Αρχική / Σεξ / Γυναίκα / Σε ζηλεύει πολύ: Τα χαρακτηριστικά ενός κτητικού άνδρα
Σε ζηλεύει πολύ: Τα χαρακτηριστικά ενός κτητικού άνδρα thumbnail

Ρούλα, 34 ετών

Σε ζηλεύει πολύ: Τα χαρακτηριστικά ενός κτητικού άνδρα

Γεια σας, επέλεξα να έχω δίπλα μου έναν άνθρωπο τον οποίο αγαπώ πάρα πολύ και εκείνος επίσης. Το ρόβλημά μου είναι η συμπεριφορά του, ζηλιάρης, καχύποπτος υπερβολικός, γκρινιάρης να του δίνω αναφορά που είμαι και τι κάνω δεν ήταν όμως έτσι… Πλέον δεν τον αναγνωρίζω κάποιες φορές και αυτό με έχει κουράσει και πολλές φορές έχχω σκεφτεί να χωρίσω τι να κάνω; Τι μπορεί να τον έκανε έτσι; 


Απαντά η ψυχολόγος Σοφία Αντύπα  (www.ipsychology.gr)


Σοφία Αντύπα


Αναγνωρίζω τη μεγάλη δυσκολία που έχετε στη σχέση σας, όμως όπως καταλαβαινετε, είναι αδυνατο να γνωρίζω τι έχει φέρει το σύντροφο σας σε τέτοια ψυχική κατάσταση, έχοντας τόσες λίγες πληροφορίες, όσο αναφορα τον ίδιο και τη σχέση σας. Καταλαβαίνω πως δεν ήτανε ο ίδιος πάντα έτσι, και πως η τωρινή τους συμπεριφορα, σας καταπιέζει και σας κουράζει. Σίγουρα, χρειάζεται περαιτέρω διερεύνηση απο εσςς, αν και εφόσον επιθυμείτε να κρατήσετε τη σχέση σας. Οι κτητικοί άνθρωποί συνήθως γίνοντε ανυπόφοροι με το χρόνο, οπότε μην καθυστερείτε. Προσπαθήστε να μιλήσετε με το σύντροφό σας, να δείτε τι είναι αυτό που τον αναστατώνει τόσο. Αν έχει να κάνει μόνο με τη δική του ψυχική κατάσταση και δεν βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα τότε χρειάζεται η βοήθεια κάποιου ειδικου ψυχικής υγείας.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X