Αρχική / Σεξ / Γυναίκα / Θα εκπλαγείς: Πόσες φορές τη βδομάδα χρειάζεται σεξ η γυναίκα;
Θα εκπλαγείς: Πόσες φορές τη βδομάδα χρειάζεται σεξ η γυναίκα;  thumbnail

Θα εκπλαγείς: Πόσες φορές τη βδομάδα χρειάζεται σεξ η γυναίκα;

Όσον αφορά στο σεξ, υπάρχει πάντα η κοινή αντίληψη πως οι άντρες θέλουν, χρειάζονται και σκέφτονται τη σεξουαλική επαφή περισσότερο από τις γυναίκες. Μια νέα έρευνα στις Ηνωμένες Πολιτείες έρχεται να καταρρίψει αυτόν τον μύθο και δείχνει πως οι γυναίκες θέλουν το σεξ όσο και οι άντρες.

 

Την δημοσκόπηση έκανε η εφαρμογή κινητών Kindaraπου ρώτησε 500 γυναίκες για τις συνήθειες τους στοσεξ, τις προτιμήσεις τους, την ιδανική συχνότητα σεξ για εκείνες κι άλλα πολλά.

 

Τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης ξάφνιασαν. Όπως φάνηκε, το 53.2% είπε πως δεν έκανε σεξ όσο συχνά θα ήθελε ενώ το 13% των γυναικών απάντησαν πως θα ήθελαν να κάνουν σεξ πάνω από έξι φορές την εβδομάδα.

 

Σύμφωνα με τις απαντήσεις των γυναικών, το 72% δήλωσε πως φτάνει σε οργασμό τουλάχιστον μια φορά σε κάθε ερωτική επαφή ενώ 10,2% δήλωσε πως έχει πολλαπλούς οργασμούς.

 

Ένα στερεότυπο βέβαια δεν καταρρίφθηκε από αυτή την έρευνα. Το 53% των γυναικών δήλωσαν πως το σεξ ήταν καλύτερο όταν είχαν προηγηθεί προκαταρκτικά. 

 

Γιατί όμως δεν το κάνει τόσο συχνά; 

 


Δημοσκόπηση που έγινε για λογαριασμό της εφαρμογής Kindara εξέτασε τις απαντήσεις 500 γυναικών.

Τα αποτελέσματα κατέρριψαν την αντίληψη πως οι άντρες έχουν πιο ανεβασμένη λίμπιντο από τις γυναίκες. Κατέδειξαν μάλιστα και ποια είναι η βασικότερη αιτία που οι γυναίκες λένε όχι στο σεξ.

 

Οι γυναίκες που συμμετείχαν ερωτήθηκαν αρχικά για την ερωτική τους διάθεση. Περισσότερες από τις μισές γυναίκες απάντησαν πως δεν είναι απόλυτα ικανοποιημένες με τη συχνότητα του σεξ στη ζωή τους.

Το 75% από αυτές είπαν ότι θα ήθελαν να κάνουν σεξ περισσότερες από τρεις φορές την εβδομάδα. Ένα 13% είπε πως θα ήθελε να κάνει σεξ πάνω από έξι φορές την εβδομάδα.

 

Το 72% των γυναικών δήλωσαν ότι φτάνουν σε οργασμό κάθε φορά που κάνουν σεξ. Μία στις δύο δήλωσε επίσης ότι το συναισθηματικό δέσιμο είναι απαραίτητο για να είναι καλό το σεξ.Τι εμποδίζει όμως τις γυναίκες από το να κάνουν σεξ. Ποια είναι η νούμερο ένα αιτία για την οποία δεν έχουν ερωτική διάθεση; Το 40% των γυναικών απάντησε πως το μεγαλύτερο εμπόδιο στο σεξ είναι για εκείνες τοστρες. Από την άλλη, το 18% των γυναικών δήλωσαν ότι αν θέλουν πραγματικά να κάνουν σεξ αυτό δεν τις σταματά. healthview.gr

 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X