Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Ερμής στον Σκορπιό
Ερμής στον Σκορπιό    thumbnail

Ερμής στον Σκορπιό

Ο Ερμής εγκατέλειψε στις 2 Νοεμβρίου στις  09.07 το πρωί τον Ζυγό και εισήλθε στοζώδιο του Σκορπιού, όπου και θα παραμείνει εκεί μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της 21ης Νοεμβρίου. Η διέλευση αυτή μας κάνει να διερευνούμε το βάθος των πραγμάτων. Έτσι προσπαθούμε να είμαστε περισσότερο ουσιαστικοί σε κάθε τι που μας περιβάλλει και σε ό, τι κάνουμε. Οι σχέσεις μας αποκτούν μεγάλη σημασία και οι αποφάσειςμας είναι πολλές φορές οριστικές. Θα είναι μια περίοδος αποκαλύψεων, τόσο σε προσωπικό επίπεδο, όσο και σε κοινωνικό.


Επιρροές και όψεις


Από την θέση αυτή ο Ερμής επηρεάζει κυρίως τους Ταύρους, τους Καρκίνους, τους Παρθένους, τους Σκορπιούς, τους Αιγόκερους και τους Ιχθείς,  αλλά και όσους έχουν  Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια αυτά. Θα νοιώθετε την ανάγκη να εκφράσετε τις ιδέες σας και θα είστε πολύ δημιουργικοί και διαισθητικοί. Η επαφή σας με τον σύντροφό σας θα είναι κάπως δύσκολη αφού δεν θα είστε τόσο εκδηλωτικοί, ωστόσο θα είστε αρκετά παθιασμένοι και ρομαντικοί. Θα έχετε διάθεση για φλερτ, όμως θα φέρεστε κάπως συγκαλυμμένα. Θα σας ενδιαφέρουν πράγματα με μεγαλύτερη πνευματικότητα και οι κοινωνικές σας σχέσεις θα έχουν μια διαφορετική σημασία, αφού θα αποζητάτε ένα βαθύ περιεχόμενο.


Οι όψεις που θα κάνει κατά την διάρκεια που θα βρίσκεται ο Ερμής στον Σκορπιό θα είναι  στις 3 Νοεμβρίου το τετράγωνο με την Δήμητρα, που δημιουργεί προβλήματα επικοινωνίας, τόσο προσωπικά, όσο και κοινωνικά ή τεχνολογικά. Όμως ο Ερμής στις 6 Νοεμβρίου θα κάνει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, που θα αυξήσει την δημιουργική μας φαντασία, αλλά πιθανόν να υπάρξει σύγχυση μεταξύ πραγματικότητας και φαντασίας. Στις 10 Νοεμβρίου θα είναι σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα, έτσι θα είμαστε πολύ διερευνητικοί και θα αποκαλυφθούν αλήθειες που θα μας βοηθήσουν. Στις 12 του μήνα ο Ερμής θα είναι σε αντίθεση με τον Ουρανό, έτσι θα υπάρξουν αναβολές στα σχέδιά μας και προβλήματα με την τεχνολογία . Στις 13 Νοεμβρίου θα βρίσκεται σε εξάγωνο με τον Δία, έτσι θα υπάρξουν νέες συνεργασίες και ευκαιρίες για ανάπτυξη κυρίως επαγγελματική. Τέλος στις 17 θα είναι σε σύνοδο με τον Ήλιο, οπότε θα υπάρχει αυξημένη κοινωνικότητα και επικοινωνία . Θα έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε σημαντικές συμφωνίες στον επαγγελματικό τομέα, όπως και νέες ερωτικές γνωριμίες. 


πηγη: oroskopos.tv 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X