Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Με σχολικά στο κέντρο της Αθήνας για το ΦΠΑ 23% στην ιδιωτική εκπαίδευση
Με σχολικά στο κέντρο της Αθήνας για το ΦΠΑ 23% στην ιδιωτική εκπαίδευση thumbnail

Με σχολικά στο κέντρο της Αθήνας για το ΦΠΑ 23% στην ιδιωτική εκπαίδευση

Μετά τα τρακτέρ, θα δούμε και σχολικά στους δρόμους! 

Σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο» αυτή είναι μία από τις μορφές διαμαρτυρίας που επεξεργάζεται να πραγματοποιήσει η κοινότητα των ιδιωτικών εκπαιδευτηρίων: να κατεβάσει τα σχολικά στο κέντρο της Αθήνας και να κλείσει το Σύνταγμα σε περίπτωση που εφαρμοστεί ο ΦΠΑ 23% στην ιδιωτική εκπαίδευση.

Οπως αναφέρει η εφημερίδα επιχειρηματίες και γονείς βρίσκονται σε αναβρασμό καθώς οι παλινωδίες της κυβέρνησης σε αυτό το ζήτημα συνεχίζονται και σε αυτές αντέδρασε ο Σύνδεσμος Ιδρυτών Ελληνικών Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων. 

«Αγνοούμε τι έχει μεσολαβήσει και ο νυν υπουργός στην απάντησή του, κατά περίεργο τρόπο, αντιστρέφει τα δεδομένα: τα φροντιστήρια που μαζί με όλη συλλήβδην την ιδιωτική εκπαίδευση θεωρούνταν ως χθες παθογένεια προς εξάλειψη, ονοματίζονται πλέον παράλληλη εκπαίδευση και χρήζουν στήριξης και προστασίας εν ονόματι πάντα του λαϊκού εισοδήματος!», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση.

Παράλληλα, ο Σύνδεσμος καταγγέλλει ότι έχει ζητήσει συνάντηση με τον υπουργό αλλά ακόμα δεν έχει λάβει απάντηση για το αίτημά του.


http://www.real.gr/

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X