Αρχική / Σεξ / Ζευγάρι / Πώς τσεκάρω αν με απατά από τον υπολογιστή του
Πώς τσεκάρω αν με απατά από τον υπολογιστή του thumbnail

Μαρία, αναγνώστρια του boro.gr

Πώς τσεκάρω αν με απατά από τον υπολογιστή του

Καλησπέρα σας είμαι με ένα παιδί εδώ και 9 μήνες και όλα είναι μια χαρά ση σχέση μας έτσι πιστεύω δηλαδή. Να αναφέρω ότι έχουμε και απόσταση στη σχέση μας. Λοιπόν ένα βράδυ με πήρε τηλέφωνο νωρίς για να μπω στο skype  να μιλήσουμε για λίγα λεπτά και είπε εμτά θα κοιμόταν. Είπα να μπω στο φέισμπουκ και βλέπω ότι είναι συνδεδεμένος! Και του στέλνω δεν κοιμάσαι; Καμία απάντηση, του στέλνω πάλι και δεν απαντά. Μετά από καμιά ώρα αποσυνδέθηκε και είχε πάει 4.30 το πρωί. Και μπαίνω και ήταν πάλι συνδεδεμένος. Δοκίμασα να τον πάρω τηλέφωνο αλλά δεν απάντησε. Την επόμενη μέρα που μιλήσαμε στο skype είπε ότι δεν ήταν μέσα και ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο και στο τέλος μου είπε ότι δεν τον εμπιστεύομαι και τσακωθήκαμε. Ακόμα δεν τον πιστεύω τι να κάνω; 


Στο ερώτημά σoυ απαντά ο ψυχολόγος Νίκος Βαμβακάρης 


Αγαπητή αναγνώστρια, οι σχέσεις που έχουν απόσταση πολύ συχνά εμφανίζουν προβλήματα επικοινωνίας, νομίζω ότι δεν πρέπει να κρίνετε τον σύντροφό σας από ένα περιστατικό άλλα από την συνολική του εικόνα, δίνοντας με τον τρόπο αυτό την ευκαιρία να σας μιλήσει περισσότερο ενώ εσείς από την πλευρά σας θα πρέπει να κάνετε την αυτοκριτική σας για το πώς θα θέλατε να συνεχίσετε ή όχι αυτήν τη σχέση.

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X