Αρχική / Σεξ / Γυναίκα / Απιστία: Τα 15 σημάδια ότι ο άνδρας έχει ερωμένη
Απιστία: Τα 15 σημάδια ότι ο άνδρας έχει ερωμένη thumbnail

Απιστία: Τα 15 σημάδια ότι ο άνδρας έχει ερωμένη

ΟΙ 15 ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΑΠΙΣΤΩΝ


Πώς θα καταλάβεις αν ένας άνδρας είναι άπιστος ή όχι; Μα φυσικά μαθαίνοντας να αποκρυπτογραφείς τους χαρακτήρες… Ας δούμε ποιοι είναι συνήθως οι πιο άπιστοι άνδρες.  1. Ο συναισθηματικά χωρισμένος


Κανένας και τίποτα δεν θα κάνει αυτόν τον άντρα να επιστρέψει στη σχέση του, αφού το μόνο που χρειάζεται είναι μια καλή δικαιολογία για να την τερματίσει. Καμιά προσπάθεια επανασύνδεσης δεν θα τον κάνει να επιστρέψει. Η «παράπλευρη απώλεια» ωστόσο θα είναι η ερωμένη, την οποία θα ξεφορτωθεί λίγο αφού χωρίσει.  
  1. Ο ευκαιριακός


Αν οι γυναίκες θέλουν έναν καλό λόγο για να απιστήσουν, οι ευκαιριακά άπιστοι άντρες, χρειάζονται απλά ένα μέρος. Ενδίδουν χωρίς δισταγμό στις απρογραμμάτιστες ευκαιρίες που τους δίνονται για να αποδείξουν τον αντρισμό τους, ενώ δεν νιώθουν καθόλου ενοχές γι’ αυτό, αφού θεωρούν την απιστία τους ένα ευχάριστο παιχνίδι. 
  1. Ο πολέμιος του χρόνου


Νιώθει πως έχει γεράσει και πως και οι υπόλοιποι γύρω του μεγαλώνουν μαζί του. Τα παιδιά έχουν φύγει απ’ το σπίτι και έχουν αυτονομηθεί, ενώ τα σημάδια του χρόνου είναι εμφανή και στη γυναίκα του. Ο άντρας αυτός χρειάζεται ένα γερό τονωτικό που θα τον κάνει να νιώσει πως η μπογιά του δεν έχει ακόμη ξεφτίσει. Αυτό δεν είναι άλλο από μια αρκετά νεότερή του γυναίκα, το θαυμασμό της οποίας δεν θα διστάσει να εξαγοράσει.
  1. Ο άπειρος


Άντρας με ελάχιστη σεξουαλική πείρα που όλοι θα έδιναν όρκο πως δεν θα απιστούσε ποτέ στη ζωή του, δημιουργεί παράλληλο δεσμό και αντιδρά σαν αφελής έφηβος που κάνει για πρώτη φορά έρωτα με γυναίκα. Η σχέση αυτή είναι θυελλώδης, ανεξέλεγκτη και εξαρτητική.
  1. Ο νάρκισσος μισογύνης


Στρέφει όλα τα βλέμματα πάνω του, χειρίζεται καλά το λόγο και γοητεύει. Η σχέση του με τη μητέρα του όμως είναι γεμάτη θυμό, γι’ αυτό η σχέση του με τις γυναίκες είναι ιδιαίτερα προβληματική. Απιστεί συστηματικά και απροκάλυπτα με σύντομες, επιφανειακές σχέσεις, ενώ κακομεταχειρίζεται, υποτιμά, κριτικάρει και μηδενίζει τη σύντροφό του.
 
Ο αγχωμένος
Νιώθει πως μια εξωσυζυγική σχέση τον βοηθά να αντιμετωπίσει το στρες που του προκαλεί η πιεστική καθημερινότητα. Με το που απομακρύνονται οι δυσκολίες, χάνεται και το ενδιαφέρον για την ερωμένη. Μέχρι να έρθουν οι επόμενες…
  1. Ο επιτυχημένος


Ο επαγγελματικά επιτυχημένος άντρας που θεωρεί πως έχει το δικαίωμα να απολαμβάνει τους καρπούς της επιτυχίας του με εξωσυζυγικές εμπειρίες. Γυναίκες
- τρόπαιο δηλαδή.
  1. Ο σεξουαλικά στερημένος


Επειδή κάθε σχέση που αντιμετωπίζει δυσκολίες στο σεξ έχει ημερομηνία λήξης, ο άντρας αυτός αποφασίζει να κάνει την αρχή του τέλους, συνάπτοντας μια εξωσυζυγική σχέση. Και μάλιστα το κάνει με μεγάλη ευκολία και χωρίς να νιώθει καθόλου ενοχές.
  1. Ο οικογενειάρχης


Η προσωπική του ζωή περιστρέφεται γύρω από τα παιδιά του, με αποτέλεσμα η οικογένειά του να λειτουργεί τέλεια, αλλά η σχέση του με τη γυναίκα του να έχει πεθάνει. Μόλις το συνειδητοποιεί είναι αποφασισμένος να αλλάξει το σκηνικό, όποιο κι αν είναι το κόστος.
  1. Ο παραδοσιακός


Διαχωρίζει τις γυναίκες σε «καλά» και «κακά» κορίτσια. Τα καλά κορίτσια είναι κυρίαρχα στο σπίτι και τα κακά στις ερωτικές του φαντασιώσεις. Ο άντρας αυτός έχει μεγαλώσει με έναν άπιστο πατέρα και μια συγκαταβατική μητέρα.
  1. Ο χωρισμένος


Μετά από ένα μακροχρόνιο γάμο, ο άντρας φοβάται την απόρριψη και την απογοήτευση. Χρειάζονται, λοιπόν, δυο χρόνια για να μειωθούν οι πιθανότητες να απιστήσει στις επόμενες σχέσεις του. Ο άντρας αυτός αλλάζει συνεχώς συντρόφους, αφού οι γυναίκες αυτές λειτουργούν απλά σαν ένα μεταβατικό στάδιο για μια πιο ολοκληρωμένη σχέση.
  1. Ο μη συγκρουσιακός


Προσποιείται πως δεν έχει προβλήματα, είτε λόγω της προσωπικής του αδυναμίας να τα αντιμετωπίσει, είτε γιατί φοβάται πως αν αποκαλυφθεί η δυσαρέσκειά του θα απορριφθεί από τη σύντροφό του. Η παράνομή του σχέση θα είναι έντονα συναισθηματική και μακροχρόνια.
  1. Ο απόμακρος


Έχοντας μεγαλώσει σε ένα ακατάλληλο οικογενειακό περιβάλλον, έμαθε να κατασκευάζει τοίχους και αποφεύγει σκόπιμα τη συναισθηματική οικειότητα με τη σύντροφό του. Έτσι, οι εξωσυζυγικές του σχέσεις λειτουργούν σαν οξυγόνο στο πνίξιμο που του προκαλεί η μακροχρόνια δέσμευση.
  1. Ο αποθαρρημένος


Η γυναίκα του δεν τον θαυμάζει και τον υποτιμά συνεχώς, τονίζοντας την υπεροχή της, είτε σε επαγγελματικό, είτε σε νοητικό επίπεδο. Θέλοντας λοιπόν να τονώσει την αυτοπεποίθησή του, λαμβάνει εξωσυζυγικά μέτρα!
  1. Ο έφηβος επαναστάτης


Αυτός ο αιώνιος Πήτερ Παν μοιάζει να κατακλύζεται από μια γλυκιά ανεμελιά, με τη γυναίκα του να έχει πάρει για τα καλά το ρόλο της μαμάς που τον τιμωρεί. Ως μια ακόμη αταξία λοιπόν θεωρεί και την απιστία, στα πλαίσιο της «εφηβικής» του ανεξαρτησίας.
  1. Ο εκδικητικός


Η σύντροφός του του προκάλεσε πόνο, γι’ αυτό αποφασίζει, υποσυνείδητα ή συνειδητά να της το ανταποδώσει. Αν όμως δεν εκτονώσει ποτέ αυτή την οργή, το ζευγάρι είναι καταδικασμένο σε αλλεπάλληλα κύματα απιστίας.
 
Τα νούμερα μιλάνε 
Η απιστία αφορά το 80% των ζευγαριών. Αυτό σημαίνει πως αν βρεθείς σε ένα πάρτι με 10 ζευγάρια, πιθανότατα τα 8 από αυτά να αντιμετώπισαν στη σχέση τους κάποια μορφή απιστίας.

Το 84% των αντρών αρνούνται την απιστία, ακόμη και όταν η σύντροφός τους έχει αδιάσειστα τεκμήρια.

Ενώ το 70% των αντρών έχουν απιστήσει, μόνο το 2% επιλέγει να χωρίσει τη σύζυγό του και να παντρευτεί την ερωμένη του. Και από αυτούς τελικά που θα αποφασίσουν να την παντρευτούν το 95% θα οδηγηθεί σε κάποια στιγμή, ξανά στο διαζύγιο.

Οι έρευνες απέδειξαν πως οι παντρεμένοι άντρες ασκούν μεγαλύτερη έλξη στις γυναίκες απ’ ό,τι οι ελεύθεροι, αφού αποπνέουν μεγαλύτερη σιγουριά και αυτοπεποίθηση.

Το 75% των άπιστων αντρών δηλώνουν αρκετά ικανοποιημένοι από το γάμο τους.

 Το 15% των ομοφυλόφιλων αντρών είναι παντρεμένοι. Αντίζηλός σου σε αυτή την περίπτωση δεν είναι η συνάδελφος που δεν σου έχει γνωρίσει ποτέ αλλά ο κολλητός, που δεν ξεκολλά από το σπίτι.

Το 50% των χρηστών του Διαδικτύου επικοινωνεί τελικά και στο τηλέφωνο με τα άτομα που γνωρίζει, ενώ οι περισσότεροι από αυτούς τολμούν και μια -πρώτη- συνάντηση. Πληροφορίες απο Omirkon

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X