Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 12 ως 18 Οκτωβρίου
Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 12 ως 18 Οκτωβρίου  thumbnail

Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 12 ως 18 Οκτωβρίου

Η στιγμή των μεγάλων, δυναμικών αλλαγών έφτασε και εσύ, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να δεχτείς τα γεγονότα έτσι όπως θα έρθουν, χωρίς να αντισταθείς στο νέο άνοιγμα που υπάρχει μπροστά σου. Την εβδομάδα 12-18 Οκτωβρίου έχουμε τη Νέα Σελήνη του μήνα, η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ζυγού, αλλά και μία σειρά αστρολογικών όψεων που μας επιφυλάσσουν ανατροπή, διευθέτηση υποθέσεων, δράση, επιτυχία, ευκαιρίες αλλά και προσωρινές ερωτικές απογοητεύσεις. Ποια ζώδια θα ευνοηθούν στα αισθηματικά τους; Ποιοι θα είναι οι τυχεροί και ποιοι οι… άτυχοι; Δες στις ερωτικές αστρολογικές όψεις της εβδομάδας!

Ο Ήλιος σε αντίθεση με τον Ουρανό: Διεκδικώντας την ελευθερία σου!


Η εβδομάδα ξεκινά με τον συντροφικό Ήλιο από τον Ζυγό να πραγματοποιεί αντίθεση με τον επαναστάτη, εκρηκτικό Ουρανό από το ζώδιο του Κριού. Η τάση της ημέρας είναι εκρηκτική, φιλελεύθερη και πρωτοποριακή, γι’ αυτό συχνά θα νιώσεις ότι έχεις την ανάγκη να σπάσεις τα δεσμά της μονοτονίας και να ξεφύγεις σε κάτι νέο, αποκτώντας νέες εμπειρίες που θα σε συναρπάσουν. Η τόλμη, το ρίσκο, η ανάγκη για περιπέτεια αλλά και οι μοιραίες ξαφνικές αλλαγές, θα προκαλέσουν ένταση αλλά και μεγάλη έκπληξη… Οι ΚριοίΚαρκίνοιΖυγοί και Αιγόκεροι του δευτέρου δεκαημέρου, είναι τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού που θα τολμήσουν το ακατόρθωτο και θα φερθούν τολμηρά στα νέα ξεκινήματα, που θα γίνουν τώρα στη ζωή τους. Οι Λέοντες, οι Τοξότες, οι Υδροχόοι και οι Δίδυμοι, θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν καλά και να απολαύσουν νέες δυνατές εμπειρίες.

Νέα Σελήνη στο Ζυγό: Νέα ξεκινήματα σε σχέσεις…


Μία ημέρα μετά την αντίθεση Ήλιου – Ουρανού, πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη του Οκτωβρίου, αυτή τη φορά από το παρορμητικό ζώδιο του Ζυγού! Το νέο φεγγάρι του μήνα, θα φέρει σημαντικές εξελίξεις στις σχέσεις, ενώ θα γίνει η αιτία να αναπτυχθούν νέα ειδύλλια, τα οποία και θα έχουν πολύ γρήγορη εξέλιξη! Τα αδύνατα γίνονται δυνατά και οι εκπλήξεις που θα υπάρξουν στον τομέα των σχέσεων, πραγματικά θα προκαλέσουν! Ευνοημένα θα βρεθούν κατά κάποιο τρόπο όλα τα ζώδια, αλλά πιο σημαντικές αλλαγές θα βιώσουν κατά κύριο λόγο τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί,ΚαρκίνοιΖυγοίΑιγόκεροι) του β΄ δεκαημέρου!

Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Κρόνο: Διπλωματία και αποφασιστικότητα!


Σίγουρα έχεις βρεθεί πολλές φορές στη ζωή σου σε ένα στάδιο που πρέπει να κρατήσεις τις ισορροπίες και με διπλωματία να διεκδικήσεις αυτό που θέλεις… Με ηρεμία και ισορροπία, μπορείς πάντα να καταφέρεις να ξεπεράσεις τα εμπόδια και να κατακτήσεις τους στόχους σου! Αυτό ακριβώς είναι το "μήνυμα" που μας δίνει η αρμονική όψη του Ερμή από τον Ζυγό, με τον Κρόνο από τον Τοξότη, που βρίσκονται σε εξάγωνο την Τρίτη στις 13 Οκτωβρίου! Ταζώδια της Φωτιάς (ΚριοίΛέοντεςΤοξότες) και τα ζώδια του Αέρα(ΔίδυμοιΖυγοίΥδροχόοι) που γεννήθηκαν στο α΄ δεκαήμερο του ζωδίου τους, θα νιώσουν αυτή την ημέρα ανακούφιση, γιατί θα ξεπεράσουν ένα σημαντικό τους πρόβλημα.

Ο Άρης σε σύνοδο με τον Δία και σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα: Ο τολμών νικά!


Την Παρασκευή στις 16 Οκτωβρίου ο Άρης από το ζώδιο της Παρθένου, βρίσκεται σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω κάνοντας την ημέρα μας δυναμική και ερωτική! Μία ημέρα αργότερα ο Άρης θα βρεθεί σε σύνοδο με τον Δία, παίζοντας καταλυτικό ρόλο στο άνοιγμα τύχης και ευκαιριών για όλους! Τα ζώδια της Γης (ΤαύροιΠαρθένοιΑιγόκεροι) και ταζώδια του Νερού (ΚαρκίνοιΣκορπιοίΙχθείς) που γεννήθηκαν στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου τους, θα έχουν θετικές, καθοριστικές εξελίξεις στους προσωπικούς τους τομείς.

Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα: Ανάμεσα στην λογική και… στην πλάνη!


Την Κυριακή στις 17 Οκτωβρίου η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου, πραγματοποιεί αντίθεση με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων! Η ημέρα μας έχει τον κίνδυνο της πλάνης, της αυταπάτης, διάψευσης προσδοκιών αλλά και τις κρίσης στις σχέσεις… Τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού(ΔίδυμοιΠαρθένοιΤοξότεςΙχθείς) του α’ δεκαημέρου, πρέπει να αναμένουν ότι θα υπάρξουν καθυστερήσεις στην εξέλιξη κάποιων αισθηματικών τους υποθέσεων, ενώ μπορεί να απογοητευτούν και από την ροή των γεγονότων.

 

Ο στίχος ενός τραγουδιού, μιλά κατευθείαν στην καρδιά μας, φανερώνοντας όλα τα μυστικά των αισθηματικών μας. Άκουσε τον ερωτικό στίχο που σου ταιριάζει "γάντι" για την εβδομάδα 12-18 Οκτωβρίου 2015 και ξεκίνησε τις αφιερώσεις και τις δημοσιεύσεις στο Facebook. Και βέβαια, μην ξεχάσεις να διαβάσεις τις προσωπικές αστρολογικές προβλέψεις, με βάση τοναστρολογικό χάρτη σου.

Οι προβλέψεις της εβδομάδας με ένα τραγούδι


ΚΡΙΟΣ

"Τώρα – Άννα Βίσση"

"Πάρε με στην αγκαλιά σου, γέμισε με από φιλιά κάνε με απόψε δικιά σου, αύριο ίσως να ναι αργά. Τώρα, τώρα, τώρα, τώρα, ό,τι γίνει τώρα, τώρα, τώρα. Τώρα, τώρα, τώρα, τώρα, ό,τι γίνει τώρα, τώρα, τώρα, που νιώθουμε ακόμη παιδιά!"Τώρα είναι η κατάλληλη ώρα για να κυνηγήσεις τα όνειρά σου, για να κατακτήσεις αυτό που θέλεις πολύ, για να ξεκινήσεις μία νέα σχέση, να πάρεις την απόφαση για γάμο, αλλά προπάντων για να εκφράσεις ελεύθερα όλες τις τολμηρές σου διαθέσεις, που άλλωστε είναι και το βασικό χαρακτηριστικό ενός Κριού! Με μία Νέα Σελήνη στο Ζυγό σε αντίθεση με τον Ουρανό από το ζώδιό σου, τώρα είναι η ώρα σου! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για να μάθεις όλες τις καυτές εξελίξεις που έρχονται να αναστατώσουν την ερωτική σου ζωή, κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.


 


ΤΑΥΡΟΣ

"Πού και πότε – Σάκης Ρουβάς"

"Δεν μπορώ να σε ξεχάσω, το μυαλό μου πάω να χάσω, θέλω να σε αγκαλιάσω, θέλω πάλι να σε δω. Πες μου πού και πότε θέλεις να σε συναντήσω, πες μου πού και πότε τη φωτιά μου για να σβήσω"! Η ερωτική σου διάθεση επιτέλους ανεβαίνει και το τρίγωνο του Άρη από την Παρθένο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, καθώς και η σύνοδος του Άρη με τον Δία, σου επιφυλάσσουν εκρηκτικές ερωτικές στιγμές! Αυτή την εβδομάδα δεν θα σβήσεις ερωτικές φωτιές… αλλά η λάβα θα τα κάψει όλα στο πέρασμά της και εσύ θα το απολαύσεις! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για να μάθεις όλες τις καυτές εξελίξεις που έρχονται να αναστατώσουν την ερωτική σου ζωή, κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. 


ΔΙΔΥΜΟΙ

"Πεθαίνω για σένα – Λαυρέντης Μαχαιρίτσας"

"Πεθαίνω για σένα και ας είσαι απάτη, δε πα να είσαι ψέμα, εγώ σε λέω αγάπη. Τι να μας πει η φυσική, οι νόμοι δε μετράνε, σε φάση μεταφυσική τα πάθη κυβερνάνε, αν είσαι άνθος του κακού δεν ψάχνω αποδείξεις, στην αυταπάτη ενός τρελού θα ζω μέχρι να λήξεις"! Με μία Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού σε αντίθεση με τον Ουρανό, υπάρχουν δυναμικές ερωτικές εξελίξεις, αγαπητέ Δίδυμε, όμως κάτι δεν είναι έτσι όπως φαίνεται ακριβώς και αυτό το ξέρεις! Προς το τέλος της εβδομάδας, με την αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, συνειδητοποιείς ότι ξεγελάς και ξεγελιέσαι, ενώ ο έρωτας που ζεις μπορεί να είναι ένα όμορφο παραμύθι με ημερομηνία λήξης, αλλά προς το παρόν δεν μπορείς να βάλεις το τέλος. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστεΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ. Για να μάθεις όλες τις καυτές εξελίξεις που έρχονται να αναστατώσουν την ερωτική σου ζωή, κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.


 


 


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

"Έχω χαρά και πάω –Βασίλης Μπατής"

"Έχω χαρά και πάω στ' αστέρια και πετάω, στ' αστέρια και πετάω, μ' αγαπάς και σ' αγαπάω… Έχω αγάπη τόση που θα με παλαβώσει, που θα με παλαβώσει η αγάπη που έχω η τόση… έχω τον έρωτά σου, τρελαίνομαι κοντά σου, τρελαίνομαι κοντά σου στο μεγάλο έρωτά σου… Έχω αγάπη τόση που θα με παλαβώσει, που θα με παλαβώσει η αγάπη που έχω η τόση"! Επιτέλους έχεις χαρά, φίλε Καρκίνε, αυτή την εβδομάδα… Οι θετικές όψεις που σχηματίζει ο Πλούτωνας, σου επιτρέπουν να πάρεις ανάσα, να νιώσεις ανάλαφρα και να πάρεις τα πάνω σου! Η Αφροδίτη, ο Άρης και ο Δίας από την Παρθένο σε ενεργοποιούν να πας παρακάτω, να δεις με αισιοδοξία κάθε τι που υπάρχει γύρω σου και πραγματικά το χαίρεσαι… Όσο για τη Νέα Σελήνη στο Ζυγό; Ένα νέο κεφάλαιο στην προσωπική σου ζωή ξεκινά τώρα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για να μάθεις όλες τις καυτές εξελίξεις που έρχονται να αναστατώσουν την ερωτική σου ζωή, κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529

 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X