Έφυγε για Βαρκελώνη ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός αναχώρησε για την Βαρκελώνη εκεί που θα αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα την Πέμπτη.
Οι πράσινοι, με τον Κούζμιτς αλλά χωρίς τον Γιάνκοβιτς στην αποστολή, πέταξαν για Βαρκελώνη. Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς στις δηλώσεις που έκανε κατά την αναχώρηση της ομάδας είπε ότι έτσι όπως είναι οι συνθήκες, με τους τραυματισμούς θα δώσει χρόνο στους νέους του Παναθηναϊκού.
«Είναι ένας κλασσικός αγώνας Ευρωλίγκας. Μια γιορτή για την διοργάνωση. Έχουμε κάποια θέματα τραυματισμών. Ο Γιάνκοβιτς λόγω προβλήματος στη μέση έμεινε πίσω, ενώ ο Κούζμιτς θα δούμε αν θα μπορέσει να μας βοηθήσει λίγο. Η Μπαρτσελόνα είναι μια πολύ δυνατή ομάδα, έμπειρη, με πολύ καλούς αθλητές. Οι νέοι παίκτες της είναι πολύ αθλητικοί. Εμείς θα πάμε εκεί για το καλύτερο. Η αποστολή μας είναι ιδιαίτερα δύσκολη με αυτές τις συνθήκες και αυτό σημαίνει πως θα δώσω χρόνο και στους νέους παίκτες της ομάδας», είπε αρχικά.
Για την κατάσταση της Μπαρτσελόνα: «Εχει πάρει τέσσερις νίκες στα πέντε παιχνίδια της. Είναι μια έμπειρη ομάδα, με πολλές λύσεις και στο γήπεδό της είναι ακόμη πιο δυνατή. Δεν υπάρχει ομάδα που έχει τέσσερα στα πέντε και να μπορείς να πεις ότι δεν έχει ξεκινήσει καλά τη σεζόν».
Ο Τζέιμς Φελντέιν από την μεριά του είπε: «Είναι ένα σπουδαίο παιχνίδι. Έπαιζα τέσσερα χρόνια στην Ισπανία και ποτέ δεν έχω κερδίσει μέσα στη Βαρκελώνη. Τώρα πηγαίνω εκεί με τον Παναθηναϊκό και αυτό είναι ένα σπουδαίο συναίσθημα. Δεν έχει σημασία που η Μπαρτσελόνα έχει ξεκινήσει κάπως χαλαρά. Επειδή γνωρίζω αυτή την ομάδα είμαι σίγουρος πως θα βρει τις λύσεις. Εμείς πρέπει να ανταπεξέλθουμε στην πίεση και στην ένταση που θα δώσουν στο παιχνίδι τους. Θα παλέψουμε για το καλύτερο, πάμε για ένα σκληρό ματς».
 

Σχετικά άρθρα