Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Πρώτη μέρα εξέτασης των ειδικών μαθημάτων στις Πανελλαδικές
Πρώτη μέρα εξέτασης των ειδικών μαθημάτων στις Πανελλαδικές thumbnail

Πρώτη μέρα εξέτασης των ειδικών μαθημάτων στις Πανελλαδικές

Με το μάθημα των Αγγλικών. Αντίδραση της ΠΟΣΠΕΡΤ για τη μετάδοση των θεμάτων.

Ξεκίνησαν σήμερα, Σάββατο, οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων στις πανελλαδικές εξετάσεις με το μάθημα των Αγγλικών. Στις 22 Ιουνίου θα ολοκληρωθούν οι εξετάσεις με το μάθημα Ελέγχου Μουσικών Ακουστικών Ικανοτήτων.

 

Η μετάδοση των θεμάτων των πανελλαδικών εξετάσεων γίνεται μέσω ενός ειδικού μόντεμ από την κυβέρνηση, το οποίο έχει προκαλέσει την αντίδραση της ΠΟΣΠΕΡΤ με σχετική ανακοίνωση:

"Η ΠΟΣΠΕΡΤ και οι δημοσιογράφοι της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης ανακοινώνουν ότι μόνο η πλήρης λειτουργία του δικτύου της ΕΡΤ μέσω γραμμών VBI, μπορεί να διασφαλίσει την αδιάβλητη μετάδοση των θεμάτων των Πανελλαδικών Εξετάσεων στα ειδικά μαθήματα", υποστήριξε η ΠΟΣΠΕΡΤ

Οι τεχνικοί της ΕΡΤ και του ΟΤΕ ενημερώνουν το Υπ. Παιδείας ότι οποιοσδήποτε εναλλακτικός τρόπος, όπως για παράδειγμα μέσω μόντεμ, δεν διασφαλίζει την ταυτόχρονη και κρυπτογραφημένη μετάδοση των θεμάτων των πανελλαδικών εξετάσεων".

www.kathimerini.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X