Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Φεγγάρια Αγάπης 02/11 – 08/11/2015
Φεγγάρια Αγάπης 02/11 – 08/11/2015    thumbnail

Φεγγάρια Αγάπης 02/11 – 08/11/2015

Το φεγγάρι σιγά – σιγά παίρνει την φθίνουσα πορεία του στον Φθινοπωρινό ουρανό, όμως ταυτόχρονα με τις όψεις του μας δημιουργεί νέες συγκινήσεις και νέα συναισθήματα. Κάποιες νέες ευκαιρίες θα βρεθούν στο δρόμο μας και θα πρέπει να μην τις αφήσουμε να πάνε χαμένες. Ωστόσο ηΣελήνη θα έχει κάποιες περιόδους που θα είναι Κενή Πορείας και βέβαια τότε θα αδρανοποιούνται οι προσπάθειές μας, αυτές είναι την Δευτέρα 2 του μήνα από τις 05:35, έως τις 17:48, την Τετάρτη από τις 03:46 έως την Πέμπτη στις  04:22 και το Σάββατο από τις 14:47 έως τις 17:14. Ας δούμε τώρα τις όψεις της Σελήνης και τις διαθέσεις που θα δημιουργήσει, για όλη την εβδομάδα, στον τομέα του έρωτα.


Δευτέρα 2-11-2015


Για τους Λέοντες, Υδροχόους, Ταύρους και Σκορπιούς, θα υπάρξουν σημαντικές ευκαιρίες, αφού η Σελήνη από τον φλογισμένο Λέοντα θα είναι σε εξάγωνο με τον Άρη και σε σύνοδο με τον Δία, οπότε και θα υπάρξουν νέες γνωριμίες διάθεση για φλερτ και διασκέδαση.


Τρίτη 3-11-2015


Θα έχουμε ένα πολύ όμορφο και θετικό τρίγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό, που ευνοεί κυρίως τα ζώδια της Φωτιάς, Κριούς, Λέοντες και Τοξότες, αλλά επίσης και τους Υδροχόους και τους Καρκίνους. Θα είναι μια καλή ευκαιρία για να κατανοήσουμε τις ανάγκες μας και τις επιθυμίες των άλλων. Έτσι μπορούμε να πλησιάσουμε το άτομο που μας ενδιαφέρει με μεγαλύτερη κατανόηση .


Τετάρτη 4-11-2015


Είναι η ώρα που η Σελήνη περνάει στην Παρθένο και σχηματίζοντας δύο δύσκολα τετράγωνα με τον Ήλιο, αλλά και με τον Κρόνο θα δημιουργήσει σύγχυση στους Διδύμους, Τοξότες, Ιχθείς, Παρθένους, αλλά και Αιγόκερους και Ταύρους. Προσέξτε κυρίως όσοι έχετε παράλληλες κρυφές σχέσεις.


Πέμπτη 5-11-2015


Με κάποιες νέες δύσκολες όψεις συνεχίζει η Σελήνη να μας δυσκολεύει, τόσο με το τετράγωνο με τον Πλούτωνα και σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα, έτσι Δίδυμοι, Τοξότες, κυρίως όμως Παρθένοι και Ιχθείς, θα πρέπει να προσέχουν την συμπεριφορά τους να μην είναι απότομοι στις επιθυμίες τους για να μη φτάσουν σε ακραίες καταστάσεις.


Παρασκευή 6-11-2015


Ευτυχώς θα έχουμε κάποια θετική διάθεση από τη Σελήνη να  κάνει επιτέλους  εξάγωνο με την Αφροδίτη πράγμα πολύ ευχάριστο για όλο τον ζωδιακό, ευνοούνται περισσότερο  οι Καρκίνοι, οι Παρθένοι, οι Ζυγοί και οι Ταύροι. Ισορροπούνται οι σχέσεις μας νοιώθουμε τηνδύναμη να διορθώσουμε τα λάθη μας και να δημιουργήσουμε σχέσεις μέσα από νέες γνωριμίες.


Σάββατο 7-11-2015


Οι μόνιμες σχέσεις θα έχουν την εύνοια της Σελήνης που εισέρχεται στον Ζυγό και θα κάνει τρίγωνο με τον Ουρανό και εξάγωνο με τον Κρόνο. Θα είναι η μέρα που προσφέρεται για επανασυνδέσεις, ειδικά για Διδύμους, Παρθένους και Αιγόκερους. Αλλά ευνοημένοι θα είναι από αυτή τη Σελήνη και οι Ζυγοί και οι Υδροχόοι, και κατά δεύτερο λόγο, Λέοντες και Τοξότες, 


Κυριακή 8-11-2015


Από τον Ζυγό που βρίσκεται η Σελήνη θα κάνει εξάγωνο με τον Δία, αντίθεση με τον Ουρανό και τετράγωνο με τον Πλούτωνα, θα πρέπει να [προσέξουν τις σχέσεις τους και τανεύρα τους οι Ταύροι, οι Ζυγοί, οι Σκορπιοί και οι Υδροχόοι, ενώ θα έχουν μάλλον συναρπαστικές εμπειρίες μέσα από νέες γνωριμίες οι Δίδυμοι και οι Παρθένοι, ενώ οι Κριοί θα γνωρίσουν τον κεραυνοβόλο έρωτα.


πηγη:oroskopos.tv

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X