Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Αναζητούν τον υπουργό με το εκατομμύριο
Αναζητούν τον υπουργό με το εκατομμύριο  thumbnail

Αναζητούν τον υπουργό με το εκατομμύριο

Μείζον θέμα έχει προκληθεί σχετικά με τα προβληματικά πόθεν έσχες δύο υπουργών, ενός βουλευτή και ενός πολιτικού που δεν μετέχει σε αυτή τη σύνθεση της Βουλής. Mια εξ αυτών αφορά κυβερνητικό στέλεχος ο οποίος επί τρία χρόνια δεν είχε δηλώσει στο πόθεν έσχες του ένα εκατομμύριο ευρώ.

Ωστόσο λίγο πριν από τις εκλογές του Σεπτεμβρίου έσπευσε να καταθέσει συμπληρωματική δήλωση.

Ο νέος πρόεδρος της επιτροπής Γιώργος Βαρεμένος, διάδοχος της κ. Χαραλαμπίδου, δήλωσε πως άμεσα θα συγκαλέσει την επιτροπή Πόθεν Έσχες προκειμένου να εξεταστούν τα στοιχεία και θα καλέσει την πρώην Πρόεδρο της επιτροπής, κ. Χαραλαμπιδου η οποία υποστήριξε σε δηλώσεις της ότι στο διάστημα της δικής της θητείας "ήταν σε διερεύνηση και εξετάστηκαν από την Επιτροπή σειρά τεσσάρων περιπτώσεων υπόχρεων με προβληματικά πόθεν έσχες ή με πόθεν έσχες για τα οποία υπάρχουν προβλήματα. Γι' αυτά λοιπόν είμαι υποχρεωμένη να ενημερώσω την νέα Επιτροπή και θα πρέπει να εξεταστούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ώστε να μην υπάρχει κανένα κενό".

Το άλλο κυβερνητικό στέλεχος το οποίο φέρεται να μην είχε αναφέρει στο πόθεν έσχες του τις μετοχές ιδιωτικής εταιρείας είναι σύμφωνα με το ρεπορτάζ που παρουσίασε το Mega ο Αλ. Φλαμπουράρης ο οποίος δήλωσε σχετικά «Όταν ορκίστηκα υπουργός στις 26 Ιανουαρίου 2015 οι μετοχές μου είχαν μεταβιβαστεί. Στο πόθεν έσχες υπάρχουν τα στοιχεία του 2014. Στο πόθεν έσχες του 2015 θα δηλώσω την μεταβολή και δεν θα υπάρχουν οι μετοχές που μεταβιβάστηκαν».

Επίσης, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ έχουν εντοπιστεί ένας νυν και πρώην βουλευτής με φορολογικές εκκρεμότητες. Ερωτηθείς σχετικά με το θέμα ο Αλέξης Μητρόπουλος αρνήθηκε ότι είναι ένας από τους δύο βουλευτές που έχουν εκκρεμότητες με την εφορία.

Ο πρόεδρος του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης με δήλωσή του τόνισε ότι «δεν αρκεί να λες ότι είσαι τίμιος πρέπει να το δείχνεις καθημερινά στην πράξη. Ελπίζω να μην επαναληφθούν οι φήμες ότι δύο υπουργοί έχουν μια μαύρη τρύπα στο πόθεν έσχες τους».


www.real.gr

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X