Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Η Νέα Σελήνη και η Πανσέληνος Νοεμβρίου. Πως θα μας επηρεάσουν;
Η Νέα Σελήνη και η Πανσέληνος Νοεμβρίου. Πως θα μας επηρεάσουν; thumbnail

Η Νέα Σελήνη και η Πανσέληνος Νοεμβρίου. Πως θα μας επηρεάσουν;

«Η επανάσταση ξεσπάει, όταν οι καμινάδες των εργοστασίων σταματούν να καπνίζουν» Κράφτον


Αγαπητοί φίλοι και αναγνώστες καλώς ήρθατε στα Σεληνιακά φαινόμενα του Νοεμβρίου 2015.
Η Νέα Σελήνη του προτελευταίου μήνα του 2015 θα πραγματοποιηθεί στις 11 Νοεμβρίου 2015 στην 19η μοίρα του Σκορπιού. Πρόκειται για μια μοίρα με ιδιότητες Ζυγού και ως εκ τούτου θα φέρει στην επιφάνεια ζητήματα δικαιοσύνης. Η όψη τριγώνου που σχηματίζει με τον Χείρωνα στους Ιχθύες, θέση αδυναμίας του, δείχνει ότι πολλά ζητήματα που θα αποκαλυφθούν ίσως να ενέχουν μέσα τους την «Θεία Πρόνοια».


Η Πανσέληνος αυτού του μήνα θα πραγματοποιηθεί στις 26 Νοέμβριου στην 3η μοίρα του άξονα Δίδυμων-Τοξότη. Η 3η μοίρα έχει ιδιότητες Διδύμων και ως τούτου θα απασχολήσουν πολλά και δυσάρεστα θέματα σε επίπεδο επικοινωνίας ή αναφορικά με τη νεολαία. Πιθανές καταστάσεις ατίμωσης.


Μια πρώτη εκτίμηση – Γεγονότα σε παγκόσμια κλίμακα


Η Νέα Σελήνη δέχεται τις ευεργετικές ιδιότητες του Δία μέσω εξαγώνου και του Χείρωνα μέσω ενός τριγώνου, γεγονός που θα καταπραΰνει σε ένα βαθμό την έντονη και επικίνδυνη επίδρασή της. Ωστόσο, η εμπλοκή των αξόνων Ποσειδώνα/Apollon και Πλούτωνα/Cupido δείχνει ότι ο κόσμος ή μάλλον μια μερίδα του, θα αντιληφθεί πως «κάποιοι» τον κορόιδεψαν και θα αναγκάσει τους «ταγούς» να αλλάξουν πλεύση. Η επίδρασή τους θα έχει αντίκτυπο και σε διακρατικό επίπεδο αλλά και στο Χρηματιστήριο. Επιπλέον, σημαντικές υποθέσεις διακρατικής, προσωπικής ή ακόμα και βιομηχανικής κατασκοπείας θα έρθουν στο προσκήνιο επιχειρώντας να διαταραχθούν οι μόλις αλλαχθείσες «ισορροπίες». Παράλληλα γεγονότα που προαναφέραμε θα μπορούσαν να λάβουν χώρα στις περιοχές: Great Falls (MT) USA, Hollywood, Los Angeles, Saporo &Sendai (Japan), Helsinki (Finland), Saratov-Grozny-Anadyr (Russia), Fortaleza- Salvador (Brazil) Mubbaraz-Riyad (Saudi Arabia).


Η Πανσέληνος είναι κάπως πιο πολύπλοκη αφού εμπλέκονται ο Κρόνος και ο Ποσειδώνας που προμηνύουν την εικόνα ενός γενικότερου «ντόμινο» σε επίπεδο εξουσίας, Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Ίσως δούμε να αναδύονται νέα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και να κατακρημνίζονται ήδη ιστάμενα που θεωρούνται «κολοσσοί». Παράλληλα, θα πρέπει να υπάρξει ιδιαίτερη προσοχή σε θέματα που σχετίζονται με την θρησκεία, μετακίνηση μαθητών, φοιτητών ενώ πολλοί θα «εναντιωθούν» στην «κοινή γνώμη». Επίφοβες περιοχές είναι: Hollywood-Santa Barbara-Bakersfield-Reno-Carson City(USA), Heart (Afghanistan), La Paz (Mexico), Zahedan(Iraq).
Σημείωση: Τα γεγονότα μπορούν να έχουν απόκλιση 150χλμ από τον τόπο αναφοράς.


Η Νέα Σελήνη και η επιρροή της στην Ελλάδα: « Ημείς κάποτ' είμαστε ηρωικοί νέοι. Ημείς είμαστε τώρα και αν θέλεις δοκιμάζεις. Ημείς θα γίνουμε πολύ καλύτεροί σας» Στίχοι από χορικό στην Αρχαία Σπάρτη μεταξύ γερόντων εφήβων και παιδιών


Αυτό το απόσπασμα από το αρχαίο χορικό της Σπάρτης αντικατοπτρίζει ακριβώς το τι περιγράφει η Νέα Σελήνη για την Ελλάδα αυτήν την περίοδο.
Συγκρίνοντας τον αστρολογικό χάρτη της Νέας Σελήνης με τον γενέθλιο χάρτη της Ελλάδας το μεσοδιάστημα Ηλίου/Σελήνης δείχνει ότι ο πόθος για την διατήρηση ενός «λόγου» εντός μιας συμμαχίας ή μιας «συνεργασίας» παύει να υφίσταται και ότι οι μέρες για μια μεγάλη αλλαγή ζύγωσαν.


Ο Ωροσκόπος μας προδιαθέτει για εργασία με πολλά άτομα για ένα κοινό αποτέλεσμα ενώ προβλήματα θα προκύψουν με τον δημόσιο-κρατικό μηχανισμό και ιδιαίτερα με όσους λουφάρουν ή επιδεικνύουν «παραβατική» συμπεριφορά. Κάποιοι ίσως εκδιωχτούν οριστικώς ενώ κάποιοι άλλοι θα περάσουν ένα είδος ΕΔΕ. Δύσκολα θα μπορέσει να πετύχει η κυβέρνηση ρύθμιση ή συμφωνία που θα την περάσει από το Κοινοβούλιο.


Το Μεσουράνημα προεικονίζει επιτυχίες στον κλάδο του αθλητισμού και του τουρισμού αλλά και μια μεγάλη συμφωνία στον τομέα του χονδρεμπορίου. Επιπλέον, ένα μέρος της αστρολογικής εξίσωσης του Μεσουρανήματος μιλά για δυσκολίες στην «κυκλοφορία» του χρήματος


Περνώντας στη σύγκριση του αστρολογικού χάρτη της Νέας Σελήνης με τον προοδευμένο αστρολογικό χάρτη της Ελλάδας βλέπουμε πως το μεσοδιάστημα Ηλίου/Σελήνης δείχνει πως η κοινή γνώμη θα αρχίζει να δυστροπεί, καθώς θα βλέπει πως «φίλοι» και «εταίροι» θα μας βάζουνε συνεχώς εμπόδια. Όμως, η Ελλάδα θεωρώ λόγω της εμπλοκής των αξόνων Zeus/Admetos και Κρόνου/Vulcanus περιμένει την κατάλληλη ώρα να «χτυπήσει». Το Μεσουράνημα μας προϊδεάζει για επιθέσεις σε πρόσωπα του πολιτικού χώρου και όχι μόνο. Παράλληλα, ίσως κάποιος αρχίζει να «πλασάρεται» ως ηγέτης από κάποιους σκοτεινούς χώρους. Ο Ωροσκόπος όμως έχει «άλλο σχέδιο» αφού ο λαός είναι διατεθειμένος να αλλάξει «τροπάριο» απέναντι στις ορέξεις κάποιων, προβάλλοντας αντίσταση. Οι αποφάσεις και οι δηλώσεις κάποιων θα εγείρουν το κοινό αίσθημα.


Έτσι, η Νέα Σελήνη στέλνει μήνυμα πως ή θα αλλάξουν κάποιοι ή θα καταβαραθρωθούν.


Η Πανσέληνος και η επιρροή της στην Ελλάδα: «Κανένας ανάμεσα στους ανθρώπους, δειλός ή γενναίος, σαν έφτασε η ώρα του δεν μπορεί να ξεφύγει από την μοίρα του.»


Περνάμε στη σύγκριση του αστρολογικού χάρτη της Πανσελήνου με το γενέθλιο ωροσκόπιο της Μεταπολίτευσης. Το μεσοδιάστημα Ηλίου/Σελήνης μιλά για ζητήματα με γυναίκες και την πλημμελή παροχή φροντίδας υγείας ενώ δείχνει πως κάποιοι θα επιχειρήσουν να καρπωθούν πολιτικά οφέλη. Η κυβέρνηση θα επιχειρήσει μια μεταστροφή σε πολλά επιχειρήματά της ενώ οι «δανειστές» θα «κωφεύουν» εσκεμμένα. Παράλληλα, μια γυναίκα ή μια ελληνική επιχείρηση θα λάβει κάποιο βραβείο ή μια εύφημο μνεία.Η συνέχεια εδώ: http://www.astrology.gr/PROBLEPSEIS/MINIAIES/item/81518-nea-selini-kai-panselinos-noemvrioy-oi-exelixeis-stin-ellada-kai-ton-kosmo#ixzz3rArCypYy

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X