. Θα το ρίξεις έξω κι από την Κυριακή και μετά και θα νιώθεις ότι όλα είναι με το μέρος σου και γενικά θα είσαι μέσα στην δύναμή σου. Πάντως η ελευθερία είναι πολύτιμο αγαθό για σένα και θα το εκτιμήσεις περισσότερο όταν το έχεις γιατί χρειάζεσαι κάπου να ξεφορτωθείς πολλά από τα βάρη σου.


 


Παρθένος


Ο Ήλιος στο ζώδιό σου ακόμα σου δίνει πολύ ενέργεια με την οποία μπορείς να κάνεις τα σχέδια και τα όνειρά σου πραγματικότητα. Η διάθεσή σου να μιλήσεις και να εκφραστείς περισσότερο συναισθηματικά ίσως να "χρωματίσει" αυτά που λες και αν δεν προσέξεις, να σε χαρακτηρίσουν ειρωνικό/η δικά σου άτομα και κυρίως συγγενείς. Από το Σάββατο και μετά, θα διανθίσεις με μεγαλύτερη αισιοδοξία και διάθεση περιπέτειας τις επόμενες ημέρες. Το ρίσκο που καλείσαι να πάρεις ίσως να είναι δύσκολο αλλά επειδή θα σου δώσει μια δόση διαφορετικότητας και πιθανόν επικινδυνότητας η οποία σε βγάζει από την πλήξη, θα τις κάνεις τις τρέλες σου. Πιθανόν να κάνεις πολλά πράγματα που θα σε αποσυντονίσουν αλλά εσύ θα είσαι σταθερός/η στο καινούργιο και στο διαφορετικό. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες, σίγουρα θα νιώσεις ότι σε ό,τι κάνεις υπάρχουν όρια τα οποία όμως πρέπει να τα υπερβείς για να έχεις το πάνω χέρι.
Διαβάστε τη συνέχεια στο: http://www.astrology.gr/PROBLEPSEIS/IMERISIES/item/79255-pos-tha-peraseis-to-triimero#ixzz3m5d3VtEF

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X