Τι μας προτείνει η MISKO για το μεσημέρι; Miskoτίνη με φιλετάκια κοτόπουλου

<p style="text-align: justify;"><span style="text-decoration: underline;"><strong>Χρόνος μαγειρέματος: 13 λεπτά</strong></span></p>
<p style="text-align: justify;"><span style="text-decoration: underline;"><strong>Υλικά για 4 άτομα</strong></span></p>
<ul style="text-align: justify;">
<li>1 πακέτο Miskoτίνη Νο10 MISKO</li>
<li>600 γρ. φιλέτο από στήθος κοτόπουλου  </li>
<li>1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο</li>
<li>2 κολοκυθάκια τριμμένα</li>
<li>2 μέτριες ντομάτες τριμμένες</li>
<li>4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο</li>
<li>½ φλιτζάνι λευκό κρασί</li>
<li>½ κουτ. γλυκού κύμινο</li>
<li>6 κουτ. σούπας κεφαλοβραβιέρα τριμμένη </li>
<li>μισό ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο</li>
<li>αλάτι, πιπέρι</li>
</ul>
<div style="text-align: justify;"> </div>
<div style="text-align: justify;"><span style="text-decoration: underline;"><strong>ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ</strong></span></div>
<p style="text-align: justify;">Κόβετε το φιλέτο του κοτόπουλου σε λεπτές λωρίδες.</p>
<p style="text-align: justify;">Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι, ρίχνετε το κρεμμύδι, τα κολοκυθάκια και τα φιλετάκια του κοτόπουλου και τα αφήνετε να σοταριστούν σε δυνατή φωτιά για 4-5 λεπτά.</p>
<p style="text-align: justify;">Αλατοπιπερώνετε και σβήνετε με το κρασί. Αφήνετε σε δυνατή φωτιά για 2-3 λεπτά και μετά προσθέτετε τις τριμμένες ντομάτες, το κύμινο και τον μαϊντανό.</p>
<p style="text-align: justify;">Μαγειρεύετε την σάλτσα για 5 λεπτά.</p>
<p style="text-align: justify;">Βράζετε την Miskoτίνη Νο10 σε αλατισμένο νερό σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και τη στραγγίζετε.</p>
<p style="text-align: justify;">Ανακατεύετε με τη σάλτσα, πασπαλίζετε με την κεφαλογραβιέρα και σερβίρετε.</p>

Σχετικά άρθρα