Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / O άνθρωπος σε 60.000 χρόνια!
O άνθρωπος σε 60.000 χρόνια! thumbnail

O άνθρωπος σε 60.000 χρόνια!

 

Το ανθρώπινο είδος προκειμένου να επιβιώσει στο πέρασμα των αιώνων πολλά είναι τα χαρακτηριστικά του ανθρώπου που αλλάζουν, προσαρμοζόμενα στις νέες εξωτερικές συνθήκες που δημιουργούνται. Ετσι, λοιπόν, όπως και ο σημερινός άνθρωπος είναι αρκετά διαφορετικός σε σχέση με αυτόν που ζούσε 2.000 χρόνια πριν, ο άνθρωπος που θα ζει σε 20.000 ή και σε 60.000 χρόνια από σήμερα θα είναι αρκετά διαφορετικός από εμάς.

Ο ερευνητής Νικολάι Λαμν από το πανεπιστήμιο Washington δημιούργησε σε γραφικό περιβάλλον τις αλλαγές που θα υποστεί η ανθρώπινη εμφάνισε σε βάθος… 60.000 χρόνων καθώς αυτή θα προσαρμόζεται στις αλλαγές τους εξωτερικού περιβάλλοντος.

Οπως φαίνεται και από τις εικόνες που δημιούργησε ο ερευνητής του αμερικανικού πανεπιστημίου, το μέτωπο των ανθρώπων θα είναι αρκετά μεγαλύτερο, καθώς αυτό θα συνεχίσει να μεγαλώνει ανάλογα με την ανάπτυξη του εγκεφάλου, όπως και τα μάτια, με σκοπό να οι άνθρωποι, τότε, να βλέπουν καλύτερα.

Αλλαγές θα υποστεί και το δέρμα του ανθρώπου, το οποίο θα είναι αισθητά πιο σκούρο προκειμένου να μην είναι τόσο ευάλωτο στην υπεριώδη ακτινοβολία του ήλιου.

Μεγαλύτερα θα είναι επίσης τα ρουθούνια για να μπορούμε να αναπνέουμε καλύτερα και να επιβιώσουμε σε άλλους πλανήτες.

Ο άνθρωπος σήμερα

Ο άνθρωπος σε 20.000 χρόνια

Ο άνθρωπος σε 60.000 χρόνια

 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X