Πήρε και άλλον προπονητή η Χόφενχαϊμ!!!

Απίστευτο αυτό που έκανε η Χόφενχάιμ με τη πρόσληψη δυο προπονητών σε λιγότερο από 24 ώρες! Συγεκρεκριμένα, η γερμανική ομάδα την Δευτέρα ανακοίνωσε την συμφωνία της με τον Χουμπ Στέφενς έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, αλλά κοίταξε και την… επόμενη μέρα! Βλέπετε, έκανε… ήδη γνωστό και τον αντικαταστάτη του πρώην τεχνικού του ΠΑΟΚ και αυτός είναι ο Τζούλιαν Νάγκελσμαν.

Μιλάμε για τον 28άχρονο προπονητή της ομάδας Κ19 της Χόφενχάιμ, που ακόμη δεν έχει πάρει το πτυχίο του για να καθίσει σε πάγκο συλλόγου της Μπουντεσλίγκα ως πρώτος προπονητής. Όπως έγινε γνωστό, η γερμανική ομάδα συμφώνησε μαζί του μέχρι το καλοκαίρι του 2019 κι από το ξεκίνημα της νέας σεζόν (2016-17) όταν θα έχει και το πτυχίο του θα διαδεχθεί τον Χουμπ Στέφνς Στέφενς! Έτσι, θα γίνει ο νεότερος τεχνικός που έχει αναλάβει ποτέ ομάδα της πρώτης κατηγορίας στην Γερμανία!

Η Χόφενχάιμ, μετά και την εντός έδρας ήττα από το Αμβούργο (1-0) την περασμένη Παρασκευή είναι προτελευταία στη βαθμολογία και έτσι απομακρύνθηκε ο Μάρκους Γκίσντολ απ’ τον πάγκο! Με την διοίκηση της γερμανικής ομάδας να αναθέτει στον Χουμπ Στέφενς το έργο της ανάκαμψης…

Σχετικά άρθρα