Αρχική / Σεξ / Άνδρας / Tα 5 κορυφαία είδη στοματικού σεξ
Tα 5 κορυφαία είδη στοματικού σεξ thumbnail

Tα 5 κορυφαία είδη στοματικού σεξ

Πολύ λίγοι άνδρες γνωρίζουν πώς πρέπει να κάνουν στοματικό σεξ σε μια γυναίκα για να την ικανοποιήσουν. Είναι ένα θέμα ταμπού για το οποίο άλλωστε ελάχιστες γυναίκες τολμούν να μιλήσουν. Και όμως το σεξ είναι μια ευκαιρία για να απελευθερωση του εαυτού μας και για εξερεύνηση του άλλου. Ας μη ντρεπόμαστε: Δείτε ποιες τεχνικές αναφέρονται στα σεξουαλικά εγχιερίδια του εξωτερικού. 


Το κλασσικό:  Απαλά Χαλαρώστε τη γλώσσα σας και κινήστε την γύρω γυρω και πάνω-κάτω από την κλειτορίδα και/ή την πόσθη της (ανάλογα με το πόσο ευαίσθητη είναι). Στον οργασμό, πιέστε με επίπεδη τη γλώσσα αας την άκρη της κλειτορίδας συνεχίζοντας να γλείφετε ή απλώς αφήστε τη να σπρώχνει προς το μέρος σας Μη βγάλετε τη γλώσσα σας μέχρι να σας το πει εκείνη – οι οργασμοί των γυναικών έχουν πολύμεγαλύτερπ διάρκειο από τους δικούς σας! .


Το παγωτό: Με τη γλώσσα πλατιά και επίπεδη, γλείψτε με μεγάλες, αργές κινήσεις. Συνεχίστε με μια συρτή κίνηση (φανταστείτε ότι μαζεύετε το παγωτό που έχει λιώσει έξω από το χωνάκι). Καθώς η γλώσσα σας γλείφει τυχαία, διεγείρετε τις άκρες της κλειτορίδας. Μετά αρχιστε να εναλλάσσετε γλειψίματα με τη γλώσσα σας μακριά και επίπεδη επάνω και γύρω από την κλειτορίδα με γλειψίματα απότομα σύντομα και γρήγορα με τη γλώσσα σας τεντωμένη. (Εάν η κλειτορίδα μικρύνει ή εκείνη τραβηχτεί, προφανώςτο κάνατε λιγάκι άγρια). Χρησιμοποιήστε εναλλάξ τις τεχνικές και υιοθετήστε αυτήν που εκείνη δείχνει να προτιμά, συνεχίζοντας μέχρι τον οργασμό.


Με τα χέρια: Ακολουθήστε με το δάχτυλο τη γλώσσα σας ώστε να έχει την αντίθετη αίσθηση απαλήγλώσσα αποφασιστικά δάχτυλα). Παίξτε με τα δάχτυλα στην περιοχή του κόλπου της. Ανεβείτε και ερεθίστε με το στήθο ςτης και με τα δυο σας χέρια. Δοκιμάστε επίσης να ερεθίσετε ταυτόχρονα τον κόλπο και την κλειτορίδα με το στόμα και τα δάχτυλά σας. 


Το οπτικό παιχνίδι.Στην αρχή ή στη μέση του στοματικού σεξ κάντε παύσεις και σταθείτε κοιτώντας με θαυμασμό τα γεννητικά της όργανα. Περάστε το βλέμμα σας από όλο της το κορμί. Οι γυναίκες ανάβουν πολύ με το λάγνο βλέμμα του άνδρα και η αίσθηση της προσμονής ότι εκείνος που την κοιτάει θα της "επιτεθεί" ερωτικά τις διεγείρει ακόμα πιο πολύ. Οι παύσεις αυτές δε θα πρέπει να ξεπερνούν το ένα λεπτό και βέβαια μην το κάνετε πριν τον οργασμό! 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X