Αρχική / More / Life stories / Ποιος είναι ο Δημήτρης Καμμένος;Το διαζυγίο και ο σάλος με τα ομοφοβικά σχόλια!
Ποιος είναι ο Δημήτρης Καμμένος;Το διαζυγίο και ο σάλος με τα ομοφοβικά σχόλια! thumbnail

Ποιος είναι ο Δημήτρης Καμμένος;Το διαζυγίο και ο σάλος με τα ομοφοβικά σχόλια!

Ο Δημήτρης Καμμένος, ο οποίος, όπως φαίνεται, είχε μια από τις σύντομες θητείες υφυπουργού στην ελληνική πολιτική ιστορία, γεννήθηκε στην Αθήνα στις 27 Απριλίου 1966.Όπως αναγράφεται στο βιογραφικό το οποίο είχε δημοσιοποιηθεί το 2014 από τους ΑΝΕΛ, μαζί με τα υπόλοιπα βιογραφικά των υποψηφίων ευρωβουλευτών του κόμματος, οι σπουδές του κ. Καμμένου είχαν ως εξής: Υποχρεωτική εκπαίδευση στον Δημόσιο Λύκειο Βριλησσίων, Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Αμερικανικού Κολλεγίου Αθηνών και εξειδίκευση στα Οικονομικά και Στρατηγική Επικοινωνία σε ΗΠΑ και Μ. Βρετανία.«Έχει μεγάλη εμπειρία στα διεθνή τραπεζικά, στην επιχειρησιακή μελέτη και ανάλυση επενδύσεων καθώς και στον έλεγχο συμβάσεων χρηματοδοτήσεων. Σήμερα, κατέχει την θέση του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου στον Όμιλο Εταιριών Think Big, με έδρα την Αθήνα και γραφεία σε Μάλτα, Τίρανα, Λονδίνο, Κύπρο, Ντουμπάι και Ντόχα. Ο Όμιλος με εταιρίες του όπως η Politics Global Com, η AWG TAG Athens δραστηριοποιείται στην Στρατηγική Επικοινωνία & Δημόσιες Σχέσεις/Διαφήμιση, Υλοποίηση Επενδυτικών Σχεδίων σε Ενέργεια, Υγεία, ΜΜΕ, Εξαγορές και Συγχωνεύσεις εταιριών, αναδιαρθρώσεις χρεών αλλά και στην μεταφορά χρηματοοικονομικής τεχνογνωσίας».Προγενέστερα, είχε διατελέσει αντιπρόεδρος Νοτιοανατολικής Ευρώπης στην εταιρία Lobbying, Cassidy & Associates/ Washington, DC με έδρα την Αθήνα. Έχει επίσης διατελέσει εκτελεστικός Διευθυντής στην American Express Intl ενώ έχει συνεργαστεί σε διεθνή χρηματοδοτικά έργα αλλά και την έκδοση εξειδικευμένων χρηματοοικονομικών εργαλείων, με τις διεθνείς τράπεζες CALYON, BERENBERG, Standard Chartered και τον χρηματοπιστωτικό οίκο Tradition/Geneva.


Είναι διαζευγμένος και έχει μία κόρη 17 ετών την Ελένη- Ιφιγένεια (Έλεια). Επίσης, όπως αναγράφεται στο βιογραφικό, είναι έφεδρος λοχαγός των ειδικών δυνάμεων, αγαπά την μελέτη της Κβαντικής Θεωρίας και ακούει μουσική ροκ.


Εξελέγη βουλευτής Β’ Πειραιά στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015. 


Όταν ο Δημήτρης Καμμένος τραβούσε από το γιακά τη Χρυσοβελώνη.Ένα… ατυχές, όπως το χαρακτήρισε, περιστατικό με πρωταγωνιστές τον Δημήτρη Καμμένο και την ίδια, θυμήθηκε η Μαρίνα Χρυσοβελώνη και το διηγήθηκε σε πρωινή ενημερωτική εκπομπή.
Μιλώντας στο ΣΚΑΙ, η βουλευτής των ΑΝΕΛ τόνισε ότι «είχε συμβεί ένα ατυχές περιστατικό με τον Δημήτρη τον Καμμένο, αλλά μου ζήτησε συγγνώμη και έτσι δεν δόθηκε συνέχεια στο επεισόδιο», με αφορμή ανακοίνωση που είχε εκδώσει η ίδια, σχολιάζοντας αρνητικά μία τοποθέτηση του Καμμένου στο Twitter για το Άουσβοτς.


Σύμφωνα με τις περιγραφές της ίδιας της κ. Χρυσοβελώνη όσο και άλλων που ήταν παρόντες στο περιστατικό ο Δημήτρης Καμμένος την είχε πιάσει από τον γιακά και άρχισε να της επιτίθεται λεκτικά, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η παρέμβαση δύο αστυνομικών για να τον απομακρύνουν.Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ φέρεται να είχε πει στη Μαρίνα Χρυσοβελώνη να μην τολμήσει να ξαναβάλει το όνομά του σε ανακοίνωση, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να της είπε επίσης «σε έχουμε εδώ και σε ταΐζουμε».


Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί ότι η Χρυσοβελώνη έθεσε και θέμα παραμονής του Δ. Καμμένου στους ΑΝΕΛ, αν δεν καταφέρει να αποδείξει ότι κάποιοι χάκαραν τους λογαριασμούς του.


«Κατά την προσωπική μου άποψη υπάρχει σοβαρό θέμα παραμονής του στο κόμμα αν δεν αποδείξει ότι ο λογαριασμός του είχε δεχθεί χάκινγκ… Ο Πάνος Καμμένος τον κάλεσε να αποδείξει τα λεγόμενά του», ανέφερε χαρακτηριστικά.


 Οι εξηγήσεις του Δημήτρη Καμμένου για την παραποιημένη φωτογραφία του Αουσβιτς
Απολογητικός εμφανίζεται με ανακοίνωσή του ο βουλευτής Β' Πειραιά Δημήτρης Καμμένος σχετικά με την ανάρτηση παραποιημένης φωτογραφία του Αουσβιτς στον προσωπικό του λογαριασμό στο faecebook.
Σημειώνεται ότι υπήρξε έντονη αντίδραση του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου το οποίο σε ανακοίνωσή του κάλεσε την Πρόεδρο της Βουλής και τους εκπροσώπους όλων των δημοκρατικών κομμάτων «να αποδοκιμάσουν τον κακόβουλο ευτελισμό του Ολοκαυτώματος 6.000.000 Εβραίων και των άλλων θυμάτων αυτής της βαρβαρότητας, που υποβαθμίζει ταυτόχρονα τον αγώνα κατά του φασισμού και του ναζισμού στη χώρα μας». 

Επίσης αναφέρεται ότι «δεν πρέπει να μείνουμε απαθείς, διότι-εάν ως κοινωνία επιτρέψουμε την αλλοίωση της ιστορικής μνήμης του Ολοκαυτώματος- θα είναι σαν να ανοίγουμε ξανά την πύλη του Άουσβιτς για να τελεσθούν νέα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας».  

Στην ίδια ανακοίνωση του ο  Δημήτρης Καμμένος επιχειρεί να υποβαθμίζει την ένταση του φραστικού επεισοδίου που είχε με την εκπρόσωπο Τύπου των ΑΝΕΛ Μαρίνας Χρυσοβελώνη.
Η ανακοίνωση του βουλευτή έχει ως εξής:

«Η χρήση της φωτογραφίας του Άουσβιτς με αντικατάσταση της επιγραφής "arbeit macht frei" από τη φράση "Μένουμε Ευρώπη" υποδηλώνει αποκλειστικά και μόνο το οικονομικό και κοινωνικό "ολοκαύτωμα" που ζει ο ελληνικός λαός στο πλαίσιο υλοποίησης των μνημονίων από το 2010 μέχρι σήμερα. 

»Ουδόλως η ανάρτηση αυτή σχετίζεται με οιαδήποτε απόπειρα ευτελισμού του Ολοκαυτώματος των Εβραίων, όπως πολύ εύκολα μπορεί να διαπιστώσει ο οποιοσδήποτε αναγνώστης.

»Η συντριπτική πλειοψηφία των περιγραφών των δημοσιευμάτων στο αναφερόμενο μάλιστα ως "πρωτοφανές επεισόδιο" μεταξύ εμού και της κ. Χρυσοβελώνη ανήκουν σε μέγιστο βαθμό στη σφαίρα της φαντασίας και μόνο. 

»Μια έντονη συζήτηση που ατυχώς έγινε δημόσια μεταφέρθηκε δυστυχώς πολλαπλώς παραποιημένη στα ΜΜΕ για λόγους προφανώς δημοσιότητας και μόνο. 

»Σε κάθε περίπτωση καλούνται τα ΜΜΕ που παραποίησαν τα σχετικά πραγματικά γεγονότα να αποκαταστήσουν άμεσα την αλήθεια τιμώντας τη δημοσιογραφία και το ρόλο τους. Σε αντίθετη περίπτωση, είμαι υποχρεωμένος να προασπίσω το κύρος και την αξιοπρέπειά μου, καθώς και το κόμμα μου, προβαίνοντας σε όλες τις προσήκουσες νόμιμες ενέργειες ανά περίπτωση».

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X