Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 19 ως 25 Οκτωβρίου – Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει;
Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 19 ως 25 Οκτωβρίου  - Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει;  thumbnail

Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 19 ως 25 Οκτωβρίου – Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει;

Ξεκινά μία εβδομάδα με ερωτική ποικιλία και ενδιαφέρον, που μας βοηθά όλους να ξεφύγουμε για τα καλά από την ρουτίνα και να ζήσουμε δυναμικές στιγμές, που σίγουρα θα αγγίξουν ένα ιδιαίτερο κομμάτι της ψυχής μας. Την εβδομάδα 19-25 Οκτωβρίου η ζήλια και το παρασκήνιο έχουν την τιμητική τους, οι μοιραίοι έρωτες θα χρωματίσουν με αισθησιασμό τις μέρες μας, οι ευκαιρίες για νέες γνωριμίες δεν θα λείψουν, ενώ τα ξαφνικά καβγαδάκια και οι παρορμητικές αποφάσεις θα κάνουν κάποιες εξελίξεις να είναι πολύ γρήγορες… Ποια ζώδια θα ευνοηθούν; Ποια θα έχουν προκλήσεις; Οι αστρολογικές όψεις της εβδομάδας περιγράφουν τα ερωτικά των ζωδίων!

Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα: Τάσεις εκδίκησης…


Στις 22 Οκτωβρίου, ο Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού βρίσκεται σε δυσαρμονική όψη με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω και οι τάσεις εκδίκησης παρασύρουν σε ευτράπελα, ενώ το παρασκήνιο και η ίντριγκα δεν θα λείψουν! Η ισορροπία στις σχέσεις διασπάται ενώ τα πικρόχολα λόγια και οι σκληρές διαφωνίες θα προκαλέσουν πόνο και στεναχώρια σε ζευγάρια του παρορμητικού σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που γεννήθηκαν στο β’ δεκαήμερο του ζωδίου τους!

Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα: Έρωτας με βάθος και ουσία!


Η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου μας καλεί να δούμε αναλυτικά, σοβαρά και ουσιαστικά το μέλλον της αισθηματικής μας ζωής. Ο καταλυτικός Πλούτωνας από τον Αιγόκερω διαλύει ό,τι δεν στέκεται πάνω σε γερές βάσεις και σταθεροποιεί μονάχα ό,τι έχει πραγματικά αξία. Στις 23 Σεπτεμβρίου, το θετικό τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα γίνεται η αιτία να δημιουργηθούν έντονοι και μοιραίοι έρωτες με βάθος και ουσία! Ο ερωτισμός θα είναι στο ζενίθ του και τα πάθη θα γίνουν ο οδηγός μας. Θα ευνοηθούν τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) και τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς) του δευτέρου δεκαημέρου!

Ο Ήλιος στον Σκορπιό και το πάθος της κατάκτησης!


Ο Ήλιος κάνει το πέρασμά του στο ζώδιο του Σκορπιού και οι μέρες μας πλέον γεμίζουν με πάθος, επιμονή και έντονη την επιθυμία της διεκδίκησης και της κατάκτησης! Οι φίλοι μας οι Σκορπιοί διανύουν την περίοδο των γενεθλίων τους, απαλλαγμένοι πλέον από τα εμπόδια του Κρόνου, πιο ώριμοι και σταθεροί για να βάλουν νέες βάσεις στη ζωή τους!

Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Δία: Η τυχερή όψη του έρωτα!


Μία εκπληκτική αστρολογική όψη για τα αισθηματικά έρχεται στις 25 Οκτωβρίου, για να τονώσει ηθικά και συναισθηματικά τους εκπροσώπους της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) και τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθείς) του δευτέρου δεκαημέρου! Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Δία στο ζώδιο της Παρθένου, φέρνει ευκαιρία για «νοικοκύρεμα» σχέσεων, για γάμο, αποκατάσταση και σχέσεις που θα μπορούν να έχουν διάρκεια.

Ο Ερμής σε αντίθεση με τον Ουρανό: Ξαφνικές αποφάσεις, αλλά και καβγαδάκια…


Στις 25 Οκτωβρίου ο Ερμής από το Ζυγό παύει πλέον να κρατά τα προσχήματα και έρχεται αντιμέτωπος με τον Ουρανό από τον Κριό, προκαλώντας απρόβλεπτες αποφάσεις, εντάσεις, ρήξεις και διαφωνίες, στις σχέσεις των ζωδίων του παρορμητικού σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) του δευτέρου δεκαημέρου! Αυτή τη μέρα θυμήσου: Η επανάσταση δεν είναι λύση, η αντίδραση μπορεί να φέρει δυσάρεστα επακόλουθα που θα προκαλέσουν…

 

Οι αστρολογικές όψεις της εβδομάδας δείχνουν ότι ο ερωτισμός θα είναι στα «φόρτε» του αυτή την εβδομάδα… Ας δούμε λοιπόν τις ερωτικές προβλέψεις των ζωδίων μέσα από τον στίχο γνωστών τραγουδιών, γιατί ο στίχος μιλά πάντα καλύτερα στην καρδιά μας! Και βέβαια, μην ξεχάσεις να διαβάσεις τις προσωπικές αστρολογικές προβλέψεις, με βάση τον αστρολογικό χάρτη σου.

Οι προβλέψεις της εβδομάδας με ένα τραγούδι


ΚΡΙΟΣ

«Πυξίδα – Ευρυδίκη»

«Τρελαίνεις την πυξίδα μου και δείχνει όπου πας μακάρι μόνο να ’ξερα εσύ αν μ’ αγαπάς, τρελαίνεις την πυξίδα μου και όπου κι αν βρεθώ φεγγάρια μες τα μάτια σου θ’ ανάβουνε να βλέπω για να ’ρθω, πορεία μου χάραξες, τις νύχτες μου άλλαξες, τους χάρτες μου καις, στο Νότο πληγώθηκα, στη Δύση προδόθηκα, τι άλλο πια θες και γύρω από τον ήλιο μου μια τέντα δεν πρόλαβα ξανά να πω κουβέντα»! Ώρα για δράση, εξέλιξη, αλλά και ένταση, φίλε Κριέ… Η ερωτική σου πυξίδα τρελαίνεται αυτή την εβδομάδα και τη μία σου δείχνει την κατεύθυνση να πας μπροστά, ενώ την άλλη σου δείχνει ότι πρέπει να γυρίσεις πίσω! Το τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα, αλλά και η αντίθεση του Ήλιου με τον Ουρανό, δείχνουν ότι έρχονται επεισοδιακές ανατροπές… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για να μάθεις όλες τις καυτές εξελίξεις που έρχονται να αναστατώσουν την ερωτική σου ζωή, κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.


 


ΤΑΥΡΟΣ

«Ο έρωτας μου γίνε – Πέτρος Ιακωβίδης»

«Ο έρωτάς μου γίνε και στη ζωή μου μείνε, στα χείλη σου να σβήνω κι όλη τη ζωή μου δίνω, σε βλέπω όπου πάω κι απλά σε ακολουθάω, είμαι ο τρελός που σου φωνάζει πόσο σ’ αγαπάω»! Φίλε Ταύρε, διανύεις την πιο ερωτική περίοδο του 2015 και υπάρχουν σημαντικές ευκαιρίες ανανέωσης και απόλαυσης του έρωτα! Η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου ανοίγει αυτή την εβδομάδα την ερωτική σου τύχη και τα πάντα είναι πιθανά! Το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, αλλά και η σύνοδος Αφροδίτης-Δία, φανερώνουν ότι ο έρωτας που ζεις τώρα, δεν έχει σύνορα και περιορισμούς! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για να μάθεις όλες τις καυτές εξελίξεις που έρχονται να αναστατώσουν την ερωτική σου ζωή, κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. 


ΔΙΔΥΜΟΙ

«Να με δικαιολογήσεις – Μελίνα Ασλανίδου»

«Μέρες περίμενα ένα τηλέφωνο, ένα σου μήνυμα, μέρες κρυβόμουνα από τους φίλους μου γιατί φοβόμουνα, γιατί δεν έκανα ποτέ το βήμα μου για τα επόμενα, γιατί ξεχάστηκα κι έτσι εξάντλησα τα ενδεχόμενα! Να με δικαιολογήσεις, να μ’ αφήσεις, έτσι να νιώθω κι ας πονάω, εγώ θα μείνω με το λάθος που αγαπάω και ας το ξέρω πως εσύ με προσπερνάς, να με δικαιολογήσεις, να μ’ αφήσεις, με ό,τι νιώθω να περνάω»! Ψάχνεις για δικαιολογίες, φίλε Δίδυμε, αυτή την εβδομάδα, γιατί η αλήθεια είναι ότι δεν είσαι στα ερωτικά σου φόρτε. Δικαιολογείς τον εαυτό σου, λειτουργείς κτητικά και απόλυτα απέναντι στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και υπάρχουν γκρίνιες… Οι απαιτήσεις σου από μία σχέση γίνονται περισσότερες, ενώ προς το τέλος της εβδομάδας με την αντίθεση του Ήλιου με τον Ουρανό, τα παίζεις όλα για όλα, προκειμένου να βρεθείς στην αγκαλιά του έρωτα σου! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ. Για να μάθεις όλες τις καυτές εξελίξεις που έρχονται να αναστατώσουν την ερωτική σου ζωή, κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.

 


 


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Κάνε αυτό που ξέρεις – Νίκος Οικονομόπουλος»

«Κάνε αυτό που ξέρεις, αυτό που κάνεις πάντα, μπες μέσα στη ζωή μου και όπου θέλεις πάτα! Κάνε αυτό που ξέρεις, μα κοίτα, ετούτη τη φορά σημάδεψε σωστά… Κάνε αυτό που ξέρεις και μην δεχτείς την ήττα, αν δεν τα καταφέρεις εδώ που δείχνω χτύπα, κάνε αυτό που ξέρεις, τελείωσε την τη δουλειά… Αμέσως στην καρδιά…» Η εβδομάδα ξεκινά με εσένα να είσαι σε αναβρασμό και σε ετοιμότητα να πεις έξω από τα δόντια όλα αυτά που σε πονούν! Στο τέλος της εβδομάδας θα κάνεις αυτό που ξέρεις καλά ως Καρκίνος, θα αιφνιδιάσεις το άτομο που αγαπάς, δείχνοντάς του ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο! Ωστόσο, η Αφροδίτη από την Παρθένο σε θετικές όψεις με Δία και Πλούτωνα, σε βοηθά με κάθε τρόπο να ακολουθήσεις το σωστό δρόμο, βρίσκοντας τις καλύτερες λύσεις. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για να μάθεις όλες τις καυτές εξελίξεις που έρχονται να αναστατώσουν την ερωτική σου ζωή, κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. 

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X