Αρχική / Σεξ / Γυναίκα / Ιστορίες Αναγνωστριών: Πώς ο άνδρας μου με απάτησε με την babysitter
Ιστορίες Αναγνωστριών: Πώς ο άνδρας μου με απάτησε με την babysitter thumbnail

Μαίρη, αναγνώστρια του boro.gr

Ιστορίες Αναγνωστριών: Πώς ο άνδρας μου με απάτησε με την babysitter

Αναγνώστριά μας διηγείται


Aγαπητή ομάδα καλησπέρα και καλή εβδομάδα. Υπήρξα απαίσια σύζυγος τα τελευταία 3 χρόνια σταδιακά από τότε που γέννησα. Έχουμε μια κόρη 4 ετών και είμαστε μια οικογένεια 3 ατόμων. Με τον άντρα μου είμαστε μαζί 18 χρόνια και πονάμε ο ένας τον άλλο πολύ. Πριν 4 μήνες ανακάλυψα την παράνομη σχέση του με την νταντά της κόρης μας από τα μηνύματα του κινητού του.


Αντιμετώπισα την ίδια μέσω τηλεφώνου τα αρνήθηκε όλα. Με τον άντρα μου μιλήσαμε ήρεμα και μου τα είπε όλα τον ρώτησα αν θέλει να χωρίσουμε και μου είπε όχι χρειάζεται μόνο χρόνο να σκεφτεί Έχουμε να κάνουμε έρωτα 3 χρόνια κι έχω φύγει από το κρεβάτι μας και κοιμάμαι στο δωμάτιο της μικρής


Έχω ήδη κάνει μια στροφή στη ζωή μου χάνοντας 22 κιλά μέσα σε 7 μήνες με διαιτολόγο και άλλάζοντας την συμπεριφορά μου απέναντι στον άντρα μου και στο παιδί μας. Η εξωτερική αλλά και εσωτερική μου εμφάνιση έχουν αλλάξει και προσπαθώ να είμαι αφοσιωμένη μητέρα και σωστή σύντροφος Μετανοιώνω πικρά για ότι προκάλεσα στην οικογένειά μου κι αγαπώ τον σύντροφό μου με όλη μου την καρδιά απλώς είμαι συγκρατημένη απέναντί του και περιμένω την ετυμηγορία του. Ελπίζω να σας κατατόπησα. Θα εκτιμούσα μια απάντησή σας επί του συνόλου Ευχαριστώ


Στο ερώτημά σoυ απαντά ο ψυχολόγος Νίκος Βαμβακάρης 

 
Αγαπητή αναγνώστρια, σύμφωνα με τις πληροφορίες που μας δίνετε είναι φανερό ότι έχουν γίνει λάθη και από τις δύο πλευρές, Η ύπαρξη όμως της τετράχρονης κόρης σας επιβάλλει λεπτούς χειρισμούς στην μεταξύ σας σχέση. Δύο πράγματα λειτουργούν πολύ θετικά σε τέτοιες περιπτώσεις, η αυτοκριτική αλλά και η συγχώρεση. Κάνοντας αυτοκριτική εσείς και ο σύζυγός σας θα μπορέσετε να βρείτε τις αιτίες που οδήγησαν και τους δύο σε αυτές τις συμπεριφορές αλλά ταυτόχρονα μέσω της συγχώρεσης θα μπορέσετε να δώσετε χώρο ο ένας στον άλλον να αναπτύξει τις ιδέες και τις σκέψεις για το πως θα προχωρήσετε από δω και πέρα. 

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X