Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Πανελλαδικές εξετάσεις:Στα Λύκεια οι βαθμολογίες μετά τις 13:00
Πανελλαδικές εξετάσεις:Στα Λύκεια οι βαθμολογίες μετά τις 13:00 thumbnail

Πανελλαδικές εξετάσεις:Στα Λύκεια οι βαθμολογίες μετά τις 13:00

Στα λύκεια όλης της χώρας θα αναρτηθούν μετά τις 13:00 οι βαθμολογίες των  Πανελλαδικών Εξετάσεων και θα μπει τέλος στην αγωνία των μαθητών. Παράλληλα οι  βαθμολογίες θα αναρτηθούν και διαδικτύου.

οι υποψήφιοι των Γενικών Λυκείων και ΕΠΑΛ-Β΄ θα μπορούν να βρίσκουν την  βαθμολογία τους και στην ιστοσελίδα http://results.minedu.gov.grπληκτρολογώντας τον 8ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το  επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο με κεφαλαία.

Οι βαθμοί των πανελλαδικών εξετάσεων των ΕΠΑΛ-Α’ θα ανακοινωθούν στα μέσα της  επόμενης εβδομάδας, ενώ οι βαθμοί των ειδικών μαθημάτων θα ανακοινωθούν στις  αρχές Ιουλίου.

Επίσης, την Παρασκευή, στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.minedu.gov.gr αναρτώνται τα πρότυπα των  Μηχανογραφικών Δελτίων των ΓΕΛ / ΕΠΑΛ-Β’ και των ΕΠΑΛ-Α’, ώστε οι υποψήφιοι να  προετοιμάζονται για την ηλεκτρονική υποβολή.

Από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας, στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.minedu.gov.gr όλοι οι  υποψήφιοι θα μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονικά το μηχανογραφικό τους δελτίο και  σε αποκλειστική προθεσμία που θα ανακοινωθεί.

Πηγή:  iefimerida

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X