Αρχική / More / Celebrity news / Η Κύπρια Πρώτη Κυρία…έπεσε πάνω στον Ομπάμα!
Η Κύπρια Πρώτη Κυρία...έπεσε πάνω στον Ομπάμα! thumbnail

Η Κύπρια Πρώτη Κυρία…έπεσε πάνω στον Ομπάμα!

Μπορεί φέτος να μη φόρεσε σι θρου για τη φωτογραφία με τον Μπαράκ Ομπάμα,  αλλά πάλι το έκανε το… θαύμα της η Αντρη Αναστασιάδη, η σύζυγος του Προέδρου της Κύπρου, και τα σχόλια έπεσαν "βροχή". 


Οπως ο Αλέξης Τσίπρας με τη σύντροφό του Περιστέρα Μπαζιάνα φωτογραφήθηκαν με το ζεύγος Μπαράκ και Μισέλ Ομπάμα, το ίδιο έπραξε και το προεδρικό ζεύγος της Κύπρου. Σε αντίθεση, όμως, με το πρωθυπουργικό ζεύγος της Ελλάδας, που εμφανίστηκε λίγο… μαζεμένο, το προεδρικό ζεύγος της Κύπρου και συγκεκριμένα η Πρώτη Κυρία της Μεγαλονήσου ήταν ιδιαίτερα διαχυτική, αφού σχεδόν έπεσε πάνω στον Αμερικανό Πρόεδρο! Σε αντίθεση με την κυρία Αναστασιάδη, πάντως, ο Πρόεδρος της Κύπρου εμφανίστηκε πιο μαζεμένος, κρατώντας διακριτικές αποστάσεις από τη Μισέλ Ομπάμα. 
Υπενθυμίζεται ότι και πέρυσι η κυρία Αναστασιάδη είχε προκαλέσει πλήθος σχολίων, όταν, για την αντίστοιχη περσινή φωτογραφία, είχε φορέσει μια εντελώς σιθρού μπλούζα! Ο Αλέξης Τσίπρας και η Περιστέρα Μπαζιάνα με τους Μπαράκ και Μισέλ Ομπάμα: 


Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X