Αρχική / Σεξ / Ζευγάρι / Tρόποι να περάσετε ένα Σαββατοκύριακο πάθους!
Tρόποι να περάσετε ένα Σαββατοκύριακο πάθους!  thumbnail

Tρόποι να περάσετε ένα Σαββατοκύριακο πάθους!

"Οι γυναίκες αγαπούν τις εκπλήξεις, τόσο τις μεγάλες, όσο και τις μικρές. Αλλά, απ’ όσα άκουσα από τις αναρρίθμητες κοπέλες που με επισκέφθηκαν στο γραφείο μου, οι άντρες αποφεύγουν να προσφέρουν εκπλήξεις. Ίσως μερικοί άντρες πιστεύουν πως φαίνονται περισσότερο ανδροπρεπείς αν μείνουν κολλημένοι στη ρουτίνα.Αν αν θέλετε να έχετε την πρώτη και την πιο ζεστή θέση μέσα στην καρδιά της, πετάξτε τη ρουτίνα μακριά απ’ την ερωτική σας συμπεριφορά. Τον έρωτα με τη γυναίκα-ερωμένη σας πρέπει να τον κερδίζετε με το “σπαθί” σας κάθε φορά – το ξανάπαμε αυτό, πειράζει; Κρατάτε την σ’ επιφυλακή"


Από την ψυχοθεραπεύτρια Λουίζα Μπερντ 


Το μεγαλύτερο ίσως μυστικό για να κρατάτε μια ερωμένη στο επίπεδο σεξουαλικής φόρτισης που θέλετε -να λαχανιάζει για σας- είναι η δημιουργία αναμνήσεων. Καμιά κοπέλα που διαθέτει πλούσιο αρχείο από αναμνήσεις, γεμάτες υπέροχες νύχτες και ωραία πρωινά, δεν πρόκειται να ονειρευτεί με ανοιχτά μάτια κάποιον άλλο άντρα. 


Αρχίστε την καινούργια ερωτική ζωή σας, λέγοντας στη γυναίκα σας πως ο γάμος σας τελείωσε. Δώστε της να καταλάβει, πως δεν θέλετε πια την κατασταλαγμένη εκείνη έγγαμη ρουτίνα. Πείτε της πως δεν θέλετε να είστε πια σύζυγος και δεν θέλετε να παίζει κι εκείνη το ρόλο της γυναικούλας σας. Πείτε της, κατ’ ευθείαν, πως από δώ και πέρα έχετε σκοπό να κάνετε έρωτα με μια ερωμένη και πως η πρώτη εκλογή για ερωμένη είναι εκείνη. Μπορείτε μετά να ουνεχίσετε, λέγοντάς της όχι τι περιμένετε από εκείνη, αλλά τι περιμένετε από μια ερωμένη.


Έτσι, μπορεί να αποφασίσει μόνη της κατά πόσον θέλει να υποβάλει υποψηφιότητα για τη θέση της ερωμένης σας. Δώστε της τον καιρό να σκεφτεί, πριν δοκιμάσετε να της περιγράφετε την κοπέλα που θέλετε να “βρίσκεται” στο σπίτι σας για το σκοπό αυτό. Έχετε υπόψη σας ότι πρέπει να της μιλάτε για συγκεκριμένες πράξεις κι όχι για ένα σωρό αφηρημένες και αόριστες γενικεύσεις, όπως «θέλω να μ’ αγαπάς περισσότερο, κ.λπ.**. Πείτε της πώς ακριβώς θέλετε, πώς φαντάζεστε την ερωτική συμπεριφορά της. Ποιες είναι οι δικές σας σεξουαλικές επιθυμίες. Είναι ο μόνος τρόπος με τον οποίο θα μάθει σίγουρα τι θέλετε.


Πρώτα απ’ όλα, σταματείστε να την σκέφτεστε σαν σύζυγό σας. Σκεφτείτε την σαν την κοπέλα που καταφέρατε να γοητεύσετε, ώστε να περάσετε μαζί της το Σαββατοκύριακο.


Κάντε, γι’ αυτό, την ακόλουθη δοκιμή: επαναλάβετε, βήμα προς βήμα, το προηγούμενο Σαββατοκύριακο που ηεράσατε μαζί, αρχίζοντας από την Παρασκευή το βράδυ. Πώς της φερθήκατε, μπαίνοντας από την πόρτα; Όπως θα φερόσαστε με την κοπέλα που οας περίμενε σ’ ένα απόμακρο μοτέλ;


Και μετά, τι κάνατε; Καθήσατε πλάι-πλάι να πιείτε ένα ποτό με τρόπο που έλεγε «άργησε να περάοει η μέρα και μου έλειψες». Τα λόγια και οι τρόποι σας εξέφραζαν θέρμη, ενώ τρώγατε μαζί – ακόμα και αν στο τραπέζι βρίσκονταν και τα παιδιά; Και το υπόλοιπο βράδυ; Περάσατε ρομαντικά στο σπίτι ή αλλού, ή κολλήσατε τα μάτια σας στην τηλεόραση, ή μή πως της φερθήκατε με κάιιοιον άλλο τρόπο, σαν ν’ αηοτελεί μέρος τιις επίπλωσης του σπιτιού; Αν την αφήσατε μόνη της να πλύνει τα πιάτα, ενώ εσείς είσαστε απασχολημένος με δικά οας πράγματα οε κάποιο άλλο σημείο του σπιτιού, αναρωτυθείτε αν αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο θα φροντίζατε την εμωμενη οας to βράδυ… Και ιιόση ώρα ηεράσατε μιλώντας μαζί της; Δεν εννοώ όλες αυτές τις ανοησίες για το γραφείο και τα παιδιά και τα λοιπά, που αηοτελούν τα θέματα των περισσότερων καθημερινών οικογενειακών συζητήσεων.


Εννοώ συζήτηση συναρπαστική, απ’ αυτές που γίνονται πιο πολύ με τα μάτια, απ’ αυτές που ό,τι θέμα κι αν έχουν, απο • κάτω κυλάει το ποτάμι της αγάπης τους.


Και πώς πέρασε το Σάββατο; Κάπως καλύτερα: Ή απασχολήθηκε εκείνη πάλι μ’ όλες αυτές τις γνωστές δουλειές του σπιτιού; Κι εσείς τι κάνατε; Δεν την παρασύρατε, κάποια οτιγμή, σε κάτι ιδιαίτερο; Δεν αναλάβατε κάποια απ' τις δουλειές για να τελειώσει πιο γρήγορα και να χαρεί μετά την έκπληξη που της ετοιμάσατε (έναν καινούργιο δίσκο, ένα Βιβλίο, κάποιο ενδιαφέρον περιοδικό, ένα άρωμα, ένα εσώρουχο___


Μήπως είχατε κι εσείς «πολλές δουλειές να κάνετε», όπως όλοι οι σύζυγοι; Κι αν πράγματι είχατε δουλειές, προγραμματίσατε κάτι ξεχωριστό, με ρομαντικό χρώμα (μην το φοβάστε) για το Σαββατόβραδο; Σας διαβεβαιώνω ότι, αν προσφέρετε το ρομάντζο στη γυναίκα σας, θα είστε γι* αυτήν ένας ανεκτίμητος εραστής. Όσο κι αν έγιναν πεζές οι σεξουαλικές σχέσεις στην εποχή μας, ο έρωτας έχει -και θα έχει πάντα- ανάγκη απ’ το ρομάντζο.


Η μεταμόρφωσή σας από ένα ερασιτεχνικό εραστή της περίστασης, σε επαγγελματία εραστή πλήρους απασχόλησης, και μαθητή της τέχνης της διέγερσης της γυναίκας, απαιτεί συχνά μια ολόκληρη εργασία αλλαγής. Απαιτεί, με άλλα λόγια, να μεταβληθεί η ανδρική εικόνα σας, να αλλάξουν ένα σωρό μικροπράγματα. Απαιτεί ακόμα να συνεχίζονται οι μεταβολές αυτές. Σημειώστε το αυτό που θα πω. γιατί αποτελεί το κλειδί του ερωτικού ρομάντζου, ή τουλάχιστον ένα από τα κλειδιά, θα το ονομάσω «Τέχνη του απρόβλεπτον». Αν εκείνη μπορεί να διαβάσει τις σκέψεις σας από την έκφρασή σας, όπως μέσα σε βιβλίο, τότε το βιβλίο του ρομάντζου σας δεν θα είναι ούτε πολύπλοκο ούτε ενδιαφέρον.


Πάρα πολλές κοπέλες λένε πως μπορούν να προβλέψουν κάθε κίνηση που πρόκειται να κάνει ο άντρας τους. Οι γυναίκες αυτές ζουν με άντρες που αποτελούν προϊόντα-προκάτ της συνήθειας. Και η συνήθεια είναι ο καταψύκτης του έρωτά σας.


Για σκεφτείτε το λιγάκι: Χωρίς το απρόβλεπτο μπορεί να εξακολουθεί να υπάρχει η αγάπη, αλλά το ρομάντζο γρήγορα μαραίνεται. Και χωρίς ρομάντζο, η κοπέλα δυσκολεύεται να  παραμένει σε διέγερση. Αν έφευγε για το Σαββατοκύριακο με κάποιον που μόλις συνάντησε, πού θα την πήγαινε; Πώς θα της μιλούσε για το πόσο την επιθυμεί; Πως θα της έκανε» έρωτα; Τι θα έκανε για να την διασκεδάσει; Για να την διεγείρει; Για να της χαρίσει υπέροχες αναμνήσεις; Φυσικά δεν ξέρετε. Κι εκείνη δεν θα ήξερε τι θα έπρεπε να περιμένει. Όλα θα της έρχονταν σαν έκπληξη. Και η έκπληξη θα έπαιζε μεγάλο ρόλο για να γεννηθούν και να φουντώσουν εκείνα τα μεγαλειώδη συναισθήματα που επιταχύνουν το σφυγμό της.


Οι γυναίκες αγαπούν τις εκπλήξεις, τόσο τις μεγάλες, όσο και τις μικρές. Αλλά, απ’ όσα άκουσα από τις αναρρίθμητες κοπέλες που με επισκέφθηκαν στο γραφείο μου, οι άντρες αποφεύγουν να προσφέρουν εκπλήξεις. Ίσως μερικοί άντρες πιστεύουν πως φαίνονται περισσότερο ανδροπρεπείς αν μείνουν κολλημένοι στη ρουτίνα. Ο άντρας αρχίζει συνήθως να ονομάζει την κοπέλα του «γλυκειά μου» ή «αγάπη μου» από το δεύτερο ραντεβού κι αυτό είναι το μοναδικό όνομα που χρησιμοποιεί για κείνη. Ύστερα από ένα-δυο χρόνια, πόση ρομαντική δύναμη θα έχει απομείνει σ’ αυτό; Αν ακούσετε τον τρόπο με τον οποίο μερικά ζευγάρια ρίχνουν μεταξύ τους τα χαϊδευτικά αυτά ονόματα, θα καταλάβετε πως οι λέξεις έπαψαν να έχουν οποιοδήποτε νόημα. Γι’ αυτό, αν θέλετε να έχετε την πρώτη και την πιο ζεστή θέση μέσα στην καρδιά της, πετάξτε τη ρουτίνα μακριά απ’ την ερωτική σας συμπεριφορά. Τον έρωτα με τη γυναίκα-ερωμένη σας πρέπει να τον κερδίζετε με το “σπαθί” σας κάθε φορά – το ξανάπαμε αυτό, πειράζει; Κρατάτε την σ’ επιφυλακή. Κάντε την να αναρωτιέται ποιος θα είναι ο άντρας που θα έχει σειρά στο κρεβάτι της τη νύχτα αυτή.


Το μεγαλύτερο ίσως μυστικό για να κρατάτε μια ερωμένη στο επίπεδο σεξουαλικής φόρτισης που θέλετε -να λαχανιάζει για σας- είναι η δημιουργία αναμνήσεων. Καμιά κοπέλα που διαθέτει πλούσιο αρχείο από αναμνήσεις, γεμάτες υπέροχες νύχτες και ωραία πρωινά, δεν πρόκειται να ονειρευτεί με ανοιχτά μάτια κάποιον άλλο άντρα. Η ανάμνηση ενός πραγματικά γεμάτου απογεύματος με τον άντρα της μπορεί να διατηρήσει μια κοπέλα σε διέγερση εβδομάδες ολόκληρες. 


Από το βιβλίο Ο έρωτας μετά το γάμο|"Ευχαριστούμε τις εκδόσεις θυμάρι για την ευγενική παραχώρηση του υλικού 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X