Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Nέο ραντεβού των τριών αρχηγών απόψε στις 20.30

Nέο ραντεβού των τριών αρχηγών απόψε στις 20.30

Απόψε θα ολοκληρωθεί, κατά πάσα πιθανότητα, το σύνολο της διαπραγμάτευσης μεταξύ των τριών κυβερνητικών εταίρων στο ζήτημα της ΕΡΤ και των εργαζομένων της αλλά και στο μείζον θέμα που προέκυψε και αφορά την λειτουργία της τρικομματικής κυβέρνησης.

Η συνάντηση θα γίνει στις 20.30 το βράδυ, ενώ νωρίτερα, θα συνεδριάσουν η κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ και της Δημοκρατικής Αριστεράς. Από την πλευρά του, ο Πρωθυπουργός θα ταξιδέψει κανονικά στη Βιέννη όπου θα παραστεί στην σύνοδο κορυφής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος και ίσως συναντήσει εκεί την Άνγκελα Μέρκελ και θα επιστρέψει εγκαίρως για την σύσκεψη των αρχηγών.

Βενιζέλος: Ο λαός δεν θέλει εκλογές

«Ο λαός δεν θέλει εκλογές, θέλει μια κυβέρνηση τρικομματική και αποτελεσματική. Πρέπει να επαναθεμελιώσουμε την ύπαρξη της κυβέρνησης. Πρέπει να συζητήσουμε ζητήματα σεβασμού της δικαιοσύνης και της νομιμότητας. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε αξιόπιστα ζητήματα που αφορούν θεσμό μεγάλης σημασίας που είναι η δημόσια τηλεόραση. Η στάση μας διαπνέεται από ισχυρό αίσθημα ευθύνης», είπε ο Ευάγγελος Βενιζέλος σε δήλωσή του μετά το τέλος της συνάντηση των πολιτικών αρχηγών.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επεσήμανε την ανάγκη να υπάρξει μία συμφωνία για την άμεση επαναλειτουργία της ΕΡΤ με όλες τις συχνότητές της και την υλοποίηση της απόφασης του ΣτΕ.

Ο ίδιος ότι θα δώσει περισσότερες λεπτομέρειες αύριο στην Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ στις 5 το απόγευμα.

Πηγή: www.enikos.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X