Αρχική / Η Ριάνα «πέτρα του σκανδάλου» ανάμεσα σε Μπιγιονσέ και Τζέι Ζι!
Η Ριάνα «πέτρα του σκανδάλου» ανάμεσα σε Μπιγιονσέ και Τζέι Ζι!  thumbnail

Η Ριάνα "πέτρα του σκανδάλου" ανάμεσα σε Μπιγιονσέ και Τζέι Ζι!

Με μία βιογραφία φωτά για Μπιγιονσέ και Τζέι επιστρέφει ο δημοσιογράφος των celebrities Ράντι Ταραμπορέλι. 

Η ιστορία ξεκινά από το 2005, τρία χρόνια πριν παντρευτεί το διάσημο ζευγάρι, αναφέροντας ότι η «Queen B» και ο ράπερ ήταν «στα μαχαίρια» με αποτέλεσμα να χωρίσουν κρυφά για ένα διάστημα.

«Ο Τζέι Ζι ένιωθε πως το μόνο που ένοιαζε την Μπιγιόνσε ήταν η δουλειά της. Αυτό τον είχε κουράσει. 

Επίσης εκείνη είχε μια τάση να γίνεται κακόκεφη και επιθετική όταν βρισκόταν κάτω από μεγάλη πίεση στη δουλειά, κάτι που άρχισε να χτίζει ένα τοίχο ανάμεσα τους.
 
Την περίοδο εκείνη οι δυο τους χώρισαν για ένα διάστημα, καθώς εκείνη του είπε πως χρειαζόταν ένα διάλειμμα», αναφέρει ο Ράντι.

Σε αυτό ακριβώς το «διάλειμμα», λέγεται πως ο ράπερ ήρθε πολύ κοντά με την τότε προστατευόμενή του Ριάνα, η οποία ήταν μόλις 17 ετών και είχε υπογράψει με την εταιρεία του «Def Jam». 

Βέβαια υπάρχουν κι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι τις φήμες αυτές τις διέρρευσε ο ίδιος ο Τζέι Ζι, ώστε να εκτοξεύσει την καριέρα της RiRi.

Αξέχαστος θα μείνει σε πολλούς ο καυγάς που είχε το ζευγάρι σε club της Νέας Υόρκης, με πολλούς να λένε πως μεταξύ τους ακούστηκε πολλές φορές το όνομα «Ριάνα» με τη Μπιγιονσέ να έχει ένα απίστευτο ξέσπασμα.

Τέλος, ο δημοσιογράφος της σκανδαλοθηρικής βιογραφίας υποστηρίζει ότι το θέμα «Ριάνα» ποτέ δεν έκλεισε για την Μπιγιόνσε, καταλήγοντας στον περίφημο καυγά του ασανσέρ στο Met Gala του 2014 επειδή καυγάδισαν για το αν θα πάνε σε ένα πάρτι που διοργάνωνε η Ριάνα, με την αδερφή της Μπιγιόνσε, Σολάνζ, να χτυπά τον Τζει Ζι.


www.real.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X