Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / «Δήλωσα περισσότερα απ’ όσα είχα» λέει ο Φλαμπουράρης για το «πόθεν έσχες»
«Δήλωσα περισσότερα απ’ όσα είχα» λέει ο Φλαμπουράρης για το «πόθεν έσχες» thumbnail

"Δήλωσα περισσότερα απ’ όσα είχα" λέει ο Φλαμπουράρης για το "πόθεν έσχες"


Σχετικά με την περιβόητη πλέον υπόθεση του «πόθεν έσχες» του, ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης υποστήριξε ότι δήλωσε περισσότερα περιουσιακά στοιχεία απ’ όσα διέθετε.


Υπενθυμίζεται ότι με απόφαση της Επιτροπής της Βουλής ο κ. Φλαμπουράρης θα καταθέσει νέα δήλωση, αποδεχόμενος ότι η προηγούμενη ήταν ανακριβής.


«Ζητήθηκε όχι μόνο σε εμένα αλλά σε 70 περίπου βουλευτές και υπουργούς να υποβάλλουν νέα δήλωση πόθεν έσχες με τα νέα έντυπα, διότι τα προηγούμενα είχαν ασάφειες με αποτέλεσμα οι δηλώσεις μας να μην είναι αντίστοιχες με το ζητούμενο» τόνισε.


Και πρόσθεσε: «Στη δήλωση που κατέθεσα τον Απρίλιο για τα έτη '12, '13 και '14 όπως ζητήθηκε περιέλαβα τις μετοχές διότι η αίσθησή μου ήταν ότι κάνω δήλωση ως και την 31/1/14 οπότε και διατηρούσα τις μετοχές και γι' αυτό τις δήλωσα. Είναι παράξενο να έχει γίνει τόσος θόρυβος γιατί δήλωσα παραπάνω από αυτά που είχα».


Ο υπουργός Επικρατείας όταν βγήκε στην επιφάνεια η υπόθεση παρουσίασε το μετοχολόγιο της εταιρείας Διάτμηση στην οποία φαινόταν ότι είχε προχωρήσει στην παραχώρηση των μετοχών του στον γιο του την επομένη των εκλογών και πριν την ανάληψη των υπουργικών του καθηκόντων.


www.koutipandoras.gr


 


Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X