Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Ζήστε τον τρόμο της 11ης Σεπτεμβρίου όπως τον έζησαν όσοι βρίσκονταν μέσα μέσω της εικονικής πραγματικότητας
Ζήστε τον τρόμο της 11ης Σεπτεμβρίου όπως τον έζησαν όσοι βρίσκονταν μέσα μέσω της εικονικής πραγματικότητας thumbnail

Ζήστε τον τρόμο της 11ης Σεπτεμβρίου όπως τον έζησαν όσοι βρίσκονταν μέσα μέσω της εικονικής πραγματικότητας

Η τραγωδία της 11ης Σεπτεμβρίου έχει μείνει ανεξίτηλα χαραγμένη όχι μόνο στις ΗΠΑ και τις οικογένειες των θυμάτων αλλά στην παγκόσμια κοινή γνώμη.


Ένα πρόγραμμα εικονικής πραγματικότητας όμως έρχεται να δώσει «σάρκα και οστά» σε αυτήν την τραγική εμπειρία. Όσοι το επιθυμούν μπορούν να ζήσουν τις στιγμές του τρόμου και του πανικού σαν να βρισκόταν μέσα στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου.


Το συγκεκριμένο πρόγραμμα εικονικής πραγματικότητας, το οποίο δημιουργήθηκε από Γάλλους φοιτητές περιλαμβάνει τα εξής σύμφωνα με τη Mirror:


Μία ομάδα υπαλλήλων βρίσκονται παγιδευμένοι στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου. Μία γυναίκα κάθεται σε ένα γραφείο απέναντι από τον παίχτη. Εκείνη απαντά σε μια τηλεφωνική κλήση και ζητά από τον παίκτη εικονικής πραγματικότητας να της παραδώσει ένα αρχείο από το συρτάρι του γραφείου.


Δευτερόλεπτα αργότερα ουρλιάζει με τρόμο, καθώς το κτίριο τραντάζεται απότομα λόγω της πτώσης του πρώτου αεροπλάνου. Οι δημιουργοί του χαρακτήρισαν το παιχνίδι ως μΊα αφηγηματική εμπειρία. Ωστόσο, έχει ήδη προκαλέσει αρκετές αντιδράσεις με τις απόψεις να διίστανται.huffingtonpost.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X