Αρχική / Σεξ / Άνδρας / Άνδρες με πολύ σπέρμα και με λίγο: Τι δείχνει η ποσότητα;
Άνδρες με πολύ σπέρμα και με λίγο: Τι δείχνει η ποσότητα;  thumbnail

Άνδρες με πολύ σπέρμα και με λίγο: Τι δείχνει η ποσότητα;

Όταν ρωτήσουν κάποιον ποιο είναι η μεγαλύτερη ανασφάλεια των αντρών στο σεξ η πρώτη απάντηση που έρχεται στο μυαλό είναι το μέγεθος των προσόντων τους ή οι επιδόσεις τους. Σωστά; Λάθος! Ανεξάρτητη έρευνα Αμερικανών επιστημόνων έδειξε πως η ανασφάλεια των αντρών στο κρεβάτι είναι άλλη….

 

Ο ειδικός σεξολόγος Ian Kerner και οι επιστημονική του ομάδα από τη Νέα Υόρκη μελέτησαν με προσοχή μια ομάδα αντρών στους οποίους έδωσαν μια σειρά από ερωτηματολόγια.

Σκοπός τους ήταν να εντοπίσουν ποια είναι οι μεγαλύτερη σεξουαλική ανασφάλεια των αντρών.

 

Τα αποτελέσματα της έρευνας, τα οποία δημοσιεύτηκαν στην επιστημονική επιθεώρηση Journal of Sexual Medicine ξάφνιασαν τους πάντες.

Όπως φάνηκε από την έρευνα η μεγαλύτερη σεξουαλική ανασφάλεια των αντρών είναι η ποσότητα του σπέρματος που παράγουν κατά την εκσπερμάτιση.

Μάλιστα ανάλογα με την ποσότητα  δίνουν και τους αντίστοιχους χαρακτηρισμούς όπως "δυνατό" ή αδύναμο παραπέμποντας έτσι στην ικανότητα της σύλληψης

 

Όσο κι αν φαίνεται παράξενο, το μέγεθος των προσόντων τους αλλά και οι επιδόσεις τους στα μάτια του άλλου φύλου έρχονται πιο κάτω στη λίστα με τις ανασφάλειες των αντρών στο σεξ.

 

Γιατί όμως οι άντρες συνδέουν την ποσότητα του σπέρματος με την ποιότητα του σεξ; Όπως εξηγεί ο Kerner, αυτή η αντίληψη τους συνδέεται με τη νοοτροπία «όσο περισσότερο, τόσο το καλύτερο».

Φυσικά αυτή η άποψη δεν έχει κανένα επιστημονικό υπόβαθρο αφού κάτι τέτοιο στο σεξ δεν ισχύει.

 

healthview.gr

 

 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X