Αρχική / Σεξ / Γυναίκα / Ερωτικό μασάζ στα γεννητικά όργανα: Πώς το κάνουν οι επαγγελματίες
Ερωτικό μασάζ στα γεννητικά όργανα: Πώς το κάνουν οι επαγγελματίες thumbnail

Ερωτικό μασάζ στα γεννητικά όργανα: Πώς το κάνουν οι επαγγελματίες

Χαλάρωστε το κορμί του συντρόφου σας ! Ο σύντροφος σας θα πρέπιει να είναι γυρισμένος μπρούμυτα και εντελώς γυμνός πάνω στα σεντόνια ή τον καναπέ. Ξεκινήστε με ενα πολύ απαλό μασάζ στους ώμους ,στη μέση , στα πόδια , και στις πατούσες . Το μυστικό είναι να μην χάσετε την επαφή με το σώμο του συντρόφου σας , να έχετε συνεχή και χαλαρωτικό ρυθμό, να προχωράτε σταδιακά από πολύ απαλό μασαζ σε πιο έντονο και κυρίως να μη χρησιμοποιείτε τη δύναμη των χεριών αλλά όλου του σώματους ! # Στη συνέχεια , γυρίστε ανάποδα το σύντροφο σας ! Ξεκινήστε με απαλό μασάζ στο στήθος , στα μπράτσα και στα χέρια ! Κατεβείτε στο εσωτερικό των μυρών ! Στο σημείο αυτο δώστε ιδιαίτερη προσοχή ! Είναι σημαντική ερωτογενής ζώνη και εφόσον το μασάζ σας είναι απαλό θα καταφέρετε να ερεθίσετε το σύντροφο σας σε μεγάλο βαθμό.

Χαιδέψτε απαλά και για κάνα δυο μόνο φορές τα γεννητικά όργανα του συντρόφου σας ! Είναι ο προάγγελος του τι θα επακολουθήσει !

 

ΜΑΣΑΖ στα γεννητικά όργανα!1. Κρατήστε απαλά και χαιδέψτε με το ένα χέρι σας τους όρχεις του συντρόφου σας ενώ με το άλλο κρατήστε απαλά το πέος με ιδιαίτερα αργό αυνανισμό ! (διάρκεια 2 λεπτά)

2. Στη συνέχεια με το ένα χέρι σας , κρατήστε απαλά το πεός του συντρόφου σας ,χαιδεύοντας το από πάνω μέχρι κάτω και μετά αφήστε το απαλά ξανακάνωντας την ίδια κίνηση από την αρχή !( διάρκεια 1 λεπτό)

3. Κατόπιν, πιάστε το πέος με το ένα σας χέρι και προσφέρεται του έναν πολύ αργό και βασανιστικό αυνανισμό. Αυξήστε απότομα την ταχύτητα του αυνανισμού για 10 δευτερόλεπτα ! Ξαναρίξτε απότομα το ρυθμό με εναν αργό αυνανισμό ( διάρκεια 10 δευτερόλεπτα) . Ξαναυξήστε απότομα την ταχύτητα για περίπου δεκα δευτερόλεπτα . Συνεχίστε σε αυτόν τον ρυθμό μέχρι η εκσπερμάτωση να είναι πολύ κοντά !

Απο εδώ και πέρα είναι " στο χέρι σας" αν επιθυμείτε να τον κανετε να τελειώσει με στοματικό έρωτα ή να τον βασανίσετε λίγο περισσότερο επαναλαμβάνοντας το βημα 5 από την αρχή.

Πηγή:onlylove

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X