Σερί και στο Κύπελλο

Με στόχο την κατάκτηση του 28ου τροπαίου του στο θεσμό ο Ολυμπιακός μπαίνει σήμερα στο Κύπελλο με πρώτον αντίπαλο τον Πλατανιά στο Καραϊσκάκη, σε έναν όμιλο όπου μετέχουν επίσης ο Απόλλων και ο Παναιγιάλειος.

Στο σημερινό (19.30, ΟΤΕ 1, pamesports.gr) παιχνίδι ο Μάρκο Σίλβα έχει αποφασίσει να ξεκουράσει σχεδόν όλους τους βασικούς του και να χρησιμοποιήσει παίκτες που έχουν αγωνιστεί λίγο έως καθόλου στη διάρκεια της σεζόν.

Οι αλλαγές είναι σε όλες τις γραμμές καθώς εκτός αποστολής έμειναν οι Ρομπέρτο, Ομάρ, Μασουακού, Σιόβας, Μποτία, Κασάμι, Μιλιβόγεβιτς, Φορτούνης, Ιντέγε. Αλλά και οι ανέτοιμοι ή τραυματίες Ντουρμάζ, Καμπιάσο, Μανιάτης, Μπουχαλάκης, Φουστέρ.

Γκολκίπερ θα είναι ο Καπίνο και στον πάγκο ο Χουτεσιώτης. Στην άμυνα υπάρχουν οι Σαλίνο, Τσιμίκας, Ντα Κόστα, Αυλωνίτης και οι Βούρος, Σάλιακας. Στο κέντρο οι Τζανδάρης, Ζντιέλαρ, Λάτσι. Για τη θέση πίσω από τον φορ οι Τσόρι, Κολοβός. Για τα άκρα της επίθεσης οι Πάρντο, Ερνάνι, Γιαννιώτας. Και για την κορυφή οι Φινμπόγκασον και Πουλίδο.

Σχετικά άρθρα