Νέο ραντεβού με Πογιέτ

Ο Γκουστάβο Πογιέτ είναι ο νούμερο ένα «εκλεκτός» του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, μόνο που η ΑΕΚ δεν τρέχει πλέον μόνη της στην κούρσα απόσπασης του «ναι» του 47χρονου Ουρουγουνού προπονητή. Η Άστον Βίλα τον έχει ψηλά στη λίστα της, ενώ μετά την απόλυση του Λούκας Αλκαράθ από τη Λεβάντε, προέκυψε νέα… νύφη (από πολύ πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα από το ελληνικό) για τον πρώην προπονητή της Σάντερλαντ.

Ο Τεχνικός Διευθυντής της «Ένωσης» φέρεται πως «έψησε» τη διοίκηση της ΑΕΚ και πήρε το «πράσινο φως» για να τρέξει τις διαδικασίες για τη σύναψη συνεργασίας με τον Πογιέτ. Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται ακόμα και απόψε το βράδυ ο Ουρουγουανός τεχνικός να έρθει στην Αθήνα για τις τελικές διαπραγματεύσεις.

Αυτές αφορούν το deal στο οικονομικό (όπου υπάρχει ακόμα διαφορά), τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου, ακόμα και την επιθεώρηση των εγκαταστάσεων. Ο Μιλοβάνοβιτς για αυτό το λόγο έμεινε στην Αθήνα και δεν ταξίδεψε με την αποστολή του «δικεφάλου» στην Ξάνθη για το αυριανό παιχνίδι του Κυπέλλου Ελλάδος με τη Skoda.

Από την ΠΑΕ πάντως ακόμα δεν επιβεβαιώνουν, αλλά ούτε και διαψεύδουν τις πληροφορίες, καθώς δεν υπάρχει καμία συμφωνία…

Σχετικά άρθρα