Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Εβδομαδιαίο Αστρολογικό Δελτίο 02/11 –08/11/2015
Εβδομαδιαίο Αστρολογικό Δελτίο 02/11 –08/11/2015  thumbnail

Εβδομαδιαίο Αστρολογικό Δελτίο 02/11 –08/11/2015


Η πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου θα είναι πολύ ευχάριστη με όμορφες εκπλήξεις και θα βοηθήσει πολύ τις ανθρώπινες σχέσεις τόσο τις αισθηματικές, να ισορροπήσουν και να γίνουν πιο θερμές, αλλά και τις ευκαιρίες για νέες γνωριμίες, όπως επίσης και τις επαγγελματικές. Θα έχουμε την Αφροδίτη σε κυρίαρχο ρόλο, αφού εισέρχεται στον οίκο της, δηλαδή στον Ζυγό, επίσης την σύνοδο που κάνει με τον Άρη πριν εγκαταλείψει τοζώδιο της παρθένου. Ας δούμε όμως αναλυτικά τι θα συμβεί στην διάρκεια αυτής της εβδομάδας. 


Δευτέρα 2-11-2015


Ο Ερμής εισέρχεται στον Σκορπιό και θα παραμείνει εκεί μέχρι τις 20 Νοεμβρίου. Θα έχουμε αυξημένη την διαίσθησή μας και την επιθυμία να ανακαλύψουμε το βάθος των πραγμάτων. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού δηλαδή οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, αλλά και οι Καρκίνοι και οι Ιχθείς. Η σελήνη στις 2 Νοεμβρίου  από τις 05:35 έως τις 17:48 θα είναι Κενή Πορείας και κατόπιν εισέρχεται στον Λέοντα Περισσότερο ευνοημένοι θα είναι οι Κριοί, οι Λέοντες και οι Τοξότες, αλλά και οι Δίδυμοι και οι Ζυγοί. Θα υπάρχει μια παιδιάστικη διάθεση και θα θέλουμε να χαλαρώσουμε.


Τρίτη 3-11-2015


Έχουμε την σύνοδος Αφροδίτης με τον Άρη η οποία ευνοεί κυρίως τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού, δηλαδή τους Διδύμους, τους Παρθένους, τους Τοξότες και τους Ιχθείς, αλλά και τους Ταύρους και τους Αιγόκερους του τρίτου δεκαημέρου. Θα υπάρχει ένταση και πάθοςστις αισθηματικές μας σχέσεις και θα αναζητήσουμε τον απόλυτο σύντροφό της ζωής μας.


Τετάρτη 4-11-2015


Η Σελήνη στις 4 του μήνα από τις 03:46 έως τι; 5 Νοεμβρίου στις 04:22, θα είναι Κενή Πορείας και κατόπιν εισέρχεται στην Παρθένο. Περισσότερο ευνοημένοι από αυτή τη Σελήνη είναι οι Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, αλλά και οι Καρκίνοι και οι Σκορπιοί. Θα υπάρχει δυνατότητα να ελέγξουμε το πρόγραμμά μας να είμαστε περισσότερο οργανωτικοί και αποτελεσματικοί κυρίως στις επαγγελματικές μας υποθέσεις.


Πέμπτη 5-11-2015


Ο Ήλιος σε εξάγωνο Πλούτωνα ευνοεί κυρίως τους Σκορπιούς, τους Ιχθείς, τους Καρκίνους, τους Αιγόκερους, τους Ταύρους και τους Παρθένους του δευτέρου δεκαημέρου. Θα υπάρχει η δυνατότητα ελέγχου του εαυτού μας και των πράξεών μας. θα είμαστε πολύ αποφασιστικοί και αποτελεσματικοί, αλλά και επίμονοι. 
Παρασκευή 6-11-2015


Έχουμε το τρίγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα που ευνοεί περισσότερο τα ζώδια του νερού δηλαδή τους Καρκίνους, τους Σκορπιούς και τους Ιχθείς του πρώτου δεκαημέρου. Τώρα γινόμαστε περισσότερο ρομαντικοί και ευαίσθητοι απέναντι στους άλλους.


Σάββατο 7-11-2015


Η Σελήνη στις 7 του μήνα από τις 14:47 μέχρι τις 17:14 θα είναι Κενή Πορείας και κατόπιν εισέρχεται στον Ζυγό. Περισσότερο ευνοούνται από αυτή τη Σελήνη οι Δίδυμοι, οι Ζυγοί και οι Υδροχόοι, αλλά και οι Λέοντες και οι Τοξότες. θα είμαστε περισσότερο ευγενείς και γοητευτικοί, θα φερόμαστε με άνεση προς τους άλλους και θα είμαστε εφευρετικοί, αλλά και ευαίσθητοι.


Κυριακή 8-11-2015


Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Ζυγό και ευνοεί περισσότερο τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού, δηλαδή, Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, αλλά και τους Διδύμους και τους Υδροχόους. Η Αφροδίτη από την θέση αυτή βρίσκει τον εαυτό της και μπορεί να μας δώσει αυτό που χρειαζόμαστε πάντα δίκαια και ήρεμα. Έτσι οι αισθηματικές σχέσεις θα γίνουν πραγματικά σημαντικές και θα υπάρχει ευγένεια και γοητεία στους ανθρώπους.


 


Πηγή: oroskopos.tv

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X