Αρχική / Διάφορα αλλά όχι Αδιάφορα / Όλη η Πρέβεζα αναζητεί τον υπερτυχερό του Τζόκερ
Όλη η Πρέβεζα αναζητεί τον υπερτυχερό του Τζόκερ thumbnail

Όλη η Πρέβεζα αναζητεί τον υπερτυχερό του Τζόκερ

Η τύχη έκλεισε το μάτι σε έναν τυχερό στην Ηπειρο και συγκεκριμένα στην Πρέβεζα, αφού η κλήρωση του Τζόκερ του χάρισε 5.847.085 ευρώ. 


Ο τυχερός ή η τυχερή του χθεσινού τζακ ποτ έπαιξε το δελτίο στο πρακτορείο του Γεράσιμου και της Βασιλικής Τσόλη στην οδό Π. Τσαλδάρη και το τυχερό δελτίο είχε συμπληρωμένες μόνο δύο στήλες. 


"Εύχομαι όποιος τα πήρε να είναι καλά να τα χαρεί", είπε ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου, κ.Τσόλης, ενώ ανέφερε ότι  συχνά κατατίθενται δελτία με 1 ευρώ, όπως αυτό που κέρδισε. "Στο πρακτορείο που λειτουργεί εδώ και 40 χρόνια είναι η πρώτη φορά που δελτίο κερδίζει ένα τόσο μεγάλο ποσό".


Από το πρωί έχουν σπάσει τα τηλέφωνα από φίλους και γνωστούς για να μάθουν λεπτομέρειες και κυρίως την ταυτότητα του νικητή, που σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του πρακτορείου, παραμένει άγνωστη. Ο ίδιος πάντως είναι τόσο χαρούμενος που λέει είναι σαν να κέρδισε ο ίδιος… 


Οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης ήταν οι: 2, 12, 13, 27, 31 και Τζόκερ το 17. Αναλυτικά τα κέρδη μετά τη χθεσινή κλήρωση στον επόμενο πίνακα.


 


 


 


axortagos.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X