Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Σύνοδος Αφροδίτης – Δία: ρομαντισμός και γενναιοδωρία
Σύνοδος Αφροδίτης – Δία: ρομαντισμός και γενναιοδωρία    thumbnail

Σύνοδος Αφροδίτης – Δία: ρομαντισμός και γενναιοδωρία

Η διάθεσή μας αλλάζει, νοιώθουμε ότι μπορούμε να κοιτάξουμε τους άλλους στα μάτια και να τους μιλήσουμε με ειλικρίνεια . Είμαστε γενναιόδωροι, ευαίσθητοι και τρυφεροί. Η κοινωνικότητά μας είναι αυξημένη και το χαμόγελο φωτίζει το πρόσωπό μας. Δείχνουμε κατανόηση σταπροβλήματα των άλλων και επικοινωνούμε εύκολα τα αισθήματά μας. Προσεγγίζουμε με ιδιαίτερο τρόπο το άτομο που μας ενδιαφέρει ερωτικά και εκφράζουμε με την ρομαντική μας διάθεση τα βαθιά συναισθήματά μας.


Λεπτότητα και χάρη


Η κομψότητα της Αφροδίτης με την διάθεση προσφοράς του Δία μας βοηθούν να φέρουμε την αρμονία στις σχέσεις μας. Ο τομέας που θα επηρεαστεί κυρίως, ασφαλώς και είναι οι αισθηματικές μας σχέσεις και τα οικονομικά . Είναι ευκαιρία να χαρούμε τον έρωτα αφού θα είμαστε πολύ συνειδητοποιημένοι σ’ αυτήν την σχέση του δούναι και λαβείν. Θα δίνουμεαγάπη και τρυφερότητα και θα λαμβάνουμε το ίδιο από τον σύντροφό μας ή από το άτομο που μας συγκινεί ερωτικά. Είναι μια όψη όπου υπάρχει έντονη ερωτική επιθυμία, αλλά μέσα από μια πολύ ρομαντική διάθεση, οι σχέσεις, το φλερτ, έχουν κάποια νέα χαρακτηριστικά, υπάρχει ένας διακριτικός τρόπος που προσεγγίζουμε τον άλλον και ζούμε το βάθος των σχέσεών μας. Ακόμη διάφορες οικονομικές εκκρεμότητες τακτοποιούνται και αυξάνονται ταέσοδά μας.


Επιρροές στα Ζώδια


Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Δία στην Παρθένο ευνοεί κυρίως τους Ταύρους, τους Καρκίνους, τους Παρθένους, τους Σκορπιούς, τους Αιγόκερους και τους Ιχθείς, ιδιαίτερα του δευτέρου δεκαημέρου, αλλά και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σταζώδια αυτά. Θα έχουν μια ευκολία να προσεγγίζουν το άλλο φύλο και θα είναι πολύ ελκυστικοί. Πολλές ευκαιρίες θα υπάρξουν για να δημιουργήσετε μια σχέση πάθους και τρυφερότητας που θα σας συνεπάρει ή να έχετε αρμονία με τον σύντροφό σας. Γενικά θα προσέχετε την εμφάνισή σας και την δημόσια εικόνα σας, θα διαθέτετε χιούμορ και θα πλησιάζετε το άτομο που σας ενδιαφέρει με ιδιαίτερα κομψό τρόπο, έτσι θα μένει γοητευμένο από την παρουσία σας. Βέβαια η σύνοδος αυτή θα σας βοηθήσει σημαντικά και στον οικονομικό τομέα και θα υπάρξουν ευκαιρίες για να κάνετε νέες κινήσεις για τηνβελτίωση των εσόδων σας, πιθανόν μάλιστα να λάβετε κάποιο ποσό που δεν το υπολογίζατε.


πηγή: oroskopos.tv

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X