Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 26 Οκτωβρίου ως 1 Νοεμβρίου – Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει;
Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 26 Οκτωβρίου ως 1 Νοεμβρίου - Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει; thumbnail

Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 26 Οκτωβρίου ως 1 Νοεμβρίου – Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει;

Ο έρωτας είναι σαν ένα τραγούδι, που άλλοτε σου δίνει τον ρυθμό για να κινείσαι γρήγορα, κάνοντας την καρδιά σου να γεμίζει με ενθουσιώδη συναισθήματα, είναι όμως και κάποιες στιγμές που αυτό το τραγούδι φέρνει στο μυαλό σου αναμνήσεις που σε θλίβουν! Την εβδομάδα 26 Οκτωβρίου ως 1 Νοεμβρίου, το τραγούδι του έρωτα σου δημιουργεί ρομαντική διάθεση και σε ωθεί να κατακτήσεις στόχους και όνειρα, που μέχρι τώρα θεωρούσες ότι ήταν ανέφικτο να γίνουν πραγματικότητα. Το σημαντικότερο αστρολογικό γεγονός της εβδομάδας είναι η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ταύρου! Ποια ζώδια επηρεάζονται; Ποιες θα είναι οι ερωτικές εξελίξεις της εβδομάδας και πώς θα σε επηρεάσουν;

Πανσέληνος στο ζώδιο του Ταύρου: Σταθεροποιούνται ερωτικές σχέσεις


Στις 27 Οκτωβρίου 2015 πραγματοποιείται η Πανσέληνος του μήνα στο ζώδιο του Ταύρου! Με κυβερνήτη του την Αφροδίτη, που αντιπροσωπεύει τα χρήματα και τα αισθήματα, ο Ταύρος αναζητά πάντα την πληρότητα και την σταθερότητα σε αυτούς τους τομείς. Μία Πανσέληνος λοιπόν από το γήινο ζώδιο του σταθερού σταυρού, τον Ταύρο, πραγματοποιώντας θετικές όψεις με τον Ποσειδώνα, βοηθά σημαντικά στην εκπλήρωση προσδοκιών, οι οποίες υπάρχουν εδώ και καιρό στην καρδιά μας! Την ημέρα της Πανσελήνου, παρατηρούμε ότι η Αφροδίτη και ο Δίας από το ζώδιο της Παρθένου βρίσκονται σε σύνοδο (με μία μοίρα ανοχή) και η τύχη, η διέξοδος και η ευκαιρία θα βοηθήσει πραγματικά όσους έχουν προσπαθήσει πολύ ως τώρα. Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο έντονα από αυτό το φεγγάρι και θα έχουν σημαντικές και καθοριστικές εξελίξεις, είναι οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι) που γεννήθηκαν στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου τους! Ωστόσο αυτή την εβδομάδα αναμένεται να έχουν θετικές εξελίξεις τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι)και τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς) που γεννήθηκαν στο δεύτερο δεκαήμερο!

O Ήλιος σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα: Κάνουμε όνειρα σαν αυτά που κάναμε παιδιά!


Λίγο πριν ο επεισοδιακός Οκτώβριος ρίξει την αυλαία του, ο Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού βρίσκεται σε όψη τριγώνου με τον Ποσειδώνα που αυτή την περίοδο είναι ανάδρομος στο ζώδιο των Ιχθύων. Αυτή η όμορφη όψη έρχεται για να γλυκάνει το κλίμα στις σχέσεις μας δίνοντας την ικανοποίηση και την πληρότητα στην ψυχή. Θα υπάρξουν τρυφερές στιγμές και συναισθήματα που θα εκφραστούν με τον πιο όμορφο τρόπο που μας γεμίσουν όνειρα, προσδοκίες αλλά και συγκίνηση! Μέσα σε όλα αυτά τα ευχάριστα θα υπάρξουν και κάποιοι τυχεροί εκπρόσωποι του ζωδιακού, που θα δουν μία επιθυμία τους να γίνεται πραγματικότητα. Ποια ζώδια θα είναι αυτά; Κυρίως τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς) που γεννήθηκαν στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου τους. Δευτερευόντως, ευνοημένοι θα είναι οι Ταύροι και οι Αιγόκεροι που γεννήθηκαν στο πρώτο δεκαήμερο.

 

Πώς θα επηρεάσει τα ερωτικά σου η πανσέληνος; Τι προβλέπεται για το ζώδιο σου; Μάθε όλες τις ερωτικές εξελίξεις της εβδομάδας 26 Οκτωβρίου με 1 Νοεμβρίου μέσα από τον ερωτικό στίχο των πιο όμορφων τραγουδιών! Και βέβαια, μην ξεχάσεις να διαβάσεις τις προσωπικές αστρολογικές προβλέψεις, με βάση τον αστρολογικό χάρτη σου.

Οι προβλέψεις της εβδομάδας με ένα τραγούδι


ΚΡΙΟΣ

«Δεν έχω πολλά – Γλυκερία»

Θα ήθελες πραγματικά να τα έχεις όλα αυτή την εβδομάδα, όμως αυτό δεν γίνεται, φίλε Κριέ. Η Πανσέληνος στον Ταύρο σε βοηθά όμως να εκτιμήσεις αυτά που έχεις δίπλα σου και σου δημιουργεί την ανάγκη να μοιραστείς, να δώσεις, αλλά και να πάρεις αγάπη! Υπάρχουν εξελίξεις που σου δίνουν συναισθηματική ασφάλεια και σιγουριά! Ο στίχος που σου ταιριάζει απόλυτα για το ερωτικό κλίμα της εβδομάδας είναι της Γλυκερίας:

«Θα 'θελα να τα 'χα όλα, να 'μουνα παντού, να σου χάριζα τ' αστέρια όλου τ' ουρανού, μα για μένα ένα αστέρι φαίνεται απ' τη γη, ένας είναι ο κόσμος μόνο εσύ, δεν έχω πολλά, όλα να στα χαρίσω, δεν έχω πολλά να τα μοιραστώ, μόνο μια ζωή, πάρ’ την όλη δική σου, μόνο μια χαρά κι όλη σου τη χρωστώ. Μη πεις γι' αντάλλαγμα εγώ δε σου ζητώ και μία δεύτερη ζωή θα σου χρωστώ!» Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για να μάθεις όλες τις καυτές εξελίξεις που έρχονται να αναστατώσουν την ερωτική σου ζωή, κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. 


ΤΑΥΡΟΣ

«Πανσέληνος – Χάρις Αλεξίου»

Είσαι το τιμώμενο πρόσωπο της εβδομάδας, φίλε Ταύρε, γιατί… έχει Πανσέληνο και είναι ωραία, στο δικό σου ζώδιο! Όλα είναι αλλιώτικα, πιο όμορφα και ερωτικά… Ό,τι σου έχει λείψει, θα έρθει τώρα στην αγκαλιά σου και θα σου δώσει το συναίσθημα που χρειάζεσαι! Αυτή την εβδομάδα γεμίζεις ρομαντισμό, αγάπη και πληρότητα τραγουδώντας Χάρις Αλεξίου:

«Μα έχει πανσέληνο απόψε κι είναι ωραία, είναι αλλιώτικη η σιωπή χωρίς παρέα. Δεν νιώθω θλίψη, μα μου ’χει λείψει το κοριτσάκι αυτό που αγάπησες τυχαία. Δεν νιώθω θλίψη, μα μου ‘χει λείψει το λάγνο ψέμα σου, που τα `κανε όλα ωραία…» Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για να μάθεις όλες τις καυτές εξελίξεις που έρχονται να αναστατώσουν την ερωτική σου ζωή, κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. 


ΔΙΔΥΜΟΙ

«Κάτι μου κρύβεις – Ορφέας Περίδης»

Με την Πανσέληνο στον Ταύρο (στον 12ο οίκο του ωροσκοπίου σου) αισθάνεσαι ότι το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει κάτι σου κρύβει, ότι κάτι δεν πάει καλά… Αυτή την εβδομάδα σε κυριεύουν συναισθηματικοί φόβοι και ανασφάλειες, που όμως δεν θα κρατήσουν για πολύ! Το μυαλό σου πηγαίνει στο κακό, δεν ομολογείς αυτά που αισθάνεσαι, κρύβεσαι αλλά και σου κρύβονται… Ο στίχος που σου ταιριάζει γάντι είναι του Ορφέα Περίδη:

«Κάτι μου κρύβεις, την καρδιά σου δε μ’ ανοίγεις κι όλο περνάει απ’ το μυαλό μου το κακό. Πες μου τι τρέχει, η καρδιά μου εμένα αντέχει, ό,τι κι αν πεις δε φταις εσύ, ούτε κι εγώ. Πες μου αν άλλον αγαπάς, πες μου αν σε χάνω, εγώ θα γράψω ένα τραγούδι παραπάνω, δε θα μιλάνε οι στίχοι για γυναίκες σκάρτες, για κείνες που κρατάνε τις καρδιές σαν κάρτες!» Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ. Για να μάθεις όλες τις καυτές εξελίξεις που έρχονται να αναστατώσουν την ερωτική σου ζωή, κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. 


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Θέλω κοντά σου να μείνω – Ελευθερία Αρβανιτάκη»

Έφτασε η στιγμή να εκδηλωθείς, να εκφραστείς, να δώσεις και να πάρεις αγάπη, κάτι που το έχεις ανάγκη πολύ και το έχεις στερηθεί εδώ και καιρό! Η Πανσέληνος στον Ταύρο σε ευνοεί και σε φέρνει κοντά στον έρωτα που σου έχει λείψει. Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα σε παρασύρει με όμορφο τρόπο σε συναισθηματικές δηλώσεις, που αυτή την φορά δεν θα τις μετανιώσεις… Το τραγούδι σου λοιπόν για αυτή την εβδομάδα είναι της μοναδικής Ελευθερίας Αρβανιτάκη:

«Δε ζω χωρίς εσένα ούτε λεπτό, αγάπη μου της μοίρας ήταν γραφτό. Θέλω κοντά σου να μείνω, θέλω σκιά σου να γίνω, κάθε πληγή ν' απαλύνω που σε πονά… Τα βλέφαρά μου να κλείνω, να με φιλάς και να σβήνω, θέλω κοντά σου να μείνω παντοτινά…» Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για να μάθεις όλες τις καυτές εξελίξεις που έρχονται να αναστατώσουν την ερωτική σου ζωή, κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. 


Διαβάστε τη συνέχεια στο: http://www.myastro.gr/astrologia/astrologia-provlepseis/zwdia-provlepseis-evdomada-tragoudia-26-oktovriou-1-noemvriou-2015.html

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X