Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Πως η αστρολογία σε βοηθά να αποκτήσεις χρήματα!
Πως η αστρολογία σε βοηθά να αποκτήσεις χρήματα! thumbnail

Πως η αστρολογία σε βοηθά να αποκτήσεις χρήματα!

Αστρολογία επιλογής και χρήμα


Η αστρολογία προσφέρει τη δυνατότητα να δράσουμε τη σωστή στιγμή για τις υποθέσεις μας, που τα άστρα στέκονται ευνοϊκότερα απέναντί μας.Για να γίνει αυτό, θα πρέπει να ακολουθήσουμε τις ενδείξεις που ένας χάρτης προσφέρει, ώστε να βελτιώνουμε τα οικονομικά μας, όσον αφορά μια επιχείρηση, ένα μαγαζί ή μία πώληση, πετυχαίνοντας μεγαλύτερα κέρδη.

 

Ακόμα και στην περίπτωση ενός δανείου, υπάρχει πάντα μια πιο κατάλληλη στιγμή, ώστε να μη μας δυσκολέψει αργότερα η αποπληρωμή του. Αυτή τη δυνατότητα την προσφέρει η αστρολογία επιλογής, σύμφωνα με την οποία καταστρώνουμε έναν αστρολογικό χάρτη, βλέποντας τη θέση των πλανητών σε αυτόν. Αν για παράδειγμα θέλουμε να πάρουμε ένα δάνειο στις 15 Αυγούστου, τότε ο χάρτης θα καταστρωθεί για εκείνη την ημέρα και συγκεκριμένη ώρα. Αν δούμε πως αυτή η ημερομηνία είναι ακατάλληλη, τότε αναζητούμε την επόμενη καλύτερη. O χάρτης μελετάται επίσης σε σχέση με το γενέθλιο ωροσκόπιο.

 

Ακόμα και αν δυσκολευόμαστε με μία διέλευση του Κρόνου στο δεύτερο οίκο μας, τον οίκο του χρήματος και των υλικών κτήσεων, υπάρχει πάντα η δυνατότητα να χειριστούμε έτσι τα άστρα, ώστε να επιλέξουμε τη πιο κατάλληλη στιγμή για μία αναπάντεχη οικονομική ανάσα.

 

Η αστρολογία επιλογής δεν είναι τίποτα άλλο, από την εύρεση της κατάλληλης στιγμής να δράσουμε, ώστε να έχουμε το δυνατόν καλύτερο αποτέλεσμα. Επιλέγοντας λοιπόν μία ημερομηνία, π.χ. γάμου, διαζυγίου, έναρξης επιχείρησης, ταξιδιού, καταστρώνουμε ένα χάρτη, το χάρτη για τη στιγμή που σκοπεύουμε να κάνουμε πράξη αυτό που έχουμε στο μυαλό μας. Αν σκοπεύουμε να παντρευτούμε μια συγκεκριμένη ημερομηνία, κάνουμε το ωροσκόπιο της μέρας και της ώρας αυτής. Το ωροσκόπιο αυτό της στιγμής θα πρέπει να είναι συμβατό, δηλαδή να κάνει αρμονικές όψεις με το γενέθλιο ωροσκόπιό μας. Αν δεν είναι, τότε καλό είναι να επιλέξουμε μία άλλη ημερομηνία.

Πότε είναι ευνοϊκό να ζητήσουμε ένα δάνειο:


Ο ωροσκόπος του χάρτη που καταστρώσαμε και ο κυβερνήτης του (πχ. αν Ωροσκόπος είναι ο Ζυγός, τότε κυβερνήτης είναι Αφροδίτη) αντιπροσωπεύει τον αιτούντα, αυτόν που δρα και ζητά το δάνειο. Η Δύση απέναντι, είναι ο δανειστής. Αυτά τα δυο σημεία λοιπόν, θα πρέπει να έχουν καλές όψεις μεταξύ τους, χωρίς επίδραση των αρνητικών και χωρίς ένας από τους δύο να σχηματίζει αρνητική όψη με την Σελήνη.

 

Ο κυβερνήτης της ακμής του δεύτερου οίκου, που σχετίζεται με τα οικονομικά, να μην προσβάλλεται από άλλους πλανήτες. Επίσης, όταν ο Κρόνος διελαύνει το δεύτερο οίκο του νέου μας χάρτη, είναι ακατάλληλη στιγμή να ζητηθεί δάνειο. Ας επιλέξουμε μία άλλη μέρα ή ώρα.

 

Όταν η Σελήνη είναι σε γέμιση, φέρνει πάντα πιο θετικά αποτελέσματα. Να μην χτυπιέται από το Κρόνο, γιατί έχουμε καθυστερήσεις και εμπόδια. Επίσης, να βρίσκεται σε ζώδια, όπως ΤοξότηςΙχθείςΖυγόςΥδροχόος ήΤαύρος, ο οποίος αντιπροσωπεύει το χρήμα.

 

Ο Δίας θα πρέπει να είναι σε καλή θέση, αφού αντιπροσωπεύει το πλούτο και την εύνοια. Να βρίσκεται σε επαφή με τον Ωροσκόπο ή την ακμή του δεύτερου οίκου και τον κυβερνήτη της, αλλά και να κάνει τη μέρα εκείνη καλή όψη με βασικά στοιχεία του γενέθλιου χάρτη. Αν σχηματίζει θετική όψη με την Αφροδίτη, τότε ακόμα καλύτερα. Αυτή είναι και όψη για τυχερά παιχνίδια.

 

Αν βιάζεστε να επιστρέψετε το δάνειο, τότε ωροσκόπος και Σελήνη ή κυβερνήτης του δεύτερου οίκου θα πρέπει να είναι σε μεταβλητά ζώδια -ΔιδύμουςΤοξότηΠαρθένοΙχθύ. Αν σκοπεύετε για ένα μακροχρόνιο δάνειο, να το επιστρέψετε δηλαδή σε βάθος χρόνου, τότε o ωροσκόπος και η Σελήνηθα πρέπει να βρίσκονται σε σταθερά ζώδια (ΤαύροςΛέωνΣκορπιός,Υδροχόος).

 

Προσέξτε τον Άρη, να μην βρίσκεται στον ωροσκόπο, ούτε πάνω στη Δύση, γιατί αυτό σημαίνει ένταση, δυσαρέσκεια και άγχος, ανάμεσα στο δανειστή και το δανειζόμενο.

 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X