Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 21 ως 27 Σεπτεμβρίου – Εσένα ποιο σου ταιριάζει;
Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 21 ως 27 Σεπτεμβρίου - Εσένα ποιο σου ταιριάζει;  thumbnail

Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 21 ως 27 Σεπτεμβρίου – Εσένα ποιο σου ταιριάζει;

Όλα αλλάζουν και ανατρέπονται και αυτό που σου μένει μόνο να κάνεις, είναι να σκεφτείς και να αποφασίσεις ποιες είναι οι αμέσως επόμενες κινήσεις σου και τι είναι αυτό που πραγματικά θέλεις! Η μοναξιά δεν είναι λύση, λύση όμως δεν είναι και η κόντρα ή η παραμονή σου σε καταστάσεις που σε βγάζουν εκτός ορίων… Αυτό ακριβώς είναι το μήνυμα που μας δίνουν οι πλανήτες για τηνεβδομάδα 21-27 Σεπτεμβρίου! Μην ξεχνάς ότι ο Ερμής συνεχίζει να είναι ανάδρομος στο Ζυγό, ενώ βρισκόμαστε κάτω από την επιρροή τωνΦθινοπωρινών Εκλείψεων, που φέρνουν ένταση και σπουδαία ξεκαθαρίσματα! Ο Ήλιος όμως κάνει αυτή την εβδομάδα το πέρασμά του στο ζώδιο του Ζυγού και τα πάντα επικεντρώνονται γύρω από τις σχέσεις, οι οποίες και απαιτούν διπλωματία! Τι θα συμβεί όμως τη νέα εβδομάδα στα ερωτικά μας; Οι αστρολογικές όψεις των ημερών, μας δίνουν όλες τις ερωτικές προβλέψεις των ζωδίων.

Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ουρανό: Ο έρωτας έχει πάντα απρόβλεπτη μορφή!


Η Αφροδίτη συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιο του Λέοντα και είναι πλέον σε φαινομενική ορθή φορά. Την Τετάρτη στις 23 Σεπτεμβρίου, θα συναντήσει για μία ακόμα φορά με αρμονική όψη τριγώνου τον Ουρανό από το ζώδιο του Κριού, για να σκορπίσει χαμόγελα ευχαρίστησης και ικανοποίησης στα ερωτικά μας. Αυτή η μέρα θα σου θυμίσει κάτι από την 20η Αυγούστου, που τότε ήταν που η Αφροδίτη είχε συναντηθεί ξανά με τον Ουρανό! Τι θα μας χαρίσει το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό; Απρόσμενες, θετικές εξελίξεις και εκπλήξεις στα ερωτικά, έρωτες κεραυνοβόλους και λύσιμο ερωτικών διαφορών. Ποιοι ευνοούνται; Τα ζώδια της Φωτιάς (ΚριόςΛέων,Τοξότη) και τα ζώδια του Αέρα (ΔίδυμοςΖυγόςΥδροχόος), που γεννήθηκαν στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου τους! Εύνοια δέχονται όσοι έχουν στον αστρολογικό χάρτη τους, προσωπικούς πλανήτες (ΉλιοΣελήνη,ΕρμήΑφροδίτη ή Άρη) στην 18-20 μοίρα.

Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Κρόνο: Ανακούφιση και νέες προοπτικές…


Την ίδια ημέρα που η Αφροδίτη είναι σε τρίγωνο με τον Ουρανό, υπάρχει μία ακόμα αρμονική όψη ανάμεσα στον Ήλιο, που έχει περάσει στο Ζυγό, και στον Κρόνο που έχει κάνει το πέρασμά του στο ζώδιο του Τοξότη. Το εξάγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο υπόσχεται ανακούφιση, γαλήνη και αρμονία στουςΚριούςΛέοντεςΖυγούς και Υδροχόους που έχουν γεννηθεί την πρώτη ημέρα του ζωδίου τους! Παράλληλα όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες (Ήλιο,ΣελήνηΕρμήΑφροδίτη ή Άρη) στην 0-2 μοίρα, θα νιώσουν αυτή την ημέρα ότι ξεπερνούν ένα σημαντικό πρόβλημα που τους βάραινε!

Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα: Οι εκδικητικές τάσεις έχουν την τιμητική τους!


Η εκδίκηση λένε πως είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο και αυτό είναι κάτι που θα γίνει αντιληπτό στα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (ΚριόςΚαρκίνος,ΖυγόςΑιγόκερως) που έχουν γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο! Την Πέμπτη στις 24 Σεπτεμβρίου ο ανάδρομος Ερμής από το Ζυγό πραγματοποιεί τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, φέρνοντας κλονισμό, σύγκρουση και απειλή στις σχέσεις! Παρελθοντικά ζητήματα που πόνεσαν, θα κάνουν πάλι την εμφάνισή τους, προκαλώντας δυσάρεστες σκέψεις και αντιδράσεις! Μεγάλη προσοχή πρέπει να δείξουν και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες στην 11-13 μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

Ο Άρης στην Παρθένο: Η γκρίνια σε όλο της το μεγαλείο!


Την Παρασκευή στις 25 Σεπτεμβρίου ο Άρης ξεκινά την πορεία του στο ζώδιο της Παρθένου! Ο Άρης είναι ο πλανήτης που αντιπροσωπεύει την ενέργεια, την σεξουαλικότητα και την ορμή γενικότερα… Από το μεταβλητό, γήινο ζώδιο της Παρθένου, δημιουργεί την νευρικότητα, την υπερένταση και το άγχος σε κάθε δραστηριότητα. Είναι αναμενόμενο λοιπόν ότι η γκρίνια, η κτητικότητα, αλλά και τα νευράκια θα έχουν την τιμητική τους το διάστημα που ανοίγεται μπροστά μας. Το Σαββατοκύριακο 26-28 Σεπτεμβρίου όπου ο Άρης θα βρεθεί σε τετράγωνο με τον Κρόνο, είναι γεγονός πως τα ζώδια τουμεταβλητού σταυρού (ΔίδυμοιΠαρθένοιΤοξότεςΙχθείς) που γεννήθηκαν στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου τους, θα νιώσουν πίεση, στρες και θα βρεθούν αντιμέτωποι με ένα εμπόδιο που θα τους αγχώσει.

 

Ποιο ερωτικό τραγούδι μιλά στην καρδιά των ζωδίων για την εβδομάδα 21-27 Σεπτεμβρίου 2015; Άκουσε τον δικό σου ερωτικό στίχο που σου αποκαλύπτει όλα όσα θα ζήσεις τις ημέρες που ακολουθούν! Και βέβαια, μην ξεχάσεις να διαβάσεις τις προσωπικές αστρολογικές προβλέψεις, με βάση τοναστρολογικό χάρτη σου.

 

Οι προβλέψεις της εβδομάδας με ένα τραγούδι


ΚΡΙΟΣ

«Περαστικά κουκλί μου – Λευτέρης Πανταζής»

«Πώς αισθάνεσαι, πώς; Που ένας τρελός σε γείωσε, μωρό μου! Η επιστήμη ξανά, τα χέρια ψηλά σηκώνει στο άτομο μου, σαν εσένα πολλές γνώρισα εγώ, στην άστατη ζωή μου, θύμα για να πιαστώ το κόβω χλωμό… Περαστικά κουκλί μου»! Η επιστήμη σηκώνει αυτή την εβδομάδα τα χέρια ψηλά, φίλε Κριέ, και αυτό συμβαίνει γιατί για μία ακόμα φορά κάνεις τις ανατροπές σου και δεν κάθεσαι φρόνιμος! Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό μιλά για έρωτα, μεγάλο έρωτα… το τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα όμως, δηλώνει ότι έχεις ανεξόφλητους λογαριασμούς, που πλέον πρέπει να πληρώσεις! Μην θυμώνεις και πάρε σωστές αποφάσεις. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστεΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για να μάθεις όλες τις καυτές εξελίξεις που έρχονται να αναστατώσουν την ερωτική σου ζωή, κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.


 


ΤΑΥΡΟΣ

«Με τα μάτια να το λες – Γιώργος Μαζωνάκης»

«Αυτό που νιώθεις μην το κρύβεις, μη με συντρίβεις, μη με συντρίβεις. Με τα μάτια που με λιώνεις να το φανερώνεις, να το φανερώνεις! Με τα μάτια να το λες όταν καίγεσαι για μένα, με τα μάτια να το λες να το λες αγαπημένα»… Το ερωτικό θερμόμετρο ανεβαίνει, ο ερωτισμός χτυπά κόκκινο και ο Άρης κάνει το πέρασμά του στον 5ο οίκο σου, στην Παρθένο, για να σου χαρίζει τις πιο πικάντικες και ερωτικές στιγμές της χρονιάς! Όχι, αγαπητέ Ταύρε, δεν θα κάτσεις φρόνιμα αυτή την εβδομάδα, αλλά με τα μάτια θα λες τον πόθο που κρύβεις μέσα σου! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για να μάθεις όλες τις καυτές εξελίξεις που έρχονται να αναστατώσουν την ερωτική σου ζωή, κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. 


ΔΙΔΥΜΟΙ

«Όλα αλλάζουν – Δέσποινα Βανδή»

«Ξαφνικά η τροχιά μου αλλάζει, το μετά δε με τρομάζει, ξαφνικά μηδενίζουν όλα κι η καρδιά αντίστροφα μετρά! Όλα αλλάζουν,σε σένα μοιάζουν,όλα γύρω αγάπη στάζουν, καλοκαίρια κρατάς στα χέρια! Με ένα βλέμμα όλα γίνεσαι εσύ…» Όλα αλλάζουν και σε τρομάζουν, φίλε Δίδυμε… Από τη μία πλευρά έχεις τον Κρόνο από τον Τοξότη που προσπαθεί να σε συμμορφώσει στα αισθηματικά. Από την άλλη μπαίνει και ο Άρης στην Παρθένο και δεν σε αφήνει σε ηρεμία και γαλήνη! Ωστόσο, ένα μήνυμα, μία είδηση ή μία συνάντηση θα σου δώσει χαρά! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ. Για να μάθεις όλες τις καυτές εξελίξεις που έρχονται να αναστατώσουν την ερωτική σου ζωή, κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. 


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Ζήσαμε – Καίτη Γαρμπή /Διονύσης Σχοινάς»

«Και ζήσαμε μόνο για λίγο και χωρίσαμε, γιατί το βράδυ ό,τι χτίζαμε τη μέρα είχε γκρεμιστεί! Δεν κάναμε μαζί κι αν ζήσαμε, ήταν για λίγο και χωρίσαμε και το βιβλίο ξαναρχίσαμε που γράφει μόνοι στη ζωή, δεν κάνουμε εμείς μαζί»!Αγαπητέ Καρκίνε, αυτή την εβδομάδα ξεκινάς τους σαματάδες… Βγαίνεις από το καβούκι σου, αφήνεις στην άκρη ανασφάλειες και ευαισθησίες και ξεσπάς…Το τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα σε κάνει να εκδικείσαι λεκτικά το άτομο που δεν στάθηκε απέναντί σου όπως πρέπει! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για να μάθεις όλες τις καυτές εξελίξεις που έρχονται να αναστατώσουν την ερωτική σου ζωή, κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. 


 

 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X