Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Αστρολογικό Δελτίο 30-10-2015
Αστρολογικό Δελτίο 30-10-2015  thumbnail

Αστρολογικό Δελτίο 30-10-2015


Η ψυχολογική μας διάθεση θα παίξει σημαντικό ρόλο στις κοινωνικές μας επαφές και στις συνεργασίες μας. μάλλον θα είμαστε περισσότερο υποκειμενικοί και αυτό θα επηρεάσει τις σχέσεις μας. Γενικά θα υπάρχει κάποια κινητικότητα, ίσως ένα έκτακτο ταξίδι, μια απρόσμενη συνάντηση για ένα ζήτημα που πιθανά αγνοούσαμε, αυτές οι καταστάσεις θα μας δημιουργούν μια σχετικήένταση . Θα πρέπει λοιπόν να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας και να προσέξουμε να μην έχουμε αντιπαραθέσεις για ζητήματα που κατόπιν μετανιώνουμε, αφού δεν έχουν και μεγάλη σημασία.


Αντιφάσεις και περίεργες έλξεις


Έχουμε την Σελήνη σε τετράγωνο με την Αφροδίτη, με τον Άρη και με τον Δία αλλά και σε εξάγωνο με τον Ουρανό, έτσι θα είναι τα συναισθήματά μας ανάμικτα και δεν θα έχουμε καθαρή και ρεαλιστική αντίληψη των πραγμάτων. Θα χρειάζεται προσωπική προσπάθεια για να ισορροπήσουμε τις σχέσεις μας και να κατανοήσουμε τι συμβαίνει. Θα συναντηθούμε με πρόσωπα που θα εκτιμήσουμε χωρίς να υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο κριτήριο.


Ψυχικοί δεσμοί


Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα, είναι μια εκπληκτικά θετική όψη, που ευνοεί κυρίως τα ζώδια του νερού δηλαδή τους Καρκίνους, τους Σκορπιούς και τους Ιχθείς, αλλά και τους Ταύρους και τους  Αιγόκερους, ιδιαίτερα του πρώτου δεκαημέρου,  αλλά και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σ’ αυτά τα ζώδια. Θα υπάρχει αυξημένη κοινωνικότητα και κατανόηση . Οι συλλογικές εργασίες και συνεργασίες ευνοούνται και αποδίδουν. Οι ερωτικές σχέσεις γίνονται περισσότερο θερμές και ουσιαστικές.


Βρίσκοντας το ταίρι μου


Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Άρη που εξελίσσεται αυτό το διάστημα στην Παρθένο και κορυφώνεται στις 3 Νοεμβρίου, ευνοεί κυρίως τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού, δηλαδή τους Διδύμους, τους Παρθένους, τους Τοξότες και τους Ιχθείς, αλλά και τους Ταύρους και τους Αιγόκερους, ιδιαίτερα το τρίτου δεκαημέρου, αλλά και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σ’ αυτά τα ζώδια. Είναι μια πολύ έντονα θετική όψη που μας βοηθά να κατανοήσουμε τις ανάγκες μας. Έτσι μπορούμε τώρα να κάνουμε τις επιλογές που μας ταιριάζουν και να ισορροπήσουμε τις σχέσεις μας με τον σύντροφό μας.


Οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι θα έχετε διάθεση για πιο χαλαρή εργασία και θα βλέπετε τα πράγματα με έναν πιο άνετο τρόπο, έτσι δεν θα βρεθείτε σε δύσκολη θέση στην αντιμετώπιση κάποιων έκτακτων ζητημάτων με πρόσωπα του επαγγελματικού σας χώρου. Ίσως να παίξετε ειρηνευτικό ρόλο σε ανταγωνιστικές καταστάσεις μεταξύ συναδέλφων σας ή συνεργατών σας. Ωστόσο προσέξτε τυχόν παρασκηνιακές κινήσεις από κοντινά σας πρόσωπα.


Οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι και οι Ιχθείς θα ήταν καλό να μην λειτουργήσετε παρορμητικά προκειμένου να προωθήσετε τα σχέδιά σας. Συγκρατηθείτε και σκαφτείτε το κάθε τι στην λεπτομέρειά του. είναι επίσης μια καλή περίοδος για να ελέγξετε την υγεία σας και να διορθώσετε χρόνια προβλήματα . Οικονομικά αποφύγετε τα ρίσκα και μελετήστε σοβαρά την κάθε σας κίνηση. Ίσως έχετε μια ευχάριστη έκπληξη από φιλικά σας πρόσωπα.


Οι Υδροχόοι, οι Λέοντες, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί οι χειρισμοί των οικονομικών σας θα σας απασχολήσουν κυρίως και θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί με τις αποφάσειςσας. Μην κάνετε εύκολα παρακινδυνευμένες κινήσεις που μπορεί να σας στοιχίσουν ακόμη και την καριέρα σας. Δείξτε προσοχή στις προτάσεις έντιμων και έμπειρων φίλων σας. Τα δημιουργικά σας σχέδια που σας απασχολούν θα μπορέσετε να τα προωθήσετε σχετικά άμεσα.


Οι σημαντικότερες πλανητικές όψεις της ημέρας με αποτύπωση στις 12 το μεσημέρι ακριβώς είναι συνοπτικά οι εξής:

ΉλιοςΤρίγωνοΠοσειδών


   

ΣελήνηΤετράγωνοΑφροδίτη


   

ΣελήνηΤετράγωνοΆρης


   

ΣελήνηΤετράγωνοΔίας


   

ΣελήνηΕξάγωνοΟυρανός


   

ΕρμήςΑντίθεσηΟυρανός


   

ΑφροδίτηΣύνοδοςΆρης


   

ΑφροδίτηΣύνοδοςΔίας


   

ΑφροδίτηΤρίγωνοΠλούτων


   

ΆρηςΣύνοδοςΔίας


   

ΔίαςΤρίγωνοΠλούτων


   

ΚρόνοςΤετράγωνοΠοσειδών


   

ΟυρανόςΤετράγωνοΠλούτων


   


 

 

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X