Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Οι προβλέψεις του Σαββατοκύριακου! Τι θα συμβεί αναλυτικά σε κάθε ζώδιο
Οι προβλέψεις του Σαββατοκύριακου! Τι θα συμβεί αναλυτικά σε κάθε ζώδιο thumbnail

Οι προβλέψεις του Σαββατοκύριακου! Τι θα συμβεί αναλυτικά σε κάθε ζώδιο

Διάβασε τις προβλέψεις της Μπέλλας Κυδωνάκη για το astrology.gr από 6/11 έως και 8/11


Κριός


Ανταποκρίνεσαι πολύ δυναμικά σε θέματα που αφορούν όλες τις πρακτικές σου υποθέσεις, αφού έχεις πάρει το «κολλάει» πλέον και τα καταφέρνεις παντού. Από βαψίματα, επιδιορθώσεις και γενικά οτιδήποτε έχει να κάνει με ανακαίνιση και αναβάθμιση. Το ίδιο κάνεις και με τον εαυτό σου γιατί θέλεις να νιώθεις ζωτικότητα και δύναμη. Για αυτό μπορεί να κάνεις διάφορες θεραπείες από δερματολογικές έως και διατροφικές. Η σχέση με τον Παρθένο σε θέματα επαγγελματικής συνεργασίας θα είναι πολύ διαφορετική από άλλες φορές με μεγαλύτερη κατανόηση από την πλευρά σου. Η Κυριακή είναι η ημέρα που θα ξεκουραστείς, θα περάσεις καλά και θα βρεθείς με κόσμο που επικοινωνείς αληθινά και αυτό για σένα είναι το σημαντικότερο.


Ταύρος


Βρίσκεσαι σε μια φάση που οργανώνεις, μεθοδεύεις και πετυχαίνεις με τον δικό σου πρακτικό τρόπο να εξασφαλίσεις οτιδήποτε έχεις ανάγκη. Η συνολική σου προσφορά αυτήν τη στιγμή ίσως είναι δύσκολο να εκτιμηθεί. αλλά τα επιμέρους κομμάτια που αναδύονται και είναι πιο εμφανή σίγουρα θα δείξουν την αξία σου. Το πιο δυνατό στοιχείο αυτές τις ημέρες είναι η καλή επαφή με το θέμα των παιδιών και η δημιουργική ερωτική σχέση που καταφέρνεις και τη βιώνεις με τον καλύτερο τρόπο. Γιατί έχεις μια έντονη θετικότητα μέσα σου που σε βοηθάει να νιώσεις άνετα με το θέμα αυτό. Οπότε θα βγεις θα διασκεδάσεις θα βρεθείς με φίλους και γενικά θα περάσεις ξέγνοιαστα. Από την Κυριακή και μετά, οι ισορροπίες που πρέπει να κρατηθούν μπορεί να είναι δύσκολες αλλά εσύ επειδή κάτι έχεις μάθει από διπλωματία τον τελευταίο καιρό, θα κρατήσεις καλά το τιμόνι. Μπορεί να επιμεληθείς ιδιαίτερα το ντύσιμό σου και να σε έλκει περισσότερο ένα όμορφο διακοσμημένο περιβάλλον.


Δίδυμοι


Έχεις τόσα πολλά να κάνεις που νιώθεις ότι σχεδόν πνίγεσαι και δεν θα τα καταφέρεις. Γιατί ο χρόνος σου είναι πολύ περιορισμένος. Αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες σε απασχολούν πολλές υποθέσεις που χρειάζεται να επιλύσεις άμεσα για να μην τις βρεις μετά και πάλι μπροστά σου. Όσο πάντως θα κάνεις βήματα που φοβάσαι τόσο θα ξεμπλοκάρεις και θα απαλλάσσεσαι από την αίσθηση ότι δεν θα τα καταφέρεις. Η ρουτίνα μερικές φορές σε κουράζει γιατί την βαριέσαι και στη σχέση σου αλλά και σε οτιδήποτε κάνεις. Όμως μέσα από αυτό εσύ συνεχίζεις να μαθαίνεις και να εντρυφείς σε λεπτομέρειες που συχνά σου ξεφεύγουν. Από την Κυριακή και μετά το επικοινωνιακό σου κομμάτι θα ανοίξει και θα βρεθείς με πολύ κόσμο. Ο στόχος σου είναι να χαλαρώσεις και να κάνεις συζητήσεις εύστοχες και ευχάριστες. Αυτό σίγουρα θα το πετύχεις. Επίσης, θα σε τραβήξουν παραστάσεις με μουσική και γενικά μέρη που θα βρεθείς με πολύ κόσμο και, από εκεί που είχες συνέχεια άρνηση να βγεις, σήμερα θα υποκύψεις.


 


Καρκίνος


Περνάς μια καλή φάση και δεν έχεις σκοπό να βγεις εύκολα από αυτήν γιατί μαθαίνεις νέα πράγματα τα οποία χρησιμεύουν στην ζωή σου σε καθημερινό επίπεδο. Αυτό που διαπιστώνεις και σου κάνει καλό είναι ότι επεκτείνεσαι και μπορείς και κάνεις καλύτερα πράγματα για τον εαυτό σου. Ένα ταξιδάκι θα ήταν ότι έπρεπε και μάλιστα κοντά στη φύση, σε βουνό η θάλασσα, θα σου κάνει πολύ καλό γιατί θα απαλλαγείς αμέσως το στρες και τον εκνευρισμό. Η Κυριακή είναι μια ημέρα που πιθανόν να βρεθείς με πολύ κόσμο και αυτό ίσως είναι ένας παράγοντας που θα σε μπλοκάρει επειδή πιθανόν να χαλάσεις την ησυχία σου. Αλλά και ο κόσμος σου χρειάζεται για να γίνεσαι όσο μπορείς περισσότερο κοινωνικός/η.


Λέων


Έχεις πολλά να κάνεις και κυρίως να επιλύσεις προβλήματα που αφορούν τον οικονομικό σου τομέα. Αυτό τον καιρό θέλεις να ξεκολλήσεις από κάποια προβλήματα που σε απασχολούν και να ασχοληθείς με ένα διαφορετικό τρόπο για να κερδίσεις χρήματα. Μάλλον έχεις ξυπνήσει και ενδιαφέρεσαι περισσότερο για τον υλικό κόσμο. Πάντα βέβαια με ένα δικό σου ιδιαίτερο τρόπο. Οπότε θα επιδοθείς μέχρι και το Σάββατο μόνο σε πρακτικές αγορές γιατί χρειάζεσαι να φτιάξεις και το σπίτι σου για να είναι λειτουργικό αλλά και με μια σχετική οικονομία. Από την Κυριακή και μετά θα χαλαρώσεις περισσότερο γιατί θα κάνεις πράγματα που αγαπάς. Και σίγουρα θα βρεθείς με κόσμο που επικοινωνείς εύκολα μαζί του. Μια νέα γνωριμία μπορεί να γίνει αβίαστα και απλά και χωρίς να το καταλάβεις να μπεις μέσα σε μια πολύ καλή σχέση.

Διαβάστε περισσότερα : http://www.astrology.gr/PROBLEPSEIS/IMERISIES/item/81282-pos-tha-peraseis-to-triimeroComments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X