Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Κινέζικη Αστρολογία: Μηνιαίες Προβλέψεις
Κινέζικη Αστρολογία: Μηνιαίες Προβλέψεις thumbnail

Κινέζικη Αστρολογία: Μηνιαίες Προβλέψεις

ΠΟΝΤΙΚΟΣ


ΓΕΝΙΚΑ: Αυτό το μήνα, θα παραπονεθείς για ορισμένες αδικίες και είναι πιθανό να κλονιστεί η εμπιστοσύνη σου. Επειδή θα αποκαλυφθούν ορισμένα πολύ προσωπικά σου δεδομένα, μην ψάξεις μόνο να δεις ποιος ευθύνεται αλλά να ασχοληθείς περισσότερο με το πώς πρέπει να αντιμετωπίσεις την κατάσταση, διασφαλίζοντας ότι δε θα επαναληφθεί.


ΕΡΩΤΙΚΑ: Είναι πιθανό στη σχέση σου να προκύψουν ορισμένες πολύπλοκες -αν όχι ανατρεπτικές- καταστάσεις που δε θα μπορέσεις να τις αγνοήσεις. Κάνε ό, τι είναι αναγκαίο ή κατάλληλο για τη δεδομένη στιγμή και στη συνέχεια διώξε τις από το μυαλό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η εστίασε σε ένα άτομο που σου αρέσει, αγνοώντας τους πειρασμούς που σε περιβάλλουν.


ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Συνήθως χρησιμοποιείς ένα μείγμα έξυπνης στρατηγικής και γοητείας για να ξεπερνάς δύσκολες καταστάσεις. Δυστυχώς, όμως ορισμένα γεγονότα θα σε «στριμώξουν» αρκετά αυτό το μήνα αλλά όσο κι αν φαίνονται δυσάρεστα, αυτά που θα ανακαλύψεις ή θα μάθεις μετά, θα φέρουν επανάσταση στον τρόπο που βλέπεις τα πράγματα και θα αλλάξουν θετικά την οπτική σου.


ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Στην προσπάθειά σου να εξηγήσεις και να αποδεχτείς γιατί κάποια πράγματα πήγαν στραβά από την αρχή, θα συνειδητοποιήσεις ότι φέρεις ευθύνη σε μεγάλο βαθμό γιατί αγνόησες τα προειδοποιητικά σημάδια, ελπίζοντας ότι ήταν κάτι παροδικό. Σε ό, τι αφορά στα χρήματα όμως, πρέπει να ασχολείσαι με μεγαλύτερη προσοχή και να μην αφήνεις τίποτα στην τύχη.


 


ΒΟΥΒΑΛΟΣ


ΓΕΝΙΚΑ: Προφανώς δε σου αρέσουν τα άτομα που αλλάζουν «στρατόπεδα» και «συμμάχους» ανάλογα με το συμφέρον τους και αυτό το μήνα θα βιώσεις μια παρόμοια κατάσταση που δε θα είναι καθόλου ευχάριστη. Αν αντιπαρατεθείς, απλώς θα κάνει τα πράγματα χειρότερα. Ίσως το καλύτερο θα ήταν να μην κάνεις τίποτα, ούτε να αντιδράσεις αυθόρμητα γιατί το έχουν ήδη προβλέψει και θα ανταπαντήσουν.


ΕΡΩΤΙΚΑ: Όσο περισσότερο ανεκτικός/η είσαι στη σχέση σου, τόσο ο σύντροφός σου θα θεωρεί κάποια πράγματα δεδομένα και η αλήθεια είναι ότι πολλές φορές το παρακάνεις. Το θέμα όμως δεν είναι να αλλάξεις τελείως και να αρχίσεις να αρνιέσαι διάφορα αλλά να βρεις τι πραγματικά σε ενοχλεί κι απλά να το αναφέρεις. Αν είσαι ελεύθερος/η, αναρωτήσου τι πραγματικά θέλεις από ένα άτομο και αναζήτησέ το. Τώρα είναι η στιγμή για να πετύχεις κάτι καλύτερο στα ερωτικά σου.


ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Ορισμένες ανακατατάξεις αναγκάζουν τους άλλους αλλά και εσένα να αναθεωρήσετε παλιές αλλά και πιο πρόσφατες συμφωνίες και καθήκοντα. Η αρχική σου πρόθεση θα είναι να ξεπεραστούν σημαντικές δυσκολίες ή εμπόδια το ταχύτερο δυνατόν, όμως καλύτερα να πάρεις τα πράγματα αργά και σταθερά γιατί θα σε βοηθήσει να δεις πιο προσεκτικά ορισμένα ζητήματα που θα προκύψουν μελλοντικά.


ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Μπορεί να έχεις οικονομικές απώλειες αυτό το μήνα και θα πρέπει να το αποδεχτείς το ταχύτερο, διαφορετικά δε θα βρεις τρόπους να τις ξεπεράσεις. Δεν γίνεται να κερδίζεις συνεχώς. Μάθε να απολαμβάνεις τη νίκη και να δέχεσαι με στωικότητα την ήττα ή, στην προκειμένη φάση, τη χασούρα.


 


ΤΙΓΡΗ


ΓΕΝΙΚΑ: Αυτό το μήνα θα αναγκαστείς να συνειδητοποιήσεις ότι για να προχωρήσεις ορισμένα από τα σημαντικά θέματα της ζωής σου, θα πρέπει να «παραδώσεις τον έλεγχο» κάποιων τομέων στους οποίους, μέχρι πρότινος, είχες την απόλυτη ελευθερία να κάνεις ό, τι θέλεις. Είναι μια δίκαιη εξισορρόπηση και στο τέλος θα συνηθίσεις την ιδέα, αν και μπορεί να σου πάρει λίγο χρόνο…


ΕΡΩΤΙΚΑ: Θα υπάρχουν έντονες διαφωνίες με το ταίρι σου που ορισμένες θα ξεκαθαρίσουν το τοπίο, ενώ άλλες θα είναι καθοριστικές και θα σου ανοίξουν τα μάτια. Όσο δυσάρεστη κι αν γίνει η ατμόσφαιρα θα πρέπει να είσαι απόλυτος/η ότι αν δεν αλλάξουν κάποια συγκεκριμένα πράγματα, το τέλος δε θα αργήσει να έρθει. Μην ψάξεις για ημίμετρα. Το κοινό σας μέλλον εξαρτάται από το αν είστε σε θέση να καταλήξετε σε συμφωνία, είστε πρόθυμοι να αναγνωρίσετε μεμονωμένες ελλείψεις και αν είστε έτοιμοι να παλέψετε για τη βελτίωση. Αν είσαι ελεύθερος/η, πρέπει να συνειδητοποιήσεις την έννοια του δούναι και λαβείν σε μια σχέση.


ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Η επαγγελματική σου ζωή θα αρχίσει να γίνεται συναρπαστική, με αρκετές και ευπρόσδεκτες αλλαγές, φρέσκιες ιδέες και ευκαιρίες πολλά υποσχόμενες. Ωστόσο, κάποια άτομα από τον εργασιακό σου χώρο ενδεχομένως να εγείρουν ερωτήματα σχετικά με τις προτεραιότητές σου. Κάνε μια λίστα καθηκόντων, προτού αναλάβεις περισσότερα πράγματα απ' όσα μπορείς να χειριστείς.


ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Θα ανακαλύψεις ένα νέο concept ή θα υπάρξει μια πολλά υποσχόμενη πρόταση που θα σε χαροποιήσει, όχι μόνο γιατί είναι στον τομέα που κινείσαι αλλά θα γίνει η αρχή ενός κύκλου που θα σε εξελίξει με διάφορους τρόπους. Συνέχισε να διερευνάς πάντως την όποια προσφορά και να μην βιαστείς να κάνεις μια συμφωνία.


 


ΛΑΓΟΣ


ΓΕΝΙΚΑ: Έχεις κάνει ό, τι μπορείς, προκειμένου να αντιμετωπίσεις δύσκολες κι ίσως άδικες καταστάσεις, κι ήρθε πλέον η στιγμή να κάνεις ένα βήμα πίσω και να αφήσεις άλλους να πάρουν τα ηνία, ενθαρρύνοντας τις πρωτοβουλίες τους. Ωστόσο, θα παραμένεις στο παραδίπλα, παρακολουθώντας και περιμένοντας να δεις ποιο θα είναι το αποτέλεσμα αυτών των προσπαθειών.


ΕΡΩΤΙΚΑ: Κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα, θα πικραθείς με το σύντροφό σου, όταν προφασιστεί ότι θέλει να διακόψει τη σχέση λόγω ασυμβατότητας χαρακτήρων. Όσο δυσάρεστο κι αν είναι, άλλο τόσο θα είναι και απελευθερωτικό, εφόσον η αλήθεια θα έρθει στην επιφάνεια. Αν θεωρείτε ότι η σχέση δεν σώζεται, τότε είναι καιρός να προχωρήσετε. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι στενόχωρη κατάσταση αλλά με το χρόνο όλα περνούν. Ποτέ δεν ξέρεις τι σου επιφυλάσσει το εγγύς μέλλον κι ίσως είναι πολύ καλύτερο.


ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Το να ξεκόβεις χρόνιες συνήθειες είναι αρκετά δύσκολο, αλλά το να υπόκεισαι ξανά και ξανά σε αλλαγές, είναι άδικο ή έτσι τουλάχιστον έτσι σου φαίνεται. Αν κοιτάξεις όμως πίσω, θα συνειδητοποιήσεις ότι το προηγούμενο χρονικό διάστημα, κάθε φορά που επανεξέταζες ιδέες ή σχέδια, έβρισκες κάτι νέο που σε υποκινούσε σε περαιτέρω διερεύνηση. Η τύχη σου πρόκειται να αλλάξει προς το καλύτερο, όταν θα αρχίσεις να τα υλοποιείς και δε σταματήσεις να ψάχνεις.


ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα, τα γεγονότα σε αναγκάζουν να επανεξετάσεις κάποιες συγκεκριμένες δραστηριότητες που ίσως είναι καλύτερο να τις σταματήσεις. Αν δε θέλεις ή δεν μπορείς και παλέψεις για να τις κρατήσεις, θα χάσεις. Η οικονομική σου ανάπτυξη θα έρθει μόνο μετά από ριζικές αλλαγές.


 


ΔΡΑΚΟΣ


ΓΕΝΙΚΑ: Για άλλη μια φορά θα είσαι τόσο απορροφημένος/η από ορισμένες δραστηριότητες που μπορεί να παραμελήσεις κάποια αγαπημένα, πολύ κοντινά σου πρόσωπα. Οι στενοί σου φίλοι και η οικογένειά σου μπορεί να έχουν συνηθίσει αλλά ίσως πειράξει ένα συγκεκριμένο άτομο που θα χάσεις ένα σημαντικό γεγονός της ζωής του. Δεν χρειάζεται να απολογηθείς αλλά να κάνεις μια πραγματική προσπάθεια, ώστε να επανορθώσεις.


ΕΡΩΤΙΚΑ: Μπορεί να αναγκάστηκες να πεις ένα ψεματάκι, ώστε να μην πληγώσεις τα συναισθήματα του συντρόφου σου ή να αποφύγεις μια ευθεία αντιπαράθεση, αν βρισκόταν σε περίεργη διάθεση και δεν ήθελες να προκαλέσεις καβγά. Αυτό το μήνα όμως θα αποκαλυφθεί και θα είναι δύσκολο να δώσεις εξηγήσεις. Θα μάθεις με μάλλον άσχημο τρόπο ότι μια ενοχλητική αλήθεια είναι καλύτερη από ένα ψέμα. Αν είσαι ελεύθερος/η, ίσως είναι καλύτερα αυτή την περίοδο να μείνεις μόνος/η παρά να εμπλακείς σε μια σχέση, αν δεν είσαι ακόμα έτοιμος/η να δώσεις τον καλύτερο εαυτό σου.


ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Ένα συγκεκριμένο γεγονός θα έρθει και πάλι στην επιφάνεια, οπότε καλό θα ήταν να προετοιμαστείς, όχι μόνο συναισθηματικά, αλλά να χρησιμοποιήσεις και συγκεκριμένα μέτρα για να το αντιμετωπίσεις. Θα πρέπει να κινηθείς γρήγορα και να αρχίσεις να υλοποιείς διάφορα σχέδια που ήδη έχεις προγραμματίσεις αλλά και να επιλέξεις την κατάλληλη ομάδα που θα σε στηρίξει.


ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ο προγραμματισμός είναι σοφός, αλλά με τόσες πολλές και έξυπνες ιδέες που θα σου εμφανίζονται δεξιά κι αριστερά σου, πρέπει να είσαι ευέλικτος/η και να μην κολλήσεις σε αυτόν. Ορισμένες εξελίξεις πραγματικά θα είναι πολύ συναρπαστικές.


 


 Διαβάστε τη συνέχεια στο: http://www.astrology.gr/PROBLEPSEIS/MINIAIES/item/79114-kineziki-astrologia-miniaies-provlepseis#ixzz3m5dgEaiI

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X