Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Αρχαία Ολυμπία: Σοκ με γυμνούς τουρίστες!

Αρχαία Ολυμπία: Σοκ με γυμνούς τουρίστες!

Τη δόξα και τη χάρη των αρχαίων αγαλμάτων ζήλεψαν θερμόαιμοι όσο και μεθυσμένοι αλλοδαποί τουρίστες, οι οποίοι έκαναν γυμνοί την εμφάνισή τους σε σημεία της Αρχαίας Ολυμπίας, με τελικό προορισμό τους αρχαιολογικούς χώρους, όπου προσπάθησαν ανεπιτυχώς να μπουν.

Έκπληκτοι οι διερχόμενοι αντίκρισαν ομάδα αλλοδαπών να είναι τύφλα στο μεθύσι  και να προχωρούν με «αδαμιαία περιβολή» προς τους αρχαιολογικούς χώρους. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ολόγυμνοι τουρίστες πλησιάζοντας προς τους χώρους έγιναν αντιληπτοί από τους φύλακες που βρίσκονται εντός, στους οποίους μάλιστα άρχισαν να κάνουν επιπλέον άσεμνες πράξεις, επιδεικνύοντας  τα γεννητικά τους όργανα.

Ωστόσο δεν αρκέστηκαν εκεί, αλλά προσπάθησαν να εισέλθουν εντός των αρχαιολογικών χώρων από την κεντρική είσοδο, κάτι που τελικά δεν κατάφεραν χάρις στις συνεχείς προσπάθειες των φυλάκων.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής, ανά τακτά διαστήματα παρουσιάζονται τουρίστες σε κατάσταση μέθης, οι οποίοι καταναλώνουν μεγάλες ποσότητες αλκοόλ κι εν συνεχεία παρουσιάζονται ιδιαίτερα ζωηροί.

www.enikos.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X