Αρχική / Διάφορα αλλά όχι Αδιάφορα / Προσφυγή στο ΣτΕ έκανε η Σταμάτη!
Προσφυγή στο ΣτΕ έκανε η Σταμάτη! thumbnail

Προσφυγή στο ΣτΕ έκανε η Σταμάτη!

Να διατηρηθεί το καθεστώς που επέτρεπε σε όσους κρατούμενους αποφυλακίστηκαν να μην καταβάλουν τις εγγυήσεις ζητά με προσφυγή της η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου Βίκυ Σταμάτη.


Το καθεστώς αυτό ίσχυσε μετά την επιβολή capital control και παρατάθηκε δύο φορές. Χτες όμως το υπουργείο Δικαιοσύνης με απόφασή του ανέστειλε την ισχύ του ειδικού καθεστώτος.


Στη Βίκυ Σταμάτη επιβλήθηκε εγγύηση ύψους 50.000 ευρώ καιαποφυλακίστηκε χωρίς να καταβάλει τα χρήματα. Τώρα όμως είναι υποχρεωμένη μέσα στις πρώτες ημέρες του Νοέμβρη να πληρώσει την εγγύηση, διαφορετικά θα οδηγηθεί εξ νέου στη φυλακή. 


Μέσω του συνηγόρου της Γιάννη Παγορόπουλου, η κ. Σταμάτη στρέφεται κατά της απόφασης του υπουργείου Δικαιοσύνης με προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας υποστηρίζοντας ότι ακόμα δεν έχουν αρθεί τα capital controls. Χαρακτηρίζει την απόφαση του υπουργείου αυθαίρετη και άνευ αντικρίσματος από τη στιγμή που εξακολουθούν να είναι σε ισχύ οι τραπεζικοί περιορισμοί που δυσχεραίνουν τη συγκέντρωση και την καταβολή χρηματικών ποσών.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X