Σοκολατάκια με μπανάνα και βρώμη!

<div class="ingredients">
<div class="title" style="text-align: justify;"><span style="text-decoration: underline;"><strong>Συστατικά</strong></span></div>
</div>
<div class="text">
<ul style="text-align: justify;">
<li>4 μπανάνες (330 γρ.)</li>
<li>100 γρ. ζαχαρούχο γάλα</li>
<li>200 γρ. βρώμη</li>
<li>50 γρ. καρύδα τριμμένη</li>
<li>50 γρ. αμύγδαλο φιλέ</li>
<li>50 γρ. Κολοκυθόσπορο χωρίς φλούδι</li>
<li>50 γρ. μαύρες σταφίδες</li>
<li>100-150 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα</li>
</ul>
<p style="text-align: justify;"> </p>
<p style="text-align: justify;"><span style="text-decoration: underline;"><strong>Μέθοδος Εκτέλεσης</strong></span></p>
<div class="text">
<ul style="text-align: justify;">
<li>Παίρνουμε 4 ώριμες μπανάνες και τις πολτοποιούμε μέσα σε ένα μπολ με ένα πιρούνι μέχρι να γίνουν πουρές.</li>
<li>Μέσα στο μπολ, ρίχνουμε 100 γρ. ζαχαρούχο και ανακατεύουμε. </li>
<li>Προσθέτουμε τη βρώμη, τον κολοκυθόσπορο, τις σταφίδες, την καρύδα και το αμύγδαλο ψιλοκομμένο και ανακατεύουμε πολύ καλά  </li>
<li>Βάζουμε στο ψυγείο 30 λεπτά να παγώσει.</li>
<li>Όταν παγώσει το μείγμα λιώνουμε τη σοκολάτα σε ένα μεταλλικό μπολ το οποίο έχουμε τοποθετήσει πάνω από μία κατσαρόλα με λίγο νερό που σιγοβράζει. Αλλιώς μπορούμε να λιώσουμε τη σοκολάτα στα μικροκύματα.</li>
<li>Φτιάχνουμε μικρά μπαλάκια από το μείγμα μας με τα χέρια μας και με τη βοήθεια ενός κουταλιού.</li>
<li>Αφού τα ετοιμάσουμε τα βουτάμε στη σοκολάτα και αφήνουμε στη σχάρα να κρυώσει η σοκολάτα.</li>
</ul>
<p style="text-align: justify;"> </p>
<p style="text-align: justify;">http://akispetretzikis.com/</p>
</div>
</div>

Σχετικά άρθρα